2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    284
IMG_6055.jpeg

Bana da yorum yapabilir misiniz çok merak ediyorum 🙂 karından us 6+3 melegim can melegim can

Günaydın annelerim tabloyu başa ekledim ben bu gurubu baştan bugüne okuyup tabloyu yaptım sizler kontrol edin lütfen sanırım bazı annelerimiz şubat ayından takip ediyor onları listeden isterlerse çıkarabilirim eksik bilgileri olanlar eklemek isterse ekleme yapabilirim beğenmediğiniz birşey varsa hoş görünecek şekilde ne isterseniz yazarım :KK200:
Benim de yaş 36, istanbul, sat 15.06.2023, 2. Gebelik Olacak benimde inşallah. 2 yaşında bir oğlum var. Tahmini doğum tarihi 21.03.2024 gösteriyor. Tatildeyim bir hafta sonra dönünce doktor randevusu alacağım inşallah diğer bilgilerimi yazacağım.❤️

Kızlar bir şey soracağım, ben gitar çalıyorum ve hobim hemen hemen her gün çalmak istiyorum zevk alıyorum ama hamile kaldığımdan beri tedirginim acaba tellerin titreşimi bebek için sıkıntı olur mu ultrasonla kalp atışını da misal uzun süre dinlettirmiyorlar zararlı diye kafamda bağdaştırma yaptım kendi kendime. Böyle bir yazı da bulamadım. Sizce sıkıntı olur mu çalma isteğimi bastırıyorum ama huzur veriyor bana
Ben de çalıuorummmm her gün hatta bebeğime şarkılar söylüyorum hoşuna gider diye zararlı olabileceğini hiç düşünmedim 🙉

Mide bulantım bas donmem kasık agrım bıcak gıbı kesildi yarın 6+2 kalp atısı için gideceğiz bunu yaşayan varmı

Ben de çalıuorummmm her gün hatta bebeğime şarkılar söylüyorum hoşuna gider diye zararlı olabileceğini hiç düşünmedim 🙉
Yaa ne bileyim kafamda çok kuruyorum sanırım zararı olduğuna dair hiçbir yazı okumadım ama tam tersini de okumadım merak ettim ben de neyse biraz daha büyüsün de öyle çalarım tedirginlik veren hiçbir şeyi yapasım gelmiyor. Inşallah sağlıkla kucağımıza alalım da 🙈

Mide bulantım bas donmem kasık agrım bıcak gıbı kesildi yarın 6+2 kalp atısı için gideceğiz bunu yaşayan varmı
Benim de göğüs ağrım birden geçtiğinde çok korkmuştum ama çok şükür doktora gittiğimizde pıt pıt atıyordu kalbi. Akşam tekrar başladı göğüs ağrım 🥰 6+1im şu an ilk zamanlar ben adet olacağım sanıyordum o kadar kasık ağrılarım vardı ama ne ara geçti anlamadım buna zaten bir süre zaten vücut alışıyormuş. Birde mide bulantısı her zaman olmadığı da oluyormuş ona da normal diyorlar

Eki Görüntüle 3273135
Bana da yorum yapabilir misiniz çok merak ediyorum 🙂 karından us 6+3 melegim can melegim can
Neye göre belirliyorlar bilmiyorum ama kardeşimin ultrason kağıdına baktım, tam yuvarlak kesesi ve bebek kağıda göre sağ üst köşede ve erkek oldu. Senin kesen tam yuvarlak değil ve bebek kardeşimin kağıdına göre tam zıt yönde o yüzden ben de kız diyorum hadi bakalım ne olacak🙈

Kızlar bir şey soracağım, ben gitar çalıyorum ve hobim hemen hemen her gün çalmak istiyorum zevk alıyorum ama hamile kaldığımdan beri tedirginim acaba tellerin titreşimi bebek için sıkıntı olur mu ultrasonla kalp atışını da misal uzun süre dinlettirmiyorlar zararlı diye kafamda bağdaştırma yaptım kendi kendime. Böyle bir yazı da bulamadım. Sizce sıkıntı olur mu çalma isteğimi bastırıyorum ama huzur veriyor bana
Kız çok abartmışsın bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ben daha bangır bangır müzik dinliyorum özellikle yolda mutlaka kulaklığım takılı son ses açıyorum müzik😄

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran cuma doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi bugün tekrar test verdim doktorun dediği gibi iki gün sonrası 552 çıktı yani artış az bi fikri yorumu olan var mı ?

Merhaba hanımlar benim son adet tarihim 6 Haziran cuma doktora gittim normal ultrasonda da vajinal ultrasonda da kese görünmedi kan verdim beta HCG 489 çıktı iki gün sonra tekrarlayalım dedi doktor testi. Yalnız çok kafam karıştı doktor bu değere göre gebesin ama bu değere göre kese görünmemesi de normal dedi bugün tekrar test verdim doktorun dediği gibi iki gün sonrası 552 çıktı yani artış az bi fikri yorumu olan var mı ?
Cnm son adet tarihine göre 489 düşük bir değer, bu degere zten kese gözukmez, belkı geç döllenme olmuştur diyecektım ama
Seni üzmk istemem, her türlüsünü yaşıyoruz burda
2 gün sonraki değerde az artış olmuş maalesef😔

Kız çok abartmışsın bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ben daha bangır bangır müzik dinliyorum özellikle yolda mutlaka kulaklığım takılı son ses açıyorum müzik😄
Ay ne bileyim ya 😂😂 karnıma doğru titreşim yapıyor ya acaba mı dedim işte 🙈

Kızlar merhaba benim sat 2 Haziran geçen hafta vajinal ultrason ile kese göründü doktor 2 hafta sonra tekrar gel çok yeni dedi sizce 1 hafta beklemem yeterli mi yoksa doktoru mu dinlemeliyim yarın görünsem kalp atışı duyulur mu

Cnm son adet tarihine göre 489 düşük bir değer, bu degere zten kese gözukmez, belkı geç döllenme olmuştur diyecektım ama
Seni üzmk istemem, her türlüsünü yaşıyoruz burda
2 gün sonraki değerde az artış olmuş maalesef😔
Aynen bakalım doktoruma attım bekliyorum 😔

Kızlar merhaba benim sat 2 Haziran geçen hafta vajinal ultrason ile kese göründü doktor 2 hafta sonra tekrar gel çok yeni dedi sizce 1 hafta beklemem yeterli mi yoksa doktoru mu dinlemeliyim yarın görünsem kalp atışı duyulur mu
Doktorunu dinlemelisin bence🙈 erken gitsen de kalbi duyulsa bile çok küçük bir ses oluyor haftaya tekrar gel diyebilir yine ama sen bilirsin tabii ki ben gittim kalp atışını da duydum ama doktor haftaya tekrar gel dedi çünkü çok küçükmüş daha 🙈

Değere göre kimyasal artışa benziyor ama tabii ki doktorlar daha iyi bilir inşallah hakkında hayırlısı olsun ama kimyasala bir doktor yaz yağmuru tanımını yapıyor ve çok hoş bir tanım arkası güzel olacak inşallah 🤲🏻

X