Sma optipro ve comfort ikisinden de memnunum kilo aldırımı gaz kaka problemleri i yaşamadı.kızlar hangi mamaları kullanıyorsunuz, memnun kaldıklarınızı söyler misiniz? sanırım mama+memeye döneceğiz biz
Bizim de oldu çok canı yandı öncesinde calpol bebekler için mor olan aldık eve :)Bizim pazartesi 2 aylık aşılarımız var bakalım nasıl geçecek 3 tane birden canı çok acıyacak
Ben 2 ay 10 günlükken vurdurdumKızlar bebiskolariniza aldığınız güzel elbise tulum modellerinin resmini ve linkini atar mısınızönümüzde ki ay nikah var orda giydirmek istiyorum kizçeme buarada nikah 18 Mayısta alyanin 16 Mayıs'ta ikinci ay aşıları var ateş yapma riski varya acaba sonraki hafta vurdursam aşıları olur mu biliyor musunuz?
Kaç günlük bebiş ilk doğum mu
NeyeOldbutgolldsevindim
Kızlar sanki aranızdan biri Cansu’dan haber alamayınca bi bakarım demişti kimdi hatırlamıyorum. Yine haber alabilir mi aklım onda iyi mi bebişler atak haftasındaydı aklım onda
Ben yapışkanlı demiyordum yağlı diyordumKızlar benim bebişin kakası yapışkanlı resmen..mukuslu demek istemedimAy bide 2 gündür cok kusmaya başladı. Böyle olan var mı hiç? Süt alrrjisi belirtileriymiş. Hastaneye gidicez
Keşke bize de deseydi yüksek dedi gidicez bakalım bende başında sarılık var gözlerinde özellikle geçmedi bir türlü biliyorum ama başka bir sıkıntı olmasın diye gözden kaçmasın diye gidicez doktoraBizi. 23 günlükken, 7.8 çıktı doktor daha bakmaya gerek yok risk yok dedi,
Dediğin emzik 0+ mı aldın 6+ alsam çok mu büyük olur? Bi fotoğraf gönderir misin kararsız kaldım? Benimki emziği tutuyor ama reflüden dolayı sanırım öğürüyor bazen.Ben 30. güne kadar bekledim sen daha beklerdim ama öyle bir krize girdik ki vermek zorunda kalmıştım anne memesine uygun meme reddi yapmayacak bir emzik buldum onu aldım hemşiremin tavsiyesiyle daha önce burada linkini paylaşmıştım bibs anatomik damaklı emzik diye geçiyor
bakalım canım gidicez işte...çok da emmiyor ama süt akışım hızlı bu sebep olabiliyormuşBen yapışkanlı demiyordum yağlı diyordumresmen elimden çıkmıyordu yıkarken sağlık ocağı vit d verdi ondan sandım onu bırakınca az az oldu sonra tamamen geçti ama doktor sorun yok diyor ola bilir.Kusmada hep diyordum bizde vardı midesine baktır ola bilir reflü olsun şurup kullanıyoruz şimdi çok şükür yok kusması arada sırada fazla yeyince ufaktan akıyor o normal zaten
Sabah aksam gramajları eşit şekilde rezene, çörekotu, anason olan çay yapıp içiyorum. 1 su bardağına 1 tatlı kaşıgı koyuyorum. Aşırı memnunum. Hipp mama da anne sütü yetmeyince veriyorum. Gaz damlası vs kullanmadık hiç. Karnı toklen ağlarsa gazı var diyip masaj yapıyoruz. Sıcak su torbası da iş görüyor. Bu şekilde idare ediyoruz canım. Belki senin o damlada da bu bitkilerden biri vardır. İçeriğine bak bi araştırKızlar ben gaz damlası probiyotik vermiyordum toplam 1 hafta felan kullandık sonra bıraktım içime sinmediği için. Az önce canıma tak etti hem onu o halde görmek hemde bişey yapamamak. Aguline diye bi damla almıştık sab simplex kullanmıştık hiç işe yaramamıştı o bizde. Agulineyi verdim ve direkt sustu emdi ve uyudu. Hepsi 10 dk içinde oldu ve pırtını da yaptı. Tesadüf mü bilmiyorum ama bana bu mantıklı gelmiyor senin nasıl bi etkin var da böyle oluyo bi anda yani aklım çok karışık vermek istemiyorum bu tarz şeyler
Alıştın tabi hunharca sevişmeye unuttun dimiKızlar ah kızlaaar 43 günlük olduk eşimle ilişkiye girelim dedik evde prezervatif yoktu doğal yollarla korunalım dedik. 2bucuk yıldır korunmamış kocam bugün de korunmayı unuttu ve olan oldu. Hamile kalmam dimi etrafınızda hiç duydunuz mu böyle olan
Kız yok önce bi ton nutuk attım bak sakın unutma korunmayı aman diyim bittim ben ikinci bebeyi kaldıramam dedim sonra oldu sjsgdf hunharca sevişmeyi kocam özlemiş hamileyken de rahat olamıyodu adam kendinden geçti unuttu ama hamileysem ben kendimden gecicemAlıştın tabi hunharca sevişmeye unuttun dimibenim alt komşum öyle kalmış üç aylikken anlamış hamile olduğunu
Ben 10yıllık evliyim. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Hemşirem yok artık öyle bir korunma yok. Sen bu güne kadar nasıl hamile kalmadın demişti.Kız yok önce bi ton nutuk attım bak sakın unutma korunmayı aman diyim bittim ben ikinci bebeyi kaldıramam dedim sonra oldu sjsgdf hunharca sevişmeyi kocam özlemiş hamileyken de rahat olamıyodu adam kendinden geçti unuttu ama hamileysem ben kendimden gecicem
Hayır bacım aslında evet geri çekilerek korunacaktık evde balon yokBen 10yıllık evliyim. Geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz. Hemşirem yok artık öyle bir korunma yok. Sen bu güne kadar nasıl hamile kalmadın demişti.Senin bahsettiğin de çekilme mi ?
Ayy en kötü ihtimal olmuşHayır bacım aslında evet geri çekilerek korunacaktık evde balon yokama biz evlendiğimizden beri korunmadık ilk defa korunacaktı çıkacaktı alt tarafı ama tam bitmeye yakın eyvah dedi zaten bitirmiş sonunu çıkardı sanmıyorum ya hamile kalmam kızım 2 yıl sonrs oldu hemen şıp diye kalmam bence
Benim de bu kızım tek günlük bir kaza kurbanıO zaman huniyi takar gezerim artık15 gün sonra test yapmaktan başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?