Yok 12 gidiyorum yatağa genelde telefonla oynarım ama şimdi hemen uyuyorum sabahta erken kalksam bile zor kalkıyorum acıktığım için en çok kalkıyorum ama kahvaltınıda zor yapıyorum..değişik durumlar bende..bence bende başımı koysam öğlende uyuyurumBen de öyleyim gece 12 den aşağı uyuyamazdım normalde, şimdi 10 olunca yataktayım. Sabah da 7 8 de kendiliğinden kalkıyorum. Ama öğlen vakitlerinde de aşırı uykulu oluyorum. Hatta bugün çok midem bulandı bir kaç saat kendime gelemedim
Merhaba bize cinsiyet tahmini yapar mısınız
5., 6., ve 9+5 .haftaya ait karından ultrason görüntüleri :)Eki Görüntüle 3273013 Eki Görüntüle 3273014 Eki Görüntüle 3273015
Erkek bebiş büyük ihtimal canım saglıkla gelsin inşallahMerhaba bize cinsiyet tahmini yapar mısınız
5., 6., ve 9+5 .haftaya ait karından ultrason görüntüleri :)Eki Görüntüle 3273013 Eki Görüntüle 3273014 Eki Görüntüle 3273015
Erkek bebek 6 haftalık ultrasona göre kuzum
Bu ay hamile kalırsam inşallah bende yanına gelecem canım dua et nisan 5 gösteriyor ama ben erken doguruyorum 36 haftadan fazla durmuyor benim bebiş
Ay İn şa Allah canım İn şa Allah Allah sanada nasip etsin erkek bebişBu ay hamile kalırsam inşallah bende yanına gelecem canım dua et nisan 5 gösteriyor ama ben erken doguruyorum 36 haftadan fazla durmuyor benim bebiş
Rica etsem bana da yorum yapabilir misiniz. 6 haftalık karındanErkek bebek 6 haftalık ultrasona göre kuzum
İnşallah bitanemmmErkek bebiş büyük ihtimal canım saglıkla gelsin inşallah
Nasil anlıyorsunuuzzzErkek bebiş büyük ihtimal canım saglıkla gelsin inşallah
Plesentasına göre tahmin canım sadece bazen tutmayabiliyor. Bulundugu konuma göre genelde belli oluyor süpriz yapmazsa bebişNasil anlıyorsunuuzzz
Başka yok mu canım burda sadece yolk kesesi gözüküyor bebişin konumu belli degilRica etsem bana da yorum yapabilir misiniz. 6 haftalık karından Eki Görüntüle 3273029
folik asit sadece canım ayrıca bayağı donanımlı herseyi kontrol etmek için bi kaç test verdi ona göre de vücuda me eksıkse onlara göre takviye vericek pazartesikızlar doktora gidenler özellikle de doktorunuzun hemen başladığı bir ilaç var mı şimdi
canım bence bebişinin tutunması tamamlandı artık büyümeye gececek tutunmaya çalısırken ve kese olustuktan sonra bebek görünmeye başlamadan önceki aşamalrda ağrı oluyor bebek ve kese olusunca kasık agrışarı geciyoe benımde hıc yok suan rahat ol benceHafif batmada yok bende anlamadım acaba fitilmi öyle etdi yoksa çocukmu gelmişmiyor
Dün akşam vardı çok hafif fitil koydum gece kalktım sabah hiçbir şey yok..bu günde ağrı yok..zaten oluncada korkuyorum..İn şa Allah canım dediğin gibi olurcanım bence bebişinin tutunması tamamlandı artık büyümeye gececek tutunmaya çalısırken ve kese olustuktan sonra bebek görünmeye başlamadan önceki aşamalrda ağrı oluyor bebek ve kese olusunca kasık agrışarı geciyoe benımde hıc yok suan rahat ol bence
Videodan çekmeye çalışmıştım ne olduğunu bilmedenBaşka yok mu canım burda sadece yolk kesesi gözüküyor bebişin konumu belli degil
Buna göre kız canımVideodan çekmeye çalışmıştım ne olduğunu bilmedensanırım çok minik daha
Çok teşekkürler, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. inşallah senin de gönlündeki nasip olur bu ay canımBuna göre kız canım
Amin canım çok sagolÇok teşekkürler, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. inşallah senin de gönlündeki nasip olur bu ay canım