İnşallah çok teşekkür ederim çok sıkıntılıydım gülümsedim şu anDeğere göre kimyasal artışa benziyor ama tabii ki doktorlar daha iyi bilir inşallah hakkında hayırlısı olsun ama kimyasala bir doktor yaz yağmuru tanımını yapıyor ve çok hoş bir tanım arkası güzel olacak inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim çok sıkıntılıydım gülümsedim şu an
AminAllah içine ferahlık versin inşallah
Merhabaa eksiklerimi soyleyimGünaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Valla ben de neye göre bakılıyor bilmiyorum ama mesela ben kese şekline doktor başlığı gezdirirken baktım bi yuvarlak oluyor bi uzun bi fasülyeNeye göre belirliyorlar bilmiyorum ama kardeşimin ultrason kağıdına baktım, tam yuvarlak kesesi ve bebek kağıda göre sağ üst köşede ve erkek oldu. Senin kesen tam yuvarlak değil ve bebek kardeşimin kağıdına göre tam zıt yönde o yüzden ben de kız diyorum hadi bakalım ne olacak
Benim yengem 3 çocuğunda da hamileliği boyunca yüzdü. Gayet de sağlıklı çocuklar doğurdu.Kızlar ben dün denize gttim
Havuza girmedım ama denize grdım
Çıpı çıpı yüzdum, dayanamadım suya
Ayy bısey olurmu acaba
Bravo valla ben hala bebeği bile zor görüyorumErkek bebek 6 haftalık ultrasona göre kuzum
Benim de 2 Haziran. Gittin mi doktora :)Kızlar merhaba benim sat 2 Haziran geçen hafta vajinal ultrason ile kese göründü doktor 2 hafta sonra tekrar gel çok yeni dedi sizce 1 hafta beklemem yeterli mi yoksa doktoru mu dinlemeliyim yarın görünsem kalp atışı duyulur mu
Yaş 28 Gaziantep 2 Haziran 5+5 keseMerhaba değerli anne adayları,
ANNE ADI Yaş Şehir Son Adet Tarihi Kaçıncı Çocuk Kese Kalp Atışı Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Bebek Gelişimi Bebek Adı gossipbusra 28 masalimsi1 Gazel2110 A aburcucubur istanbul 5+3 htcbrkrkn 29 Smgrsn 2. 5+6 sibella 31 28.May 2.pinarclsn minnosu 3.Maynurrr256 23.Maypera22 5+1 Nuketttt P Polypoo 31.Maykbrab prayerfive 23.May4+3 1fafeyla Galiya 4+6 melekgungor 5.Haz 5+2 Gezer1610 30.Mayburcuozz123 12.Hazeabtu europh 31.MayCYdA 31 26.MayCigdemdurukurtulus 31.MayNiqu 35 Tekirdağ 3.Haz1. 5+0 Zeynep1881 27.MaySevm57 27 İstanbul 1.Haz 1.4+3 5+6 7Mart2024 Zeyna90 Papatyamveben-Mavi B bencemahzuruyok cicekperisi12 11.Hazelifnur2727 2.Hazmeris123 kkucuk Tikabasa İstanbul 8.Haz 2.babylovev -Arwen- 30 Ankara 28.May1. 5+4 5+4 5Mart2024 Pamuk9494 chtluck 26.May 2.belomossin mlsasla sbl1234 ayb0420 27.May6+1 6+1 2Mart.24Benhckmse KeriminHilali 31 14.Haz 2. M minikkbirkus 31.May2. akgnss 2.Haz strudel pembe38 pempbepsikolog berenikaa 31.May5+6 5+6 Ha_haa G gunes2018 31 Adana 12.Haz 2. 18.MarX xoxohnd 30.May5+1 Syhoya 3.Haz2. 5+2 anzellan beracik80 1. sansbeb 13.Haz 2. rehnuma14 37 10.Haz 3. ae_ae 28.May 5+2 5+2 @gkcgrl 9.Haz 1. 5+0 womi 28 3.Haz 4+6 5+6 9Mart2024
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-03-2024
Evet, en heyecanlı kısımlarından biriValla ben de neye göre bakılıyor bilmiyorum ama mesela ben kese şekline doktor başlığı gezdirirken baktım bi yuvarlak oluyor bi uzun bi fasülyeyani bu aslında bebeğin o anki duruşunu çekiyor
Değişir buhaftalar geçseydi öğrenseydik
düzelttim sonunda :)
Benimmde sat 31 mayıs ama geç döllenme olmus dedi uygulamaya göre 6+0 ken gittiğimde sadece keseyi gördüm ultrasona göre 5+1 sin haftaya tekrar gel dedi. bakalım 1 hafta doldu yarın gidicem insallah sağlıklıdırYaş 33, 2.gebelik sat 31 Mayıs 5+3 kese şuan 6+4 deyim muhtemel doğum 6 Mart
canım sorabilecegin birileri varsa yani, sağlıkçı falan mesela aile hekimine de sor olmadı bir ilk aşamada folik asit te önemli diye biliyorum bir danış istersen yani bana hiç folik asit bakmadılar kan tahlilindeKızlar bana akıl verin,benim folik asit seviyem üst sınırdan fazla ve 7 haftalığım suan,doktor iç diuo hala bişey olmaz diyo ama internette otizm tehlikesi diyor.ne yapsam içsemmi içmesemmi , böyle bi zararın oldugu hakkında duyum alan varmı
canım sorabilecegin birileri varsa yani, sağlıkçı falan mesela aile hekimine de sor olmadı bir ilk aşamada folik asit te önemli diye biliyorum bir danış istersen yani bana hiç folik asit bakmadılar kan tahlilinde
İnşallah güzel haberlerle dönersiniz mutlaka haber edin, kızımda sizin gibi geç dollenmeydi ultrasonda geç görülmüştü düşük riski, kanama derken maşallah 8 yaşında şuan içinizi ferah tutun, bebisi görürsünüz inşallah benim daha 9 gün var randevuyaBenimmde sat 31 mayıs ama geç döllenme olmus dedi uygulamaya göre 6+0 ken gittiğimde sadece keseyi gördüm ultrasona göre 5+1 sin haftaya tekrar gel dedi. bakalım 1 hafta doldu yarın gidicem insallah sağlıklıdır