Haftaya gidicemBenim de 2 Haziran. Gittin mi doktora :)
Kızlar dayanamadım kanama artınca gittim Dr a minnacık bir kese gördük şükür. Ama yine devam progestan ve evde yatış. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok dedi. Sabrın en zor olduğu zamanlarKızlar kanaması olan var mı? Ben öğrendiğimden beri kanama yaşıyorum kahve bazen pembe bazen az bazen çok. Yoruyor artık umutsuzluğa kapılmaya başladım. Aslında kese için Perşembe gidecektim dayanamadim bugün gideceğim.
Devlet hastanesine randevu almadan da gidebilirsiniz sıra beklersiniz sadeceMerhabalar, bende aranıza katıldım. Henüz kadın doğuma gitmedim ama idrar ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim, adetimden 8 gün geçtikten sonra beta 3550 çıktı. Hala kadın doğuma randevu alamıyorum merak ediyorum, bir sorun yoktur dimi
Hayırlı olsun canım bat ne zamandı senin benim 9 Haziran seninle aynı günlerdeyiz muhtemelen.Bende bugün gidicem normalde biraz daha geç gitmeyi düşünüyordum kese+kalp atışını aynı zamanda görmek için ama ebe hemşire en erken tarihte gidip kesenin konumunun görünmesi gerektiğini söyledi o yüzden bugüne gidiyorum bakalım sende bir yakın tarihe randevu al istersen.Merhabalar, bende aranıza katıldım. Henüz kadın doğuma gitmedim ama idrar ve kan testinde hamile olduğumu öğrendim, adetimden 8 gün geçtikten sonra beta 3550 çıktı. Hala kadın doğuma randevu alamıyorum merak ediyorum, bir sorun yoktur dimi
Benim öğrenmeden önce kahverengi olmuştu. Bu sabah adet kanaması gibi yoğun geldi ve devam ediyor, sancım da var. Sanırım düşük yapıyorumKızlar kanaması olan var mı? Ben öğrendiğimden beri kanama yaşıyorum kahve bazen pembe bazen az bazen çok. Yoruyor artık umutsuzluğa kapılmaya başladım. Aslında kese için Perşembe gidecektim dayanamadim bugün gideceğim.
Git hemen kuzum belki bir iğne bir müdahele ile tutundururlar.Benim öğrenmeden önce kahverengi olmuştu. Bu sabah adet kanaması gibi yoğun geldi ve devam ediyor, sancım da var. Sanırım düşük yapıyorumDoktora gideceğim ama zerre gitmek istemiyorum moralim çok bozuldu
Gitmekte yarar var bebek kese yerinde ise iğne vs tedavi ile duzelebilirBenim öğrenmeden önce kahverengi olmuştu. Bu sabah adet kanaması gibi yoğun geldi ve devam ediyor, sancım da var. Sanırım düşük yapıyorumDoktora gideceğim ama zerre gitmek istemiyorum moralim çok bozuldu
Merhaba benim yarın test günüm, erken yaptığım test pozitif ama ardından yerleşme kanaması gördüm 2 gün, sonra durdu, yine de. Hemşire evde yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Sen evde yarışta ne derece yarıyorsun, ben bi tek lavabo için kalkıyorum ama baya sıkıldımKızlar dayanamadım kanama artınca gittim Dr a minnacık bir kese gördük şükür. Ama yine devam progestan ve evde yatış. Bekleyeceğiz yapacak bir şey yok dedi. Sabrın en zor olduğu zamanlar
Merhaba.Bu gün gidicem randevu saatimi bekliyorumNiqu Merhabalar bugün doktora gidecektiniz merak ettim sizi, nasıl geçti?
Kanama devam ediyor mu? Etmiyorsa yerleşme kanamasıdir. Benim devam ediyor bı su icmek yemek bir de tuvalet için kalkıyorum. Ama benim devam ediyor maalesefMerhaba benim yarın test günüm, erken yaptığım test pozitif ama ardından yerleşme kanaması gördüm 2 gün, sonra durdu, yine de. Hemşire evde yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Sen evde yarışta ne derece yarıyorsun, ben bi tek lavabo için kalkıyorum ama baya sıkıldım
Aşırı sıkıcı. Yatıyorum ama çok dönüyor bilmiyorum ne derece etkili oluyordurMerhaba benim yarın test günüm, erken yaptığım test pozitif ama ardından yerleşme kanaması gördüm 2 gün, sonra durdu, yine de. Hemşire evde yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Sen evde yarışta ne derece yarıyorsun, ben bi tek lavabo için kalkıyorum ama baya sıkıldım
Benimki kesildi, iğne verdiler onu yapmaya başladım kanama durdu. Prolutex 25 mg oluyorum göbekten günde 1 kere. Ben de aynen sizin kadar çok dinleniyorum. İnşallah iş de ben de hayırlı haberler alırızKanama devam ediyor mu? Etmiyorsa yerleşme kanamasıdir. Benim devam ediyor bı su icmek yemek bir de tuvalet için kalkıyorum. Ama benim devam ediyor maalesef
Sat 30 MayısEkledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur