Siz gittiniz mi kontrole ben dayanamayıp bugün gittim kalp atışını dinledik bu seferbana haftaya gel dedi yanlış anlamadıysam cuma gidicem yani, yok bakmadım bi bakiyim o neymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz gittiniz mi kontrole ben dayanamayıp bugün gittim kalp atışını dinledik bu seferbana haftaya gel dedi yanlış anlamadıysam cuma gidicem yani, yok bakmadım bi bakiyim o neymiş
Kendını kötü hıssetmediğin sürece yürüyüşünü yapabılırsınYok canım sporcu değilim sadece geziyoruz
Teşekkürler canımKendını kötü hıssetmediğin sürece yürüyüşünü yapabılırsın
Benim önceki hamileligimde olmuştu bu şekilde kendinizi herseye hazırlayıp zamana ve akışına bırakın bence çok telaşlanip stres yapıp kendinizi sıkmayın Hayırlısı olsun inşallah hakkınız daKızlar merhaba aklım çok karıştı herkes farklı şeyler yaşıyor biliyorum ama merak ediyorum sormak istedim size de.
Adetim 8 gün gecikti test yaptım pozitif 2i3 temmuzda beta 141 idi 5 temmuzda 308 çıktı doktor artış iyi 10 gün sonra gelebilirsin dedi gittim kese gördü ama vajinalultarason ile ama bebek gözükmüyor dedi Haftaya yine gel dedi bugün gittim tekrar baktı kese biraz büyümüş hala bebek yok dedi yolk kesesi vs var dedi ve umutlandırmakta istemem dedi, normal şartlarda 8 haftalık olmam gerekirken bu hafta 6 olduğunu söyledi geriden geliyor net tarih veremedi. Beta da bakmak istemedi çünkü kese görüyorum şuan önemi yok dedi böyle. Sizce 15 gün sonra mı gitmeliyim ultrason resmini de ekliyorum. Sizce normal midir baya telaş yaptım çok karışık kafam.
Benim doktorum da öyle söyledi.Yani düşecekse her türlü düşüyor demeye getirdi.Vajinal muayene de problem olmaz olsa doktorlar niye yapsın.Doktor bana sorun değil dedi. Son aylarda istemiyoruz dedi
Ben de 6+5 çok şiddetli değil ama ara ara geliyor bulantı . Yumurta yiyemez oldum bi de sulu yemek tiksindiriyor beni keşke benim de olmasa sürekli uykum geliyor bi de6+4Bu arada kızlar hiç midem bulanmam yok sizde durumlar nasıl?
Yumurta yemiyorum yiyemem biliyorum birde tatlı kesinlikle canım istemiyor günde kaç tane dondurma yiyen birisi olarak birini bile yiyemiyorumBen de 6+5 çok şiddetli değil ama ara ara geliyor bulantı . Yumurta yiyemez oldum bi de sulu yemek tiksindiriyor beni keşke benim de olmasa sürekli uykum geliyor bi de
Doğal yoldan mı hamile kaldınız?Ben biraz kilolu hamile kaldığım için spor programına başladım bile. Baya cardio felan yapıyorum. Hiç düşünmedim bir sorun olacağını. Düşük tehlikeniz yoksa vücudunuz kaldırıyorsa bence hiç bir sorunu yok. Tabi içinize sinmiyorsa doktorunuza danışın bence. Ben biraz rahatım galiba
Eşim de darlıyor yumurta ye ye ye diye doktor da dediki anneyi 10 haftaya kadar rahat bırakalım şuan zaten bebek anneden beslenmiyor dedi biraz rahatladım :) inşallah bu tiksinme durumu yakın zamanda geçer de her vitamini alırız :)Yumurta yemiyorum yiyemem biliyorum birde tatlı kesinlikle canım istemiyor günde kaç tane dondurma yiyen birisi olarak birini bile yiyemiyorum
Aynen 12 haftadan sonra besleniyor öyle okumuştum ben.İn şa Allah geçerEşim de darlıyor yumurta ye ye ye diye doktor da dediki anneyi 10 haftaya kadar rahat bırakalım şuan zaten bebek anneden beslenmiyor dedi biraz rahatladım :) inşallah bu tiksinme durumu yakın zamanda geçer de her vitamini alırız :)
Aynen aynen tatlı görmek istemiyorum.Önceden çok tatlıcıydım.Yumurta yemiyorum yiyemem biliyorum birde tatlı kesinlikle canım istemiyor günde kaç tane dondurma yiyen birisi olarak birini bile yiyemiyorum
Aynen bende öyleyimAynen aynen tatlı görmek istemiyorum.Önceden çok tatlıcıydım.
Evet çok şükürDoğal yoldan mı hamile kaldınız?
Ben de bugün yumurtadan tiksindim ilk kez. Bugüne kadar zorluyordum kendimi ama olmadı. Başka şeylerden alırız vitaminizi.Eşim de darlıyor yumurta ye ye ye diye doktor da dediki anneyi 10 haftaya kadar rahat bırakalım şuan zaten bebek anneden beslenmiyor dedi biraz rahatladım :) inşallah bu tiksinme durumu yakın zamanda geçer de her vitamini alırız :)
550 iyiymiş. Samsun 800 küsürYani bu doktor muayenelerini nasıl yapcaz bilmiyorum her seferde 550tl vermek koyuyor bana onun yerine devlete gidip cocuga eşya alırım filan diyorum ne bilim.. hayat çok pahalı keşke özeller biraz daha uygun yapsalar