5+4 teyim ufaktan hissettirmeye başladı sabahlarıKızlar5.haftaya yeni girdim mide bulantılarınız ne zaman başladı sizin
Hayırlı olsun benimde dün adet günümdü kan testi yaptım negatifHanımlar merhaba, öncelikle Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben 1 gün regl gecikmesi üzerine erken gebelik testi ile öğrendim cuma günü. Sat 23.06, beta hcg 67.65 henüz çok ama çok yeni
bugün ya da yarın tekrar kan vereceğim. İlk doktor randevumu sizce ne zamana almalıyım?
Garip bir şekilde merak ediyorum ben5+4 teyim ufaktan hissettirmeye başladı sabahları
merhaba, ben Beylikdüzünde yaşıyorum ve Bahçelievler Medicalpark hastanesi Doç.Dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve çok memnunum eğer imkanınız varsa tavsiye ederim, çok tatlı ve bilgili bir doktor.Kizlar bu arada avcılar hospital Nil bilgen mi yoksa yine avcılar da muayenesi olan öp.dr. Türkan mutafoglu mu sizce ben 2 gün önce gittim Nil hoca sadece keseyi gördü fazlada açıklama yapmadı ben soruyorum hep
merhaba, içini ferah tutmalısın, gerçekten eğer düşük olacaksa bunun önüne kimse geçemiyor, ilk düşüğümü 10 haftalık yaptım çok içimi acıttı sonraki düşüğüm 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan düştü ikisi de kanama ile başladı ilkinde evde resmen doğum gibi oldu aşırı sancılıydı ikincisi gaz sancısı ve bel ağrısı gibi oldu anlamadım bile haftası düşük olduğu için sanırım. sonra 1 kimyasal gebeliğim oldu onu da atlattık şükür. Şuan 6 hafta 1 günlük gebeyim keseyi 5 hafta 1 gün iken gördük herşey yolunda dedi ara ara kahverengi ve bordo lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam vajinal yol ile sadece önlen amaçlı tabi, dha önce düşüklerim olması sebebi ile doktorum önlem almak istedi. Dinlenmeye çalışıyorum sürekli ve tabiki en önemlisi olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu dönemde stres çok ama çok önemli lütfen iyi düşün ve sonuç iyi olsun. Umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , sevgilerYa kızlar çok üzülüyorum neden herkesin kanaması varsevinemiyoruz resmen hamileliğimize . Kalp atışını duyan durcaksın diye korkuyor . Keseyi gören içi dolcak diyemi .. kanaması olan düşük mü yapcam .. bitmiyor resmen isyan etmiyorum ama çevreme bakıyorum anne olmak sanki bazı insanlar İçin hiç bu kadar zorlu olmamış gibi . Bugün arkadaşım çocuğunu atmış sosyal medyaya sap sarı saçları rabbim nazarlardan korusun. Bu bile içimi yakar oldu . Diyorum ben çevreme hamileyim demeye korkuyorum sevinmeye korkuyorum insanlar paylaşıyorlar ama herşey yolunda onlar İçin . Biz mi çok pinpirikliyiz yoksa rabbim sevdiği için mi bu sınav . Burdaki herkes anne olmak İçin neden çok zorlu yoldan geçiyor . Burda olmayan niye güllük gülistanlık yaşıyor . Anlam veremiyorum artık . Keşke diyorum ilk evlendiğim de olsaydı Hemen çocuğumuz en azından bişey bilmeden korkmadan başıma gelceklerdi doğursaydım. Şimdi doğumdan bile korkuyorum bebeğe mi bşşey olur bana mı diye . Hevesim de kırılıyor yaşadıklarım yüzünden bu durumda olan sadece benmiyim .
merhaba, benim de akıntım oluyor hemde çok 6 hafta 1 günlük gebeyim bu dönemlerde akıntının normal olduğunu biliyorum endişelenme kontrole gittiğinde doktoruna danışmalısın yine deAkıntım var cnm su gbi ama ara ara
Bnım bu arada 1 aydır sarı akıntım var halaa daha devam ediyor
Kalp atışına gdınce idrar tahlılıde yaptrcam
Bn bu ay adet bıtımı 2 tane antıbıyotık fitil attım, acaba iltıhapmı sökülüyor dedim
Şimdide imom omega dan şüphelenıyorum, kokusu tadı bıraz ağar
Acaba o sarı akıntı yaparmıkı
başka bir doktora gitmeni de tavsiye ederim normalde kalp atışını duyarlar , kişiye göre değişir mi bu durum onu bilmiyorum tabi o da olabilirKızlar 6+2 de geçen hafta perşembe kalp atışını göremedi bende internetten baktıkça moralim çok bozuluyor böyle olan yada fikri olan var mı
gerçekten bende öyle ya hoca herşey yolunda diyo hocam bir sıkıntı yok demi diyorum üstüne 3-5 kere arada bıçak saplanması gibi birşey giriyo kasığıma doktor diyor ki rahim genişliyor büyüyor bebek ondan diyor ben genede korkuyorum falan valla nasıl geçecek böyle anlamadımBen böyle olacağını hiç düşünmezdim hamile kalırsam havalara uçarım diyordum ama o kadar korkuyorum ki sevinemedim bile iki gün önce keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı nasıl geçecek zaman diye düşünüyorum
Duygularıma tercüman olmuşsun. Hep diken üstündeyim. Ya dış gebelikse diye korkarak gittim bugün. Doğru yere yerleşmiş kese ama boş daha. Şimdi de ya kalp atışını duyamazsam ya boş gebelikse diye endişelenmeye başladım. Ben bu korkularım yüzünden 3 senedir çocuk yapmaya yanaşmıyordum. Şu an sma testi yaptıramadığım için üzülüyorum. İlk evlendiğimde sma evlilik öncesi taraması yoktu. Daha sonra çıkmış . Ben bu sene öğrendim çok geç kalmışım. Özele sordum 7500 TL dedi. Devlette de 6-7 ay sonraya sonuç çıkıyormuş. Çok tedirginim. Bebeğim sağlıksız olur diye çok korkuyorum.Ya kızlar çok üzülüyorum neden herkesin kanaması varsevinemiyoruz resmen hamileliğimize . Kalp atışını duyan durcaksın diye korkuyor . Keseyi gören içi dolcak diyemi .. kanaması olan düşük mü yapcam .. bitmiyor resmen isyan etmiyorum ama çevreme bakıyorum anne olmak sanki bazı insanlar İçin hiç bu kadar zorlu olmamış gibi . Bugün arkadaşım çocuğunu atmış sosyal medyaya sap sarı saçları rabbim nazarlardan korusun. Bu bile içimi yakar oldu . Diyorum ben çevreme hamileyim demeye korkuyorum sevinmeye korkuyorum insanlar paylaşıyorlar ama herşey yolunda onlar İçin . Biz mi çok pinpirikliyiz yoksa rabbim sevdiği için mi bu sınav . Burdaki herkes anne olmak İçin neden çok zorlu yoldan geçiyor . Burda olmayan niye güllük gülistanlık yaşıyor . Anlam veremiyorum artık . Keşke diyorum ilk evlendiğim de olsaydı Hemen çocuğumuz en azından bişey bilmeden korkmadan başıma gelceklerdi doğursaydım. Şimdi doğumdan bile korkuyorum bebeğe mi bşşey olur bana mı diye . Hevesim de kırılıyor yaşadıklarım yüzünden bu durumda olan sadece benmiyim .
bana 3 ay yasak dedı doktorum,Kızlar bir şey soracağım hamileyken cinsel ilişki hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce zararlı mı
Allah yardımcımız olsun hayatta her zaman düşüncesiz olmayı istemiştim çok düşünmek insanı uzmekten başka bir işe yaramiyor pozitif düşünelim en iyisi bizgerçekten bende öyle ya hoca herşey yolunda diyo hocam bir sıkıntı yok demi diyorum üstüne 3-5 kere arada bıçak saplanması gibi birşey giriyo kasığıma doktor diyor ki rahim genişliyor büyüyor bebek ondan diyor ben genede korkuyorum falan valla nasıl geçecek böyle anlamadım
Bende iki gün önce gördüm bana da iki hafta sonrası dedi hayırlı olsunKızlar merhaba . Ben de 5+4 teyim. Bugün gittim kese oluşmuş. Kalp atışı için 2 hafta sonraya randevu verdi.
Benim de 5 hafta 7 günlük iken gittim tek kese var dedi bu ctesi gidicem ama moralimi çok bozdu benim boş gebelik sağlıksız gebelikte olabilir dedi dedim neye istinaden böyle diyorsunuz her ihtimale karşı diyorum herkes için geçerli dediBende iki gün önce gördüm bana da iki hafta sonrası dedi hayırlı olsunsağlıklı bir hamilelik geçiririz umarım
Medilife da önerdiler ama bakalım reyap da aynı sekilde durumu degerlendiricem ama avcılar da Türkan mutafoglu varmia gittiniz mi hicmerhaba, ben Beylikdüzünde yaşıyorum ve Bahçelievler Medicalpark hastanesi Doç.Dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve çok memnunum eğer imkanınız varsa tavsiye ederim, çok tatlı ve bilgili bir doktor.