2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Hayırlı olsun benimde dün adet günümdü kan testi yaptım negatif

Kizlar bu arada avcılar hospital Nil bilgen mi yoksa yine avcılar da muayenesi olan öp.dr. Türkan mutafoglu mu sizce ben 2 gün önce gittim Nil hoca sadece keseyi gördü fazlada açıklama yapmadı ben soruyorum hep
merhaba, ben Beylikdüzünde yaşıyorum ve Bahçelievler Medicalpark hastanesi Doç.Dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve çok memnunum eğer imkanınız varsa tavsiye ederim, çok tatlı ve bilgili bir doktor.

merhaba, içini ferah tutmalısın, gerçekten eğer düşük olacaksa bunun önüne kimse geçemiyor, ilk düşüğümü 10 haftalık yaptım çok içimi acıttı sonraki düşüğüm 6 haftalıktı kalp atışını duyamadan düştü ikisi de kanama ile başladı ilkinde evde resmen doğum gibi oldu aşırı sancılıydı ikincisi gaz sancısı ve bel ağrısı gibi oldu anlamadım bile haftası düşük olduğu için sanırım. sonra 1 kimyasal gebeliğim oldu onu da atlattık şükür. Şuan 6 hafta 1 günlük gebeyim keseyi 5 hafta 1 gün iken gördük herşey yolunda dedi ara ara kahverengi ve bordo lekelenmelerim oluyor progestan kullanıyorum sabah akşam vajinal yol ile sadece önlen amaçlı tabi, dha önce düşüklerim olması sebebi ile doktorum önlem almak istedi. Dinlenmeye çalışıyorum sürekli ve tabiki en önemlisi olumlu düşünmeye çalışıyorum. Bu dönemde stres çok ama çok önemli lütfen iyi düşün ve sonuç iyi olsun. Umudumuzu kaybetmemeliyiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız , sevgiler

merhaba, benim de akıntım oluyor hemde çok 6 hafta 1 günlük gebeyim bu dönemlerde akıntının normal olduğunu biliyorum endişelenme kontrole gittiğinde doktoruna danışmalısın yine de

Kızlar 6+2 de geçen hafta perşembe kalp atışını göremedi bende internetten baktıkça moralim çok bozuluyor böyle olan yada fikri olan var mı
başka bir doktora gitmeni de tavsiye ederim normalde kalp atışını duyarlar , kişiye göre değişir mi bu durum onu bilmiyorum tabi o da olabilir

gerçekten bende öyle ya hoca herşey yolunda diyo hocam bir sıkıntı yok demi diyorum üstüne 3-5 kere arada bıçak saplanması gibi birşey giriyo kasığıma doktor diyor ki rahim genişliyor büyüyor bebek ondan diyor ben genede korkuyorum falan valla nasıl geçecek böyle anlamadım

Duygularıma tercüman olmuşsun. Hep diken üstündeyim. Ya dış gebelikse diye korkarak gittim bugün. Doğru yere yerleşmiş kese ama boş daha. Şimdi de ya kalp atışını duyamazsam ya boş gebelikse diye endişelenmeye başladım. Ben bu korkularım yüzünden 3 senedir çocuk yapmaya yanaşmıyordum. Şu an sma testi yaptıramadığım için üzülüyorum. İlk evlendiğimde sma evlilik öncesi taraması yoktu. Daha sonra çıkmış . Ben bu sene öğrendim çok geç kalmışım. Özele sordum 7500 TL dedi. Devlette de 6-7 ay sonraya sonuç çıkıyormuş. Çok tedirginim. Bebeğim sağlıksız olur diye çok korkuyorum.

Allah yardımcımız olsun hayatta her zaman düşüncesiz olmayı istemiştim çok düşünmek insanı uzmekten başka bir işe yaramiyor pozitif düşünelim en iyisi biz

Merhaba herkese
35 yaşındayım. 21 yaşımda boş gebelik yaşadım. 24 yaşımda oğluma hamile kaldım. Çok şükür. 31 yaşımda bir boş gebelik daha yaşadım. Ve yeniden hamile olduğumu öğrendim. Genelde 33 günlük döngüde adet olurum. Planlı bir gebelik değildi çünkü korunma olmamasına rağmen olmuyordu ve oğlum olduğu için de pek dert etmiyordum. Ama nasip oldu çok şükür. SAT 30 mayıs. 5 güm gecikme benim için normaldi. 8 gün gecikme olunca söktürücü kullanmadan önce kontrol amaçlı 2 adet test yaptım ve anında çift çizgi belirdi. 7 temmuz'da kan verdim ve 692 beta ile öğrendim. Sonra 10 temmuz'da doktora gittim ve 5+0 da keseyi gördük. 11 temmuz'da yineledik betayı 2028 çıktı . 2 hafta sonra gel dedi. Bekle bekle bu sabaha kadar sabrettim. Boş gebelik korkusuyla girdim odaya. Hatta doktor hadi bakalım dediğinde, tabi oradaysa dedim bu çok acayip bir duygu nihayetinde karından baktı ve 7+0 da minnağımı da gördüm kalp atışını da duydum. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Allahım evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin kimselerin kucağını boş bırakmasın ve korkularımızı alıp içimize ferahlık versin inşallah. Hepinizi öpüyorum

Merhaba arkadaşlar ben şubat anneleri grubundayim ama bebeğimde sanırım geç döllenme olmuş 5 gün geride o yüzden tahmini doğum tarihi marta denk geliyor sizin aranıza da katılmak istedim. Bugün sata göre 8+6 bebeğe göre 8+1. Benim de düşük riskim var günde 3 kez 2ser defa progstan fitil kullanıyorum. Reglime 7 gün varken lekelenme ile ogrenmistim en baştan beri de lekelenme hiç durmadı. Hatta 1 hafta önce kirmizi yoğum kanama oldu çok şükür bebegim beni bırakmamış İnşallah hiç bir sıkıntı olmadan rabbim hepimizin bebeğini kucağımıza almayı nasip eder.

Bende iki gün önce gördüm bana da iki hafta sonrası dedi hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçiririz umarım
Benim de 5 hafta 7 günlük iken gittim tek kese var dedi bu ctesi gidicem ama moralimi çok bozdu benim boş gebelik sağlıksız gebelikte olabilir dedi dedim neye istinaden böyle diyorsunuz her ihtimale karşı diyorum herkes için geçerli dedi

merhaba, ben Beylikdüzünde yaşıyorum ve Bahçelievler Medicalpark hastanesi Doç.Dr. Meral Arısal'a gidiyorum ve çok memnunum eğer imkanınız varsa tavsiye ederim, çok tatlı ve bilgili bir doktor.
Medilife da önerdiler ama bakalım reyap da aynı sekilde durumu degerlendiricem ama avcılar da Türkan mutafoglu varmia gittiniz mi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…