- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
Ben de atsam yorumlar mısınErkek bebiş büyük ihtimal canım saglıkla gelsin inşallah
Elinize sağlıkGünaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Hayırlı olsun.Şehir Tekirdağ ilk çocuk..kese 5+0Günaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Kızlar ben dün denize gttimMutlu sabahlar güzellikler.. inşallah hepiniz iyisinizdir. Bugün oglumla kocam kardeşim kuzenler filan erkek erkeğe denize gittiler .. ev keyfisi
Merhaba hayırlı olsun, ben de 2023 mart annesiyim .sat larımız yakın olduğu için hayırlı olsun demek istedim benim de sat 8 Hazirandı, 7 Mart'ta doğum yaptımElinize sağlıkrica etsem beni de ekler misiniz sat 9 Haziran, ilk çocuk, kese 5+0 da göründü
Doktorum soğuk olmadığı sürece sakıncası yok demişti üşütme sadece dedi bende girdim denize hatta bugünde gideceğimKızlar ben dün denize gttim
Havuza girmedım ama denize grdım
Çıpı çıpı yüzdum, dayanamadım suya
Ayy bısey olurmu acaba
Ben de atsam yorumlar mısın
Canım beni yazmamışsın ya da bir yanlışlık olmuş benzer bi isim var ben değilimGünaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Merhaba, beni de ekler misinizGünaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım
Yaş 37, Sat 10 Haziran, Tekirdağ, bugün 5+1Ekledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur
Son adet tarihimi doktor 27 Mayıs olarak güncelledi canım geç döllenme imişEkledim kaçırdıklarımı da kızlar eksik olanlar son adet tarihini de yazarsa yarın sıralamayı da son adet tarihine göre yaparım daha doğru olur
Yaaa teşekkür ederim sağlıkla büyütünMerhaba hayırlı olsun, ben de 2023 mart annesiyim .sat larımız yakın olduğu için hayırlı olsun demek istedim benim de sat 8 Hazirandı, 7 Mart'ta doğum yaptım