Tam olarak ben de böyle düşünüyorumBen de ailem dışında kimseye söylemedim, 12 haftadan sonra yakın arkadaşlara söylerim diye düşünüyorum. İş yerinde de karnım belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum Allahtan midem falan bulanmıyo
Tek ben değilmişim demek ki bende çok korkuyorum herkesde olmuyormuş bende çok korktum normal diyor doktorlar ama hep tedirginim bendeKızlar aşırı çok yürüme gezmenin bir sakıncası var mı sizce? Cahil misin demeyin lütfen çok tecrübesizimve de çok paniğim akıntım çok var her seferinde korkarak gidiyorum tuvalete. Bir göreydik kalp atışını duyaydım belki rahatlardım biraz
İnşallahEvet, ben öncekinde söyledim ama kimyasala dönünce tek tek geri aramak durumunda kaldım çok acıydı o yüzden artık demeyeceğim dedim sadece çekirdek ailemiz biliyor onun dışında kimseler bilmiyor ama yer gök dua her gün dua ediyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah
NergizTek ben değilmişim demek ki bende çok korkuyorum herkesde olmuyormuş bende çok korktum normal diyor doktorlar ama hep tedirginim bende
Ay ben zaten stresten heralde doğumu görmeden ölcemNergizhepimiz endişeliyiz merak etme
Benim de akıntım çok. Her hissettiğimde acaba kan mı geldi diye çok gerginimAy ben zaten stresten heralde doğumu görmeden ölcemya bu kadar akıntı nasıl gelir onu anlamaya çalışıyorum
Kizlar yazdiklarinizin birebir aynilarini yasiyorumAy ben zaten stresten heralde doğumu görmeden ölcemya bu kadar akıntı nasıl gelir onu anlamaya çalışıyorum
Kiz ayniyiz sen gordun mu bebeği ??
Yok kan gelmeden öncee büyük sancı gelmesi lazıımmış zatenBenim de akıntım çok. Her hissettiğimde acaba kan mı geldi diye çok gerginim
Genetik test verdık okulların kapandığı gun.Sanırım siz doğal yoldan gebe kaldınız. O yüzden doktor kontrolünde değilsiniz herhalde.İlk kan testlerinizi verdiniz mi, kimyasalınız fazla ise önlem almanız adına dedim. Pıhtılaşma sorunu mu yoksa başka bir şeyden kaynaklı mı? Eğitim ve araştırma hastaneleri detaylı tüm kan testlerini yapıyor aslında verebilirseniz iyi olabilir. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm haftaya p. Tesi kalp atışına cagırdı 7+4 teTeşekkür ederim canım inşallah amin . Sen ne yaptın son durum nedir
İçinde folik asitte var cnm 400 mgİmom omega folik asit değil ki
Kuzum en son cuma beta 400 küsürdü. Bugün tekrar baktırcam ben içim rahat etsinKiz ayniyiz sen gordun mu bebeği ??
Beta kaçSelam kizlar 5+0'ım şuan ne zaman kese gorunur acba cuma gittim gorunmedi
Bn sadece folik asit değilİmom omega folik asit değil ki