Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben 5+1 de keseyi gördüm 6mm idi çok minik yolk kesesi vardı nokta kadar, ama belki 1 gün önce gitsem gözükmezdi bence bi kaç gün bekleyin üzülmeyin geç döllenme muhtemelen, karından mı baktı vajinal mi?Kızlar merhaba. Bugün yine doktora gittim 5+3 kese görünüyor ama bebeği göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Çok korkuyorum. Kese 6mm büyüklükte. Sizlerin bu dönemlerde nasıldı. Yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Karından baktıMerhaba ben 5+1 de keseyi gördüm 6mm idi çok minik yolk kesesi vardı nokta kadar, ama belki 1 gün önce gitsem gözükmezdi bence bi kaç gün bekleyin üzülmeyin geç döllenme muhtemelen, karından mı baktı vajinal mi?
Peki özelde mi devlette mi gittiniz? Cihaz falan ne kadar farkediyodur bilemedim. İnsan hem umut ediyor hem umutsuzluğa kapılıyor. Bide doktor hemen boş gebelik olabilir diyince ..Merhaba ben 5+1 de keseyi gördüm 6mm idi çok minik yolk kesesi vardı nokta kadar, ama belki 1 gün önce gitsem gözükmezdi bence bi kaç gün bekleyin üzülmeyin geç döllenme muhtemelen, karından mı baktı vajinal mi?
Cnm bnde doktordan gelıyorum şimdiKızlar merhaba. Bugün yine doktora gittim 5+3 kese görünüyor ama bebeği göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Çok korkuyorum. Kese 6mm büyüklükte. Sizlerin bu dönemlerde nasıldı. Yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Ben gittiğimde hicbisey göremiyorum dedi idrarda gebelik var HCG 2680 di bekliyorum Perşembe gidicem bende ilk gebeliğim çok endişeliyim fikri olan var mıCnm bnde doktordan gelıyorum şimdi
Zaten bu haftada bebeği daha göremezki
Bnde bugun 5+4 üm
Karından keseyi gördü
Kese 5 mm dedi
Kuzum bu değerle karından gözükmez ama vajinal gözükür bi kaç güne karından da görürsünüz inşallah endişe etme ben 2926 değerle vajinal gördüm 5+5 teBen gittiğimde hicbisey göremiyorum dedi idrarda gebelik var HCG 2680 di bekliyorum Perşembe gidicem bende ilk gebeliğim çok endişeliyim fikri olan var mı
Bu değerle vajinal gözükür cnmBen gittiğimde hicbisey göremiyorum dedi idrarda gebelik var HCG 2680 di bekliyorum Perşembe gidicem bende ilk gebeliğim çok endişeliyim fikri olan var mı
İnşallah ilk olduğu için biraz fazla endişeliyim korkmustumda biraz için rahatladı teşekkür ederimKuzum bu değerle karından gözükmez ama vajinal gözükür bi kaç güne karından da görürsünüz inşallah endişe etme ben 2926 değerle vajinal gördüm 5+5 te
Ben bugün gittim 4+6 keseyi zar zor gördü. Bu kadar erken bebek görünmez ki hem de değer geç döllenme gibi. Bebek 6. Haftadan sonra görünüyor genelde karından ultrason ile. Hatta ben oğlumu 8. Haftada gördüm üzülmeyin yani lütfenKızlar merhaba. Bugün yine doktora gittim 5+3 kese görünüyor ama bebeği göremedi. Boş gebelik olabilir dedi. Çok korkuyorum. Kese 6mm büyüklükte. Sizlerin bu dönemlerde nasıldı. Yolk kesesini ne zaman gördünüz?
Gözün aydın Doktorları anlamıyorum birisi her şey yolunda derken diğeri boş gebelik diyebiliyorCnm bnde doktordan gelıyorum şimdi
Zaten bu haftada bebeği daha göremezki
Bnde bugun 5+4 üm
Karından keseyi gördü
Kese 5 mm dedi
Hepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz iyi ki varsınız tüp bebek olunca biraz daha evhamlı olabiliyo insanBen bugün gittim 4+6 keseyi zar zor gördü. Bu kadar erken bebek görünmez ki hem de değer geç döllenme gibi. Bebek 6. Haftadan sonra görünüyor genelde karından ultrason ile. Hatta ben oğlumu 8. Haftada gördüm üzülmeyin yani lütfen
O kadar hak veriyorum ki Allah'ım herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sabrın en zor olduğu süreçHepinize çok teşekkür ederim moral oldunuz iyi ki varsınız tüp bebek olunca biraz daha evhamlı olabiliyo insan
Boş gebelik dıyen halt etmişGözün aydın Doktorları anlamıyorum birisi her şey yolunda derken diğeri boş gebelik diyebiliyor
Canım vajinal mı karından mımelegim can banada yorum yaparmsnız
Hamile misin canımİnşallah 4 gün sonra anneler grubuna gelmek bana da nasip olucak