Ayyy kızlar herkesın kanaması varKızlar sbhtan beri sağ kasık ağrım vardı ara ara batma tarzında.. bi saat önce kanama oldu basaksehir Hastanesi'ne geldik alttan muayane etti korktum ama yinede bişey diyemedim kese göründü hatta kalp atışı var dedi. Kanama olması normal dedi parlak kırmızı olursa gelirsin dedi progestan başladık dua edelim birbirimize devamı olmaz inşallah
Cnm betana çok sevındımKeriminHilali çok geçmiş olsun kuzum umarım geçecek hepsi
Tikabasa gerçekten kuzum ya çok korkuyorum korkudan sevinemiyorum
Oyyy kuzum nasıl olcak bu iş böyle amaCnm betana çok sevındım
Saglıklı bebiş belliki maşalh
İnşallah saglıkla devam eder
Bnde çok korkuyorum
Üst üste 3 kımyasaldan sonra
Kalp atışını duysamda acaba kalbi dururmu dıye smdıden endişe edıyorum off
Yaşımda geçti
Şimdi olmassa ne zamn olacak, vakit gecıyor
Akıntım var cnm su gbi ama ara araOyyy kuzum nasıl olcak bu iş böyle amabu endişeyle nasıl geçer bu hamilelik benim çok akıntım da var sen de var mı kuzum? Sen tecrübelisin de. Korkuyorum kan mı geliyor diye her seferinde
Vallahi bilmiyorum ki kuzum ben hiç. Ben bu ilacı kullanıyorum sadece. Bunu da bir önceki doktorum vermişti yenisi devam et dedi ama acaba değiştirsek mi kafamda deli sorularAkıntım var cnm su gbi ama ara ara
Bnım bu arada 1 aydır sarı akıntım var halaa daha devam ediyor
Kalp atışına gdınce idrar tahlılıde yaptrcam
Bn bu ay adet bıtımı 2 tane antıbıyotık fitil attım, acaba iltıhapmı sökülüyor dedim
Şimdide imom omega dan şüphelenıyorum, kokusu tadı bıraz ağar
Acaba o sarı akıntı yaparmıkı
Bence acil durum için yanınızda iğne bulunsun. İnşallah olmaz ama olursa da ilacınız yanınızda olurAyyy kızlar herkesın kanaması var
Neden oluyor hep bu kanamalar yaaa
Bndede olcak dıye korkuyorum
Köydeyim bide, olursa naparım bılmem
Ne iğnesi bu canımBence acil durum için yanınızda iğne bulunsun. İnşallah olmaz ama olursa da ilacınız yanınızda olur
Kanama olunca yapıyorlar progesteron iğneB
Ne iğnesi bu canım
Ben sormadan yapamamKanama olunca yapıyorlar progesteron iğne
Valla ben gece ruyamda gordum kanamam vardi tutturdum bugun acile gidelim diye gittik doktor neyin var dedi kasiklarim agriyo dedim baksin diyeSancım oluyor korkuyorum, sancım geçiyor yine korkuyorumAllahım lütfen bize sağlıklı gebelik ver bebeklerimize kavuştur
Yok zaten sormadan kimse yapmasın köydeyim dedi diye uzakta bulamaz doktoru yap der eczane açık değildir, iğne bulunsun yanında anlamında demiştimBen sormadan yapamam
İyi taktikValla ben gece ruyamda gordum kanamam vardi tutturdum bugun acile gidelim diye gittik doktor neyin var dedi kasiklarim agriyo dedim baksin diyeiyiymis cok sukur insan istemeden kafaya takiyo
Büyük ihtimalle enfeksiyon var canım kadın doğum doktorun görsün bir sen şikayetlerini anlatAkıntım var cnm su gbi ama ara ara
Bnım bu arada 1 aydır sarı akıntım var halaa daha devam ediyor
Kalp atışına gdınce idrar tahlılıde yaptrcam
Bn bu ay adet bıtımı 2 tane antıbıyotık fitil attım, acaba iltıhapmı sökülüyor dedim
Şimdide imom omega dan şüphelenıyorum, kokusu tadı bıraz ağar
Acaba o sarı akıntı yaparmıkı
Benim satta 17 haziran bu cumartesi keseyi gördük, önümüzdeki hafta cumada gidicem kontrol için yeniden çağırdı, alttan muayene etmek istemedi ki bende istemıyordum çünkü kese 9küsü mm di 10 cmi geçerse kesinleşti artık diyebilirz gebeliğimiz için dedi, alttan muayene etsem büyük ihtimalle geçmiştir dedi 5+0 da gittim tam muayeneye,Vallahi bilmiyorum ki kuzum ben hiç. Ben bu ilacı kullanıyorum sadece. Bunu da bir önceki doktorum vermişti yenisi devam et dedi ama acaba değiştirsek mi kafamda deli sorularne zaman kalp atışı kuzum? Benim ne zaman olur? Sat 18 Haziran Eki Görüntüle 3276413
Ben de salı gideceğim kısmetse. Benim beta bugün 1014dü. Senin yumurtlaman benden önce galibaBenim satta 17 haziran bu cumartesi keseyi gördük, önümüzdeki hafta cumada gidicem kontrol için yeniden çağırdı, alttan muayene etmek istemedi ki bende istemıyordum çünkü kese 9küsü mm di 10 cmi geçerse kesinleşti artık diyebilirz gebeliğimiz için dedi, alttan muayene etsem büyük ihtimalle geçmiştir dedi 5+0 da gittim tam muayeneye,
Benim adet döngüm 21 günde bir canım o yuzden olabilir 29 hazıranda yumurtlama gunum duBen de salı gideceğim kısmetse. Benim beta bugün 1014dü. Senin yumurtlaman benden önce galiba