Bizi. 23 günlükken, 7.8 çıktı doktor daha bakmaya gerek yok risk yok dedi,Canım bizde de aynı durum söz konusu 32 günlük 9.3 çıktı değeri doktor herşey temiz çıktı çocuk metabolizma hastalıklarına sevk etti detaylı tahliller için pazartesi gidicez inşallah herşey güzel geçer
Canım 2 saatte bir değiştiriyorsun dolmaması normalHer bezi böyle dolu dolu değil ama canım
Ben doğduğu akşamı verdim olmaz korkmaBenimkide emzik tutmuyor bu emzigi alsam tutarmiki ,tutsa meme reddi olurmu
Bizim en son 4 günlükler bakılmıştı 14tüDeğeriniz kaç çıkmıştı canım bilirubim
Bizimki kilo almaya başlamıştı ama son bir haftadır bıraktık. Evolviaya göre daha etkiliydi muhtemelenCanım sma optipro nasıl kilo alımı ben sma comfort kullanıyorum ama optiproya geçmek istiyorum.
Yok sarilikla ilgisi yok canım normal bisey anneden geçen hormonların etkisiyle oluyorNormal değil mi canım sarılık olunca bizde onunla ilgili mi acaba dedim bizim daha çok sivilcemiz yüzü Pütür pütür
Cisli beze guveniyirum açıkçası , 25 gün bitti haftaya tartilacagiz bakalimbenimki uyumuyor ama doyduğu zaman asla istemiyor memeyi. Doyuyor ama 10 dakika yeterli mi bilmiyorum
27 martta mı doğum yaptın kız sende bizde 25 günlüğüzCisli beze guveniyirum açıkçası , 25 gün bitti haftaya tartilacagiz bakalim
Bunu nerede gördünüz? Probiyotik gibi bir şey mi sadece gaz damlasını acabaAguline
Bana kurs hocam önermişti gaz damlasıBunu nerede gördünüz? Probiyotik gibi bir şey mi sadece gaz damlasını acaba
Teşekkür ederimBana kurs hocam önermişti gaz damlası
Siz doğum yaptınız mıTeşekkür ederim
Bizde bunlar yok canım bi gidin bakalımKızlar benim bebişin kakası yapışkanlı resmen..mukuslu demek istemedimAy bide 2 gündür cok kusmaya başladı. Böyle olan var mı hiç? Süt alrrjisi belirtileriymiş. Hastaneye gidicez
korktum şimdi ya inşallah öyle bir şey değildirBizde bunlar yok canım bi gidin bakalım
evetSiz doğum yaptınız mı
Dizden aşağısı sağ bacağı benimde yamuk içe dönük çarpık ayak pev olarak geçiyor. Ortopedi doktoru pev dedi yani çarpık bacak masaj önerdi geçer dedi ama bir doktora daha göstereceğim muhakkak emin olmak için. İstediği zaman aslında gerildiğinde düz tutabiliyor ama ayağı serbest haldeyken yamuk tutuyor gerilirken düz tutuyor emin olamadım doktor güneşe çıkar bacaklarını 15 dakika dediKizlar birşey soracağım bebeğimin bir bacağı yamuk gibi dizden aşağısı acılı gibi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?