- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
Aaa ben o sadece omega3 sanmıştım öyle içiyordumİçinde folik asitte var cnm 400 mg
Hersey var içinde, tüm vitaminler hamileler kullanıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben o sadece omega3 sanmıştım öyle içiyordumİçinde folik asitte var cnm 400 mg
Hersey var içinde, tüm vitaminler hamileler kullanıyor
Bnımde su gbi akıntım oluyorKizlar yazdiklarinizin birebir aynilarini yasiyorum su gibi akinti bnmki
Şuan içiyormusun bunu?Aaa ben o sadece omega3 sanmıştım öyle içiyordum
Anladım inşallah bu bebek sana sağlıkla hayırla gelirGenetik test verdık okulların kapandığı gun.
Sonucu çıkmadan yıne hamile kaldım.
Oyuzden pıhtılaşmam olup olmadıgını bılmıyoruz, oyuzden doktor bısey dıyemem dedi, bi ilaç veremem dedi
Bana ishal yaptı bıraktım 2-3 gün sonra yine başlayacağımŞuan içiyormusun bunu?
Bugün tekrar baktıracağım. Cuma 416ydıBeta kaç
Hımm, bna yapmadı cnm bikaç kişi önerdı bu ilacıBana ishal yaptı bıraktım 2-3 gün sonra yine başlayacağım
Teşekkur ederım, rabbım tüm isteyenlere hayırlı ve saglıklı evlatlar versin dıyorumAnladım inşallah bu bebek sana sağlıkla hayırla gelir
Bana da bi tek bunu ve decavit vermişti, yeni doktorum da sadece folik asit verdi. Sanırım şu aşamada sadece bunlar yeterli. Ben aç karna imom içiyordum o yüzden dokundu şimdi sizin yazdıklarınızı görünce bi tok karna denedim bakalım ne olacak :))Hımm, bna yapmadı cnm bikaç kişi önerdı bu ilacı
Bnde aldım, doktora sordum sadece bunu kullan dedi
Kan testlerıne bakalım falanda demedı acaba kalp atışından sonramı bakıcak
1000'i geçer bugün ben 1375 görünce doktor 2 gün sonra kese randevusu verdiBugün tekrar baktıracağım. Cuma 416ydı
İnşallah sağlıkla görelim sağlıkla kucağımıza alalım 1000i geçerse çok olmuş olmuyor mu? Dış gebelikten de korkuyorum1000'i geçer bugün ben 1375 görünce doktor 2 gün sonra kese randevusu verdi
Yani bence de geç ben sabırsızım doktorum önce gelsen görünmez dedi anca 1375 duyunca gel dedi dış gebelikten ben de korkuyorum ama olmaz olmazİnşallah sağlıkla görelim sağlıkla kucağımıza alalım 1000i geçerse çok olmuş olmuyor mu? Dış gebelikten de korkuyorum
İnşallah bu hafta görürüzYani bence de geç ben sabırsızım doktorum önce gelsen görünmez dedi anca 1375 duyunca gel dedi dış gebelikten ben de korkuyorum ama olmaz olmaz
İnşallah kalp atışı da gelecek hafta olur galibaİnşallah bu hafta görürüz
En son çarşamba 566 idi pazartesi tekrar bakacaklarBeta kaç
Yaa diger dusuk olmuştu ya kalmis demekki bi bakayimBnımde su gbi akıntım oluyor
Cnm doğum imza şeysin açık kalmış
22. Haftada gozukuyorsun
Ayarlara gir duzelt onu
Hangi doktora gidiyorsun Samsun’da550 iyiymiş. Samsun 800 küsür
Aman dikkat et kendi üzme sters yapma inşallah kalp taşını da duyacaksınCnm haftaya p. Tesi kalp atışına cagırdı 7+4 te
Sıcaklarda evde uzanıyorum arada işte
Ağar iş yapmıyorum
Dıkkat edıyorum
Sadece folik asıt kullanıyorum