Merhabalar. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah Türkan hanım çok iyi bir doktor. Pişman olmayacaginizdan eminim.Vallaha bilen arkadaşlar var ise sesimi duysun lütfen bebeğim söz konusu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah Türkan hanım çok iyi bir doktor. Pişman olmayacaginizdan eminim.Vallaha bilen arkadaşlar var ise sesimi duysun lütfen bebeğim söz konusu
Çok güzel artmış inşallah sağlıkla devam eder canımKızlar bata 4gün kala 43 olan beta değerim bata 1gün kala 130sizce nasıl yükseliş?
Yaa güzel mi artış çom teşekkür ederim inşallahÇok güzel artmış inşallah sağlıkla devam eder canım
İnşallah benim anladığım kadarıyla benm bebek geriden geliyor gibime geliyor İnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırımMerhabalar. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah Türkan hanım çok iyi bir doktor. Pişman olmayacaginizdan eminim.
Birde saatleri biraz geç olsaMerhabalar. Sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah Türkan hanım çok iyi bir doktor. Pişman olmayacaginizdan eminim.
Ben sigortacıma sordum ama hamile kaldıktan sonra olmuyormuşKızlar acıbadem doğum ve hamilelik sigortası hakkında bilginiz var mı?
Ben de günde 3 defa ağızdan kapsül günde 1 kere de kalçadan progestan iğne yaptırıyorum ikinci kutu bitecek. Sonra hafta da 1 proluton iğne verdi.İnşallah sağlıkla ilerlersiniz, 800 mg folik asit öneriyorlar tekrarlı düşüklerde, doktorunuza danışın tabi ama öyle okudum. Ben de Progestan fitil 3x3 kullanıyorum. Ve prolutex göbekten günde 1 kez. Sağlıkla büyütelim bebeklerimizi
acaba sizde pıhtılaşma sorunu mu var kan sulanfırıcı iğne kullanmayı hiç düşündünüz mü önlem amaçlı özelde drlar yazıyorlar kendiniz yapıyorsunuz oksapar tarzımerhaba, içini ferah tutmalısın, gerçekten eğer düşük olacaksa bunun önüne kimse geçemiyor, ilk düşüğümü 10 haftalık yaptım çok içimi acıttı sonraki düşüğüm 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan düştü ikisi de kanama ile başladı ilkinde evde resmen doğum gibi oldu aşırı sancılıydı ikincisi gaz sancısı ve bel ağrısı gibi oldu anlamadım bile haftası düşük olduğu için sanırım. sonra 1 kimyasal gebeliğim oldu onu da atlattık şükür. Şuan 6 hafta 1 günlük gebeyim keseyi 5 hafta 1 gün iken gördük herşey yolunda dedi ara ara kahverengi ve bordo lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam vajinal yol ile sadece önlen amaçlı tabi, dha önce düşüklerim olması sebebi ile doktorum önlem almak istedi. Dinlenmeye çalışıyorum sürekli ve tabiki en önemlisi olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu dönemde stres çok ama çok önemli lütfen iyi düşün ve sonuç iyi olsun. Umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , sevgiler
Bana da aradığımda Acenteden bilgi alabilirsiniz dediler. Benim sigortam eşimin çalıştığı şirket sebebiyle var. Ama doğum ve hamilelik takibini kapsamıyormuş. Bu zamana kadar da araştırmamıştım hiç. Doktor da 1000 TL . Her ay 1000 TL doktor ödeyip sigortaya ayrı 1500 civarı ödeyeceğim. Çok saçma oldu bu. Hamilelik sonrası sigorta yapılmaması kötü olduBen sigortacıma sordum ama hamile kaldıktan sonra olmuyormuş
Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadımBen Acıbadem'de yatarak sigorta aldım, indirim alıyorum herşeye. Doğum için ayrı doğum paketi var ocakta güncellenecek fiyatı dediler. Onu alacağım
Doğum paketinde sadece doğum ile ilgili şeyler var, bir gece odada kalma, doğumhane, testler vs. Gebelik takibi paketleri yok, her muayenede ödeme yapıyorum ama %35-40 gibi bir indirimle. Benim doktorum prof, 1765 tl muayene ücreti. Testler hariç. Özel sağlık sigortası için poliçe tarihinden sonra 1 adet görmüş olmak lazım yoksayapmıyorlar diye bana sigortacım söyledi ama bi kere daha sorarım.Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadım
Doğum paketinde sadece doğum ile ilgili şeyler var, bir gece odada kalma, doğumhane, testler vs. Gebelik takibi paketleri yok, her muayenede ödeme yapıyorum ama %35-40 gibi bir indirimle. Benim doktorum prof, 1765 tl muayene ücreti. Testler hariç. Özel sağlık sigortası için poliçe tarihinden sonra 1 adet görmüş olmak lazım yoksayapmıyorlar diye bana sigortacım söyledi ama bi kere daha sorarım.
Evet evet aynen :) hatta bana sigortacım şunu önerdi: özel sağlık sigortası ile doğum sigortası almak ile normal doğum ödemek neredeyse aynı fiyat. Daha iyi bebek doğduktan sonra çocuğa bi sigorta yap o zaman daha çok lazım olacak, bebeğin doğum parasını sigortaya ödeyeceğine şimdiden döviz altın al aynı paraya, doğumda fazla fazla yeter dedi.Anladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.
Kızlar merhaba . Ben de 5+4 teyim. Bugün gittim kese oluşmuş. Kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi.
Duygularıma tercüman olmuşsun. Hep diken üstündeyim. Ya dış gebelikse diye korkarak gittim bugün. Doğru yere yerleşmiş kese ama boş daha. Şimdi de ya kalp atışını duyamazsam ya boş gebelikse diye endişelenmeye başladım. Ben bu korkularım yüzünden 3 senedir çocuk yapmaya yanaşmıyordum. Şu an sma testi yaptıramadığım için üzülüyorum. İlk evlendiğimde sma evlilik öncesi taraması yoktu. Daha sonra çıkmış . Ben bu sene öğrendim çok geç kalmışım. Özele sordum 7500 TL dedi. Devlette de 6-7 ay sonraya sonuç çıkıyormuş. Çok tedirginim. Bebeğim sağlıksız olur diye çok korkuyorum.
Kızlar yok mu bu durumu yaşayan acaba?Kızlar bata 4gün kala 43 olan beta değerim bata 1gün kala 130sizce nasıl yükseliş?