2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Kızlar sbhtan beri sağ kasık ağrım vardı ara ara batma tarzında.. bi saat önce kanama oldu basaksehir Hastanesi'ne geldik alttan muayane etti korktum ama yinede bişey diyemedim kese göründü hatta kalp atışı var dedi. Kanama olması normal dedi parlak kırmızı olursa gelirsin dedi progestan başladık dua edelim birbirimize devamı olmaz inşallah 😔
Ayyy kızlar herkesın kanaması var
Neden oluyor hep bu kanamalar yaaa😔

Bndede olcak dıye korkuyorum
Köydeyim bide, olursa naparım bılmem

KeriminHilali KeriminHilali çok geçmiş olsun kuzum 😔 umarım geçecek hepsi🙏
Tikabasa Tikabasa gerçekten kuzum ya çok korkuyorum 😔 korkudan sevinemiyorum 😔
Cnm betana çok sevındım
Saglıklı bebiş belliki maşalh😍
İnşallah saglıkla devam eder
Bnde çok korkuyorum
Üst üste 3 kımyasaldan sonra😔
Kalp atışını duysamda acaba kalbi dururmu dıye smdıden endişe edıyorum off 😒
Yaşımda geçti
Şimdi olmassa ne zamn olacak, vakit gecıyor🙄

Cnm betana çok sevındım
Saglıklı bebiş belliki maşalh😍
İnşallah saglıkla devam eder
Bnde çok korkuyorum
Üst üste 3 kımyasaldan sonra😔
Kalp atışını duysamda acaba kalbi dururmu dıye smdıden endişe edıyorum off 😒
Yaşımda geçti
Şimdi olmassa ne zamn olacak, vakit gecıyor🙄
Oyyy kuzum nasıl olcak bu iş böyle ama 😔 bu endişeyle nasıl geçer bu hamilelik 😔 benim çok akıntım da var sen de var mı kuzum? Sen tecrübelisin de. Korkuyorum kan mı geliyor diye her seferinde

Kızlar elinde Banu çiftçinin hamilelik ve doğum kitabı olan var mı? Ben de vardı ama evimde bıraktım yaz tatilinde memleketteyim.

Oyyy kuzum nasıl olcak bu iş böyle ama 😔 bu endişeyle nasıl geçer bu hamilelik 😔 benim çok akıntım da var sen de var mı kuzum? Sen tecrübelisin de. Korkuyorum kan mı geliyor diye her seferinde
Akıntım var cnm su gbi ama ara ara
Bnım bu arada 1 aydır sarı akıntım var halaa daha devam ediyor
Kalp atışına gdınce idrar tahlılıde yaptrcam

Bn bu ay adet bıtımı 2 tane antıbıyotık fitil attım, acaba iltıhapmı sökülüyor dedim
Şimdide imom omega dan şüphelenıyorum, kokusu tadı bıraz ağar
Acaba o sarı akıntı yaparmıkı

Bn bu ay adet bıtımı 2 tane antıbıyotık fitil attım, acaba iltıhapmı sökülüyor dedim
Vallahi bilmiyorum ki kuzum ben hiç. Ben bu ilacı kullanıyorum sadece. Bunu da bir önceki doktorum vermişti yenisi devam et dedi ama acaba değiştirsek mi kafamda deli sorular 🙈 ne zaman kalp atışı kuzum? Benim ne zaman olur? Sat 18 Haziran 🙈
0CB46926-0769-49C3-8D76-4DEABE477C06.jpeg

Sancım oluyor korkuyorum, sancım geçiyor yine korkuyorum 🙈😅 Allahım lütfen bize sağlıklı gebelik ver bebeklerimize kavuştur ❤️🧿🙏🏻
Valla ben gece ruyamda gordum kanamam vardi tutturdum bugun acile gidelim diye gittik doktor neyin var dedi kasiklarim agriyo dedim baksin diye🫠 iyiymis cok sukur🙏🏼🐣 insan istemeden kafaya takiyo

Büyük ihtimalle enfeksiyon var canım kadın doğum doktorun görsün bir sen şikayetlerini anlat

Vallahi bilmiyorum ki kuzum ben hiç. Ben bu ilacı kullanıyorum sadece. Bunu da bir önceki doktorum vermişti yenisi devam et dedi ama acaba değiştirsek mi kafamda deli sorular 🙈 ne zaman kalp atışı kuzum? Benim ne zaman olur? Sat 18 Haziran 🙈 Eki Görüntüle 3276413
Benim satta 17 haziran bu cumartesi keseyi gördük, önümüzdeki hafta cumada gidicem kontrol için yeniden çağırdı, alttan muayene etmek istemedi ki bende istemıyordum çünkü kese 9küsü mm di 10 cmi geçerse kesinleşti artık diyebilirz gebeliğimiz için dedi, alttan muayene etsem büyük ihtimalle geçmiştir dedi 5+0 da gittim tam muayeneye,

Benim satta 17 haziran bu cumartesi keseyi gördük, önümüzdeki hafta cumada gidicem kontrol için yeniden çağırdı, alttan muayene etmek istemedi ki bende istemıyordum çünkü kese 9küsü mm di 10 cmi geçerse kesinleşti artık diyebilirz gebeliğimiz için dedi, alttan muayene etsem büyük ihtimalle geçmiştir dedi 5+0 da gittim tam muayeneye,
Ben de salı gideceğim kısmetse. Benim beta bugün 1014dü. Senin yumurtlaman benden önce galiba 😍

Kızlar hafif lekelenmem var. Kahverengi pembe tonlu. Doktora gitmeme gerek var mı Şuan? Eşime söylemedim o hemen gidelim der

X