Nasıl oldun canım gittin mi doktoraKızlar hafif lekelenmem var. Kahverengi pembe tonlu. Doktora gitmeme gerek var mı Şuan? Eşime söylemedim o hemen gidelim der
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinMerhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?
normal bence, ben de şimdi baktım benim 4+6 da 3140 çıkmış 2 gün sonra kan vermiş olsaydım 7000 çıkacaktı muhtemelenMerhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?
Gitmedim kuzum akşam yattım dinlendim, daha bir daha gelmedi leke. İnşallah da gelmezNasıl oldun canım gittin mi doktora
normal bence, ben de şimdi baktım benim 4+6 da 3140 çıkmış 2 gün sonra kan vermiş olsaydım 7000 çıkacaktı muhtemelen
Kaç haftalık sizinGitmedim kuzum akşam yattım dinlendim, daha bir daha gelmedi leke. İnşallah da gelmez
Sat 18 Haziran. Henüz hafta vs bilmiyorumKaç haftalık sizin
Benimde sat 11 haziran benim kesem gözüktü yalnız daha bebek ve kalp atışı duyulmadıSat 18 Haziran. Henüz hafta vs bilmiyoruminşallah yarın doktor söyler
O da olur inşallah sağlıcaklaBenimde sat 11 haziran benim kesem gözüktü yalnız daha bebek ve kalp atışı duyulmadı
İnşallah ona göre doktor değiştirilemez çünkü Türkan mutafogluna gitmeyi düşünüyorum avcılar da muayenesi varmış çok iyi Bi doktor diyolarO da olur inşallah sağlıcakla
Ben hiç bilmiyorum kuzum oralarıİnşallah ona göre doktor değiştirilemez çünkü Türkan mutafogluna gitmeyi düşünüyorum avcılar da muayenesi varmış çok iyi Bi doktor diyolar
Vallaha bilen arkadaşlar var ise sesimi duysun lütfenBen hiç bilmiyorum kuzum oraları
Kesinlikle katılıyorum sana kuzum, bilmek kötü. Bilmemek de kötü noluyor diye. Ben de bu platformu kimyasal gebeliği öğrenince buldum. Yoksa haberim yoktu. Kimyasal nedir ne değildir hiçbir şey bilmiyordum ki çok korkuyordum. Bilince de salamıyoruz ama haklısıntweeetyyy cnm kanamanın kesıldıgıne, sevındım
1fafeyla cnm guzel haberlerini beklıyoruz kalp atışını duyacaksın emin ol
Cnm bnım bi ara bu platform çok moralımı bozmaya, kafaya takmama hatta psıkolojımı bozmaya başlamıştı
Ama evde tek oldugum için yıne kndımı burda buluyordum
Aslında bu kdr herseyi öğrenmek, bilmek iyi degıl, çunku o kdr mutsuz o kadar evhamlı oluyoruz
Betaymış, yumurtlamaymış umursamayanlar daha mutlu,
İnanki cevremdeki hamile arkadaslarımın ne ovulasyondan haberı var nede beta takıbınden..
Bız burda okuya okuya, göre göre, herseyi öğrenip ona göre kıyaslama yapıyoruz kndımizle
Geçenlerde 1 dış gebelik 2 düşük yapan ve 2 çocugu olan cok yakın bı arkadasımla konustum, bnı okdr rahatlattı ki
Erknden gdıp kan vermk, stres yapmk sal kndını dedi, bu sekılde eşinide yıpratırsın, eşin vazgecer dedi, ki doğru tamda bebiş işinden vazgecıyordu,
Buradaki hamile arkadaslarımın çoğu tek gcelik ilişkiyle veya prezervatif yırtılma sonucu hamiş kaldı.
Demem o ki bnde busefer hiç kan vermedim, yazlıkta oldugum için bıraz kafam rahat, tabıkı soru işaretleeım var ama ınan hrsey olacagına varıyor, hçbıseyi engelleyemıyorsun
Önceki 3 kımyasalıma göre bunda bıraz daha rahatım, rahat olmaya yazın tadını çıkarmaya calısıyorum, ama dediğim gbi bu platform bzı etkiliyor
canım derler hep bir hamile 9 ayda 9 doğurur diye bu benim ikinci bebeğim inan kalp atışı duyunca da bitmiyor hareketini hissetmeye başlayıncva da bitmiyor hareketi hissetmedigim için acile gittigim çok oldu benim yani doktor ayda bir çağırırdı ben 3 haftayı zor edip gidiyordumyani doğum yapınca da bitmiyor malesef bu olay hepimiz aynıyızYa kızlar çok üzülüyorum neden herkesin kanaması varsevinemiyoruz resmen hamileliğimize . Kalp atışını duyan durcaksın diye korkuyor . Keseyi gören içi dolcak diyemi .. kanaması olan düşük mü yapcam .. bitmiyor resmen isyan etmiyorum ama çevreme bakıyorum anne olmak sanki bazı insanlar İçin hiç bu kadar zorlu olmamış gibi . Bugün arkadaşım çocuğunu atmış sosyal medyaya sap sarı saçları rabbim nazarlardan korusun. Bu bile içimi yakar oldu . Diyorum ben çevreme hamileyim demeye korkuyorum sevinmeye korkuyorum insanlar paylaşıyorlar ama herşey yolunda onlar İçin . Biz mi çok pinpirikliyiz yoksa rabbim sevdiği için mi bu sınav . Burdaki herkes anne olmak İçin neden çok zorlu yoldan geçiyor . Burda olmayan niye güllük gülistanlık yaşıyor . Anlam veremiyorum artık . Keşke diyorum ilk evlendiğim de olsaydı Hemen çocuğumuz en azından bişey bilmeden korkmadan başıma gelceklerdi doğursaydım. Şimdi doğumdan bile korkuyorum bebeğe mi bşşey olur bana mı diye . Hevesim de kırılıyor yaşadıklarım yüzünden bu durumda olan sadece benmiyim .
Ben böyle olacağını hiç düşünmezdim hamile kalırsam havalara uçarım diyordum ama o kadar korkuyorum ki sevinemedim bile iki gün önce keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonraya çağırdı nasıl geçecek zaman diye düşünüyorumcanım derler hep bir hamile 9 ayda 9 doğurur diye bu benim ikinci bebeğim inan kalp atışı duyunca da bitmiyor hareketini hissetmeye başlayıncva da bitmiyor hareketi hissetmedigim için acile gittigim çok oldu benim yani doktor ayda bir çağırırdı ben 3 haftayı zor edip gidiyordumyani doğum yapınca da bitmiyor malesef bu olay hepimiz aynıyız