Benim 28-34 gün kuzum döngümBenim adet döngüm 21 günde bir canım o yuzden olabilir 29 hazıranda yumurtlama gunum du
Gidin bence beklemeyin nolur nolmazKızlar hafif lekelenmem var. Kahverengi pembe tonlu. Doktora gitmeme gerek var mı Şuan? Eşime söylemedim o hemen gidelim der
Cnm bnı p. Tesi çagırdı haftaya kalp atışınaVallahi bilmiyorum ki kuzum ben hiç. Ben bu ilacı kullanıyorum sadece. Bunu da bir önceki doktorum vermişti yenisi devam et dedi ama acaba değiştirsek mi kafamda deli sorularne zaman kalp atışı kuzum? Benim ne zaman olur? Sat 18 Haziran Eki Görüntüle 3276413
Aynen o yüzden farklı cuma günü 2392 ydi değerimBenim 28-34 gün kuzum döngüm
Kuzum gidin bence de ne olur ne olmazKızlar hafif lekelenmem var. Kahverengi pembe tonlu. Doktora gitmeme gerek var mı Şuan? Eşime söylemedim o hemen gidelim der
Merhaba benim tam 6 haftalık bu hafta kese gözüktü ama ne bebek var nede kalp atışı moralimi bozup bıraktı her ihtimal olabilir boş gebelikte sağlıksız gebelikte dedim öyle bisey mi gozukuyo dedim yok biz her ihtimalleri degerlendiriyoruz sende miyon var hem dedi moralimi bozup bıraktı haftaya ctesi tekrar gidicem sizde nasıl oldu bana yardım edebilecek birileri var mıKuzum gidin bence de ne olur ne olmaz
Canım bende aynı durumdayım dün başladı ama ağrı sızı yoktu bende ilk kırmızıydı iğneler ve progestandan sonra kahveye döndü mukus halini aldı . Devam ediyor azalsa da arada . Ben kalp atışını da görmedim yarın tekrar gitcem inşallah hayırlı haberlerle geliriz dua edelim birbirimizeKızlar sbhtan beri sağ kasık ağrım vardı ara ara batma tarzında.. bi saat önce kanama oldu basaksehir Hastanesi'ne geldik alttan muayane etti korktum ama yinede bişey diyemedim kese göründü hatta kalp atışı var dedi. Kanama olması normal dedi parlak kırmızı olursa gelirsin dedi progestan başladık dua edelim birbirimize devamı olmaz inşallah
Merhaba hiç moralinizi bozmayın belki geç döllenme olmuştur her şey herkeste aynı zamanda olmayabilir biliyorum zor ama iyi düşünmeye çalışınMerhaba benim tam 6 haftalık bu hafta kese gözüktü ama ne bebek var nede kalp atışı moralimi bozup bıraktı her ihtimal olabilir boş gebelikte sağlıksız gebelikte dedim öyle bisey mi gozukuyo dedim yok biz her ihtimalleri degerlendiriyoruz sende miyon var hem dedi moralimi bozup bıraktı haftaya ctesi tekrar gidicem sizde nasıl oldu bana yardım edebilecek birileri var mı
İnşallah çünkü daha yeni 6 hafta oldu ne bileyim insan üzülüyor böyle denilince şimdi bu haftayı bu geçireyim bakalım nolucak ctesiyi bekliyormMerhaba hiç moralinizi bozmayın belki geç döllenme olmuştur her şey herkeste aynı zamanda olmayabilir biliyorum zor ama iyi düşünmeye çalışınbenim daha 4 haftalık kontrole gitmedim biraz daha zaman geçmesini bekliyorum, inşalllah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah canım giyinip gitcem gelince yazarım inşallahgünaydın hanımlar, herkese keyifli bir gün ve hafta başlangıcı diliyorum.
1fafeyla senin de bugün güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?
Herkesin değeri farklı çıkabilir canım sorun olucağını düşünmüyorum.Tahmin edilenden erken yumurtlamış erken döllenme olmuştur.Birde çevrenizde çoğul gebelik var mı?İkiz falan olunca değer yüksek çıkabiliyormuş :) Doktor muayenesine bir randevu alıp gitsen iyi olur.Merhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?
Merhaba. Her birey için değişken oluyor beta değeri, endişe etmeyin.Merhaba, geçen ay 19haziranda regl olmuştum en son. Reglimin 1gün gecikmesinin üzerine evde test yaptım geçen salı, çok hızlı ve net bir şekilde ikinci çizgi belirdi. Perşembe günü de kan verdim beta 4020 çıktı. Yukarıdaki değerlere baktım da sanki benim beta biraz yüksek mi çıkmış? Haftaya pazartesi doktor randevum var acele etmiyorum gitmek için simdilik bu hafta kan testini tekrarlayıp betayı takip edeceğim ama sizlerin değerlerinden çok fazla. 4-5haftalık için normal bir değer mi bu?