2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Canım güncelle kalb atışı 6 haftalık

Kizlar vajinal kaşıntısı olan var mı varsa bu durumda ne yaptınız

Ahh bende de. 2 tane varmış sağda. biri 4 cm biri 2 cm. Bu şey olmaz dedi patlamasını sürece sorun yokmuş hamilelikle yok olur onlar dedi

Ben gittiğimde hicbisey göremiyorum dedi idrarda gebelik var HCG 2680 di bekliyorum Perşembe gidicem bende ilk gebeliğim çok endişeliyim fikri olan var mı
Ben garanti olsun ve stres olmasın diye tam 6 haftayı doldurunca gittim kese karından göründü. Çok minik de sanırım bebek de görüldü halk arasında tek taş denen görüntü gözüküyor dedi doktor. Ben ilk defa öyle bir şey duydum. Haftaya da kalp atışlarını duymaya gel dedi yarın gidicem bakalım.
Benim de ilk gebeliğim. Acele etmeden sakince bekleyip doktoru dinlemek lazım.

Kızlar merhaba benim de cuma günü betam 103 tü dün aksam 330 geldi ancak ara ara uçuk pembe akıntım geliyor ancak sağ yan belimde bir ağrı var dış gebelikten çok korkuyorum rahmimde sanki biri sıkıyormuş hissi var çok korkuyorum progestan kullan dedi drum ama dış gebelikse progestan daha kötü değiş mi daha önce de 7. hafta kalp durmam var şu an 4 hafta 4 üm

Peki özelde mi devlette mi gittiniz? Cihaz falan ne kadar farkediyodur bilemedim. İnsan hem umut ediyor hem umutsuzluğa kapılıyor. Bide doktor hemen boş gebelik olabilir diyince ..
Benim karindan goremedi hicbi sey, vajinal gordu devlette gittim cihazlar eski muhtemelen belki ondan karindan hic goremedi yani uzmeyin bosa kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…