2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Cnm bnı p. Tesi çagırdı haftaya kalp atışına
Senıde keseden sonra 2 hafta sonra gel dıyeblır

Kuzum gidin bence de ne olur ne olmaz
Merhaba benim tam 6 haftalık bu hafta kese gözüktü ama ne bebek var nede kalp atışı moralimi bozup bıraktı her ihtimal olabilir boş gebelikte sağlıksız gebelikte dedim öyle bisey mi gozukuyo dedim yok biz her ihtimalleri degerlendiriyoruz sende miyon var hem dedi moralimi bozup bıraktı haftaya ctesi tekrar gidicem sizde nasıl oldu bana yardım edebilecek birileri var mı

Canım bende aynı durumdayım dün başladı ama ağrı sızı yoktu bende ilk kırmızıydı iğneler ve progestandan sonra kahveye döndü mukus halini aldı . Devam ediyor azalsa da arada . Ben kalp atışını da görmedim yarın tekrar gitcem inşallah hayırlı haberlerle geliriz dua edelim birbirimize

Ya kızlar çok üzülüyorum neden herkesin kanaması var sevinemiyoruz resmen hamileliğimize . Kalp atışını duyan durcaksın diye korkuyor . Keseyi gören içi dolcak diyemi .. kanaması olan düşük mü yapcam .. bitmiyor resmen isyan etmiyorum ama çevreme bakıyorum anne olmak sanki bazı insanlar İçin hiç bu kadar zorlu olmamış gibi . Bugün arkadaşım çocuğunu atmış sosyal medyaya sap sarı saçları rabbim nazarlardan korusun. Bu bile içimi yakar oldu . Diyorum ben çevreme hamileyim demeye korkuyorum sevinmeye korkuyorum insanlar paylaşıyorlar ama herşey yolunda onlar İçin . Biz mi çok pinpirikliyiz yoksa rabbim sevdiği için mi bu sınav . Burdaki herkes anne olmak İçin neden çok zorlu yoldan geçiyor . Burda olmayan niye güllük gülistanlık yaşıyor . Anlam veremiyorum artık . Keşke diyorum ilk evlendiğim de olsaydı Hemen çocuğumuz en azından bişey bilmeden korkmadan başıma gelceklerdi doğursaydım. Şimdi doğumdan bile korkuyorum bebeğe mi bşşey olur bana mı diye . Hevesim de kırılıyor yaşadıklarım yüzünden bu durumda olan sadece benmiyim .

Hamilelik hormonları devrede düşünceler çok fazla.. bugün bu düşük tehlikesini yaşayınca annem yine dedi kızım bazı insanlar düşük yapayım diye neler neler yapıyorda rabbim isterse o cocugun dogmasına kimse engel olamaz diye. O yüzden dua ediyoruz bol bol. Rabbim sağlıklı bir gebelik geçirmemizi ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba hiç moralinizi bozmayın belki geç döllenme olmuştur her şey herkeste aynı zamanda olmayabilir biliyorum zor ama iyi düşünmeye çalışın benim daha 4 haftalık kontrole gitmedim biraz daha zaman geçmesini bekliyorum, inşalllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

İnşallah çünkü daha yeni 6 hafta oldu ne bileyim insan üzülüyor böyle denilince şimdi bu haftayı bu geçireyim bakalım nolucak ctesiyi bekliyorm bana bol bol dua edin hamilelerin duaları tutarmis

Merhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?

Eklentiler

• IMG20230718205222.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 35
Herkesin değeri farklı çıkabilir canım sorun olucağını düşünmüyorum.Tahmin edilenden erken yumurtlamış erken döllenme olmuştur.Birde çevrenizde çoğul gebelik var mı?İkiz falan olunca değer yüksek çıkabiliyormuş :) Doktor muayenesine bir randevu alıp gitsen iyi olur.

Merhaba. Her birey için değişken oluyor beta değeri, endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…