2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Günaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım :KK200:
Merhabaa eksiklerimi soyleyim
yaş 32
ankara
Sat 30 mayis
Kese 5+1
Kalp atisi 6+3
İlk cocuk
Tahmini dogum tarihi 04.03.2024

Neye göre belirliyorlar bilmiyorum ama kardeşimin ultrason kağıdına baktım, tam yuvarlak kesesi ve bebek kağıda göre sağ üst köşede ve erkek oldu. Senin kesen tam yuvarlak değil ve bebek kardeşimin kağıdına göre tam zıt yönde o yüzden ben de kız diyorum hadi bakalım ne olacak🙈
Valla ben de neye göre bakılıyor bilmiyorum ama mesela ben kese şekline doktor başlığı gezdirirken baktım bi yuvarlak oluyor bi uzun bi fasülye 😅 yani bu aslında bebeğin o anki duruşunu çekiyor
Değişir bu 🙂 haftalar geçseydi öğrenseydik

Merhabalar
Sat 6 Haziran
Kese 5+2
Şu an 5+6
Beklenen doğum tarihi 12.03.2024
İkinci çocuğum olacak
İstanbul
Yaş 38

Merhaba anne adayları 😊 Benim son regl tarihim 7 Hazirandı. Bu ay hasta olmayınca kan testi vermek istedim 30 günde bir regl oluyprum normalde 13 Temmuz da gidip kan testi verdim ve hcg değerim 146 çıktı. Gebelik durumu var mı tahminen kaç haftalık gebeyim yardımcı olur musunuz ? 😊😊

Kızlar merhaba benim sat 2 Haziran geçen hafta vajinal ultrason ile kese göründü doktor 2 hafta sonra tekrar gel çok yeni dedi sizce 1 hafta beklemem yeterli mi yoksa doktoru mu dinlemeliyim yarın görünsem kalp atışı duyulur mu
Benim de 2 Haziran. Gittin mi doktora :)

ANNE ADI🤰Yaş🎉
Şehir🏡
Son Adet Tarihi🔴
Kaçıncı Çocuk🐥🐥Kese🌞Kalp Atışı💗Tahmini Doğum Tarihi🎉Cinsiyet👼💕💙Bebek Gelişimi🧚‍♀️🧚Bebek Adı🦋🐞
gossipbusra🤰28
masalimsi1🤰
Gazel2110🤰
A aburcucubur 🤰istanbul5+3
htcbrkrkn🤰29
Smgrsn🤰2.5+6
sibella🤰31
28.May​
2.​
pinarclsn🤰
minnosu minnosu 🤰
3.May​
nurrr256🤰
23.May​
pera22🤰5+1
Nuketttt🤰
P Polypoo 🤰
31.May​
kbrab🤰
prayerfive🤰
23.May​
4+3
1fafeyla🤰
Galiya🤰4+6
melekgungor🤰5.Haz5+2
Gezer1610🤰
30.May​
burcuozz123🤰
12.Haz​
eabtu🤰
europh🤰
31.May​
CYdA🤰31
26.May​
Cigdemdurukurtulus🤰
31.May​
Niqu🤰35Tekirdağ
3.Haz​
1.5+0
Zeynep1881🤰
27.May​
Sevm57🤰27İstanbul
1.Haz​
1.​
4+35+67Mart2024
Zeyna90🤰
Papatyamveben-Mavi🤰
B bencemahzuruyok 🤰
cicekperisi12🤰
11.Haz​
elifnur2727🤰
2.Haz​
meris123🤰
kkucuk🤰
Tikabasa🤰İstanbul
8.Haz​
2.​
babylovev🤰
-Arwen-🤰30Ankara
28.May​
1.5+45+45Mart2024
Pamuk9494🤰
chtluck🤰
26.May​
2.​
belomossin🤰
mlsasla🤰
sbl1234🤰
ayb0420🤰
27.May​
6+16+1
2Mart.24​
Benhckmse🤰
KeriminHilali🤰3114.Haz2.
M minikkbirkus 🤰
31.May​
2.
akgnss🤰2.Haz
strudel🤰
pembe38🤰
pempbepsikolog🤰
berenikaa🤰
31.May​
5+65+6
Ha_haa🤰
G gunes2018 🤰31Adana
12.Haz​
2.​
18.Mar​
X xoxohnd 🤰
30.May​
5+1
Syhoya🤰
3.Haz​
2.5+2
anzellan🤰
beracik80🤰1.
sansbeb sansbeb 🤰13.Haz2.
rehnuma14🤰3710.Haz3.
ae_ae🤰28.May5+25+2
@gkcgrl 🤰9.Haz1.5+0
womi womi 🤰283.Haz4+65+69Mart2024

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-03-2024
Yaş 28 Gaziantep 2 Haziran 5+5 kese

Valla ben de neye göre bakılıyor bilmiyorum ama mesela ben kese şekline doktor başlığı gezdirirken baktım bi yuvarlak oluyor bi uzun bi fasülye 😅 yani bu aslında bebeğin o anki duruşunu çekiyor
Değişir bu 🙂 haftalar geçseydi öğrenseydik
Evet, en heyecanlı kısımlarından biri 🥰

Yaş 33, 2.gebelik sat 31 Mayıs 5+3 kese şuan 6+4 deyim muhtemel doğum 6 Mart
Benimmde sat 31 mayıs ama geç döllenme olmus dedi uygulamaya göre 6+0 ken gittiğimde sadece keseyi gördüm ultrasona göre 5+1 sin haftaya tekrar gel dedi. bakalım 1 hafta doldu yarın gidicem insallah sağlıklıdır 🙏

Kızlar bana akıl verin,benim folik asit seviyem üst sınırdan fazla ve 7 haftalığım suan,doktor iç diuo hala bişey olmaz diyo ama internette otizm tehlikesi diyor.ne yapsam içsemmi içmesemmi , böyle bi zararın oldugu hakkında duyum alan varmı

Kızlar bana akıl verin,benim folik asit seviyem üst sınırdan fazla ve 7 haftalığım suan,doktor iç diuo hala bişey olmaz diyo ama internette otizm tehlikesi diyor.ne yapsam içsemmi içmesemmi , böyle bi zararın oldugu hakkında duyum alan varmı
canım sorabilecegin birileri varsa yani, sağlıkçı falan mesela aile hekimine de sor olmadı bir ilk aşamada folik asit te önemli diye biliyorum bir danış istersen yani bana hiç folik asit bakmadılar kan tahlilinde

Doktorum iç diyor,ilacım folıc us,onda böyle bir risk olmadıgı söyleniyormuş.Ama emin olamıyorum
canım sorabilecegin birileri varsa yani, sağlıkçı falan mesela aile hekimine de sor olmadı bir ilk aşamada folik asit te önemli diye biliyorum bir danış istersen yani bana hiç folik asit bakmadılar kan tahlilinde

Kızlar kanaması olan var mı? Ben öğrendiğimden beri kanama yaşıyorum kahve bazen pembe bazen az bazen çok. Yoruyor artık umutsuzluğa kapılmaya başladım. Aslında kese için Perşembe gidecektim dayanamadim bugün gideceğim.🤷🏻‍♀️

Benimmde sat 31 mayıs ama geç döllenme olmus dedi uygulamaya göre 6+0 ken gittiğimde sadece keseyi gördüm ultrasona göre 5+1 sin haftaya tekrar gel dedi. bakalım 1 hafta doldu yarın gidicem insallah sağlıklıdır 🙏
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz mutlaka haber edin, kızımda sizin gibi geç dollenmeydi ultrasonda geç görülmüştü düşük riski, kanama derken maşallah 8 yaşında şuan içinizi ferah tutun, bebisi görürsünüz inşallah benim daha 9 gün var randevuya🤭

X