2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
Ben de öyleyim gece 12 den aşağı uyuyamazdım normalde, şimdi 10 olunca yataktayım. Sabah da 7 8 de kendiliğinden kalkıyorum. Ama öğlen vakitlerinde de aşırı uykulu oluyorum. Hatta bugün çok midem bulandı bir kaç saat kendime gelemedim
Yok 12 gidiyorum yatağa genelde telefonla oynarım ama şimdi hemen uyuyorum sabahta erken kalksam bile zor kalkıyorum acıktığım için en çok kalkıyorum ama kahvaltınıda zor yapıyorum..değişik durumlar bende..bence bende başımı koysam öğlende uyuyurum🤣ama yatmayı sevmiyorum☺️

Merhaba bize cinsiyet tahmini yapar mısınız
5., 6., ve 9+5 .haftaya ait karından ultrason görüntüleri :)
89779B52-DC72-4C13-BC4C-69F820FEC966.jpeg
88BF248A-46E6-4633-BA8B-B789B8CC9F8C.jpeg
23DE74A9-6E6E-4EDC-8654-C31258EEDC75.jpeg

Kasık ağrılarım bitti şimdide mide rahatsızlığı başladı ve gün boyu sürüyor her an kusacak ıs gibi hissediyorum sizde durumlar nasıl😬

kızlar doktora gidenler özellikle de doktorunuzun hemen başladığı bir ilaç var mı şimdi
folik asit sadece canım ayrıca bayağı donanımlı herseyi kontrol etmek için bi kaç test verdi ona göre de vücuda me eksıkse onlara göre takviye vericek pazartesi

Hafif batmada yok bende anlamadım acaba fitilmi öyle etdi yoksa çocukmu gelmişmiyor😔
canım bence bebişinin tutunması tamamlandı artık büyümeye gececek tutunmaya çalısırken ve kese olustuktan sonra bebek görünmeye başlamadan önceki aşamalrda ağrı oluyor bebek ve kese olusunca kasık agrışarı geciyoe benımde hıc yok suan rahat ol bence

canım bence bebişinin tutunması tamamlandı artık büyümeye gececek tutunmaya çalısırken ve kese olustuktan sonra bebek görünmeye başlamadan önceki aşamalrda ağrı oluyor bebek ve kese olusunca kasık agrışarı geciyoe benımde hıc yok suan rahat ol bence
Dün akşam vardı çok hafif fitil koydum gece kalktım sabah hiçbir şey yok..bu günde ağrı yok..zaten oluncada korkuyorum..İn şa Allah canım dediğin gibi olur🙌🏻☺️

X