2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben Acıbadem'de yatarak sigorta aldım, indirim alıyorum herşeye. Doğum için ayrı doğum paketi var ocakta güncellenecek fiyatı dediler. Onu alacağım

İnşallah sağlıkla ilerlersiniz, 800 mg folik asit öneriyorlar tekrarlı düşüklerde, doktorunuza danışın tabi ama öyle okudum. Ben de Progestan fitil 3x3 kullanıyorum. Ve prolutex göbekten günde 1 kez. Sağlıkla büyütelim bebeklerimizi 😊💜
Ben de günde 3 defa ağızdan kapsül günde 1 kere de kalçadan progestan iğne yaptırıyorum ikinci kutu bitecek. Sonra hafta da 1 proluton iğne verdi.

merhaba, içini ferah tutmalısın, gerçekten eğer düşük olacaksa bunun önüne kimse geçemiyor, ilk düşüğümü 10 haftalık yaptım çok içimi acıttı sonraki düşüğüm 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan düştü ikisi de kanama ile başladı ilkinde evde resmen doğum gibi oldu aşırı sancılıydı ikincisi gaz sancısı ve bel ağrısı gibi oldu anlamadım bile haftası düşük olduğu için sanırım. sonra 1 kimyasal gebeliğim oldu onu da atlattık şükür. Şuan 6 hafta 1 günlük gebeyim keseyi 5 hafta 1 gün iken gördük herşey yolunda dedi ara ara kahverengi ve bordo lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam vajinal yol ile sadece önlen amaçlı tabi, dha önce düşüklerim olması sebebi ile doktorum önlem almak istedi. Dinlenmeye çalışıyorum sürekli ve tabiki en önemlisi olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu dönemde stres çok ama çok önemli lütfen iyi düşün ve sonuç iyi olsun. Umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , sevgiler
acaba sizde pıhtılaşma sorunu mu var kan sulanfırıcı iğne kullanmayı hiç düşündünüz mü önlem amaçlı özelde drlar yazıyorlar kendiniz yapıyorsunuz oksapar tarzı

Ben sigortacıma sordum ama hamile kaldıktan sonra olmuyormuş
Bana da aradığımda Acenteden bilgi alabilirsiniz dediler. Benim sigortam eşimin çalıştığı şirket sebebiyle var. Ama doğum ve hamilelik takibini kapsamıyormuş. Bu zamana kadar da araştırmamıştım hiç. Doktor da 1000 TL . Her ay 1000 TL doktor ödeyip sigortaya ayrı 1500 civarı ödeyeceğim. Çok saçma oldu bu. Hamilelik sonrası sigorta yapılmaması kötü oldu

Ben Acıbadem'de yatarak sigorta aldım, indirim alıyorum herşeye. Doğum için ayrı doğum paketi var ocakta güncellenecek fiyatı dediler. Onu alacağım
Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadım 😔

Doğum için ayrı olanı ocakta nasıl alacaksınız? Hamilelikten sonra alınmıyorsa. Kusura bakmayın bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey anlamadım müşteri hizmetlerinden de anlamadım 😔
Doğum paketinde sadece doğum ile ilgili şeyler var, bir gece odada kalma, doğumhane, testler vs. Gebelik takibi paketleri yok, her muayenede ödeme yapıyorum ama %35-40 gibi bir indirimle. Benim doktorum prof, 1765 tl muayene ücreti. Testler hariç. Özel sağlık sigortası için poliçe tarihinden sonra 1 adet görmüş olmak lazım yoksayapmıyorlar diye bana sigortacım söyledi ama bi kere daha sorarım.

Doğum paketinde sadece doğum ile ilgili şeyler var, bir gece odada kalma, doğumhane, testler vs. Gebelik takibi paketleri yok, her muayenede ödeme yapıyorum ama %35-40 gibi bir indirimle. Benim doktorum prof, 1765 tl muayene ücreti. Testler hariç. Özel sağlık sigortası için poliçe tarihinden sonra 1 adet görmüş olmak lazım yoksayapmıyorlar diye bana sigortacım söyledi ama bi kere daha sorarım.

Anladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.

Anladım peki çok teşekkür ederim. Ben daha sonra ayrı doğum için olan paket alabilirim yani değil mi bu gebelik takip sigortasını yaptramasam bile. Tekrar teşekkür ederim.
Evet evet aynen :) hatta bana sigortacım şunu önerdi: özel sağlık sigortası ile doğum sigortası almak ile normal doğum ödemek neredeyse aynı fiyat. Daha iyi bebek doğduktan sonra çocuğa bi sigorta yap o zaman daha çok lazım olacak, bebeğin doğum parasını sigortaya ödeyeceğine şimdiden döviz altın al aynı paraya, doğumda fazla fazla yeter dedi.

Duygularıma tercüman olmuşsun. Hep diken üstündeyim. Ya dış gebelikse diye korkarak gittim bugün. Doğru yere yerleşmiş kese ama boş daha. Şimdi de ya kalp atışını duyamazsam ya boş gebelikse diye endişelenmeye başladım. Ben bu korkularım yüzünden 3 senedir çocuk yapmaya yanaşmıyordum. Şu an sma testi yaptıramadığım için üzülüyorum. İlk evlendiğimde sma evlilik öncesi taraması yoktu. Daha sonra çıkmış . Ben bu sene öğrendim çok geç kalmışım. Özele sordum 7500 TL dedi. Devlette de 6-7 ay sonraya sonuç çıkıyormuş. Çok tedirginim. Bebeğim sağlıksız olur diye çok korkuyorum.

Korkma canım rabbim ne derse o olur bak ben bugün gittim dr direkt düşük yapıyorsun boş gebelik sata göre 7+5 olan bebek usg de 5+6 çıktı ve kese içi boş kesenin şeklini de beğenmedi bozuk gibi dedi . Kaç tüp kan verdim bilmiyorum kollar delik deşik sürekli kimyasal düşükler beta takipleri derken artık kan bile çıkmıyor damardan bir hemşire kolumu sıktırıyo diğeri alıyor . İstersen çarşamba gel kürtaj yapalım dedi bir Umut beklemek istedim . Nereye kadar kaçacam onu da bilmiyorum. Ciğerim yanıyor resmen . Bende sma testi falan düşünüyordum genetik testler yaptırırım diyodum onlara bile fırsat kalmadı. Sağlıklıysa sımsıkı tutunuyor değilse ya sınav olarak geliyor kollarımıza yada ilk zamanlardan gidip bize bir sızı bırakıyorlar . Takdiri ilahi ..

X