Naziye Gürkan. Medikal de. Sen de mi samsundasjn canım? Sen kime gidiyorsun?Hangi doktora gidiyorsun Samsun’da
Aynı bende öyleyimSancım oluyor korkuyorum, sancım geçiyor yine korkuyorumAllahım lütfen bize sağlıklı gebelik ver bebeklerimize kavuştur
Evet ben de Samsun’dayım ben de medical parkta Merve hanıma karar verdim onunla devam edicem hayırlısıylaNaziye Gürkan. Medikal de. Sen de mi samsundasjn canım? Sen kime gidiyorsun?
Aynı bende öyleyiminşallah sağlıkla kucaklarimiza almak nasip olur
Ben yaz tatili dolayısıyla buradayım o yüzden çok araştırma yapmadım ama Merve hanımı da duydumEvet ben de Samsun’dayım ben de medical parkta Merve hanıma karar verdim onunla devam edicem hayırlısıyla
Cnm bu hafta çağırmadımı yıneKızlar 6+2 de geçen hafta perşembe kalp atışını göremedi bende internetten baktıkça moralim çok bozuluyor böyle olan yada fikri olan var mı
Canım herkeste farklı oluyormuş ki buKızlar 6+2 de geçen hafta perşembe kalp atışını göremedi bende internetten baktıkça moralim çok bozuluyor böyle olan yada fikri olan var mı
Çağırdı ama içimde bir endişe var detaylı açıklamada yapmadılar doktor diliyle aralarında konuştular biraz kafam karıştıCnm bu hafta çağırmadımı yıne
Biraz endişe düştü içimeCanım herkeste farklı oluyormuş ki bu
Pazartesi başka doktora git kuzumBiraz endişe düştü içime
İnşallah hayırlısı ile gorursun canimÇok şükür çıktı değerim 1014Allah izin verirse salı keseyi görürüm inşallah
Oh maşallahÇok şükür çıktı değerim 1014Allah izin verirse salı keseyi görürüm inşallah
Transfer tarihin neydi senin canımÇok şükür çıktı değerim 1014Allah izin verirse salı keseyi görürüm inşallah
Amin kuzumİnşallah hayırlısı ile gorursun canim
Oh maşallah
Kuzum ben transfer olmadım. Kendiliğinden hamile kaldımTransfer tarihin neydi senin canım
Ay pardon!! MaşallahAmin kuzum
Kuzum ben transfer olmadım. Kendiliğinden hamile kaldım