- 22 Ocak 2008
- 8.703
- 8.584
Kilo alımı güzel kuzum az emiyor ama sık sık emdiği için kiloda sıkıntı yok şükür
İnşallah güzel emer uzatır süreyi senin ki
Benim oğlum eğer uyanıksa saat başı da emer, bazen yarım saat geçiyor yine istiyor, hep istiyor doymuyor desem 1 kilo almış
Kızlar 1. Ay aşısından sonra halsizlik normal mi? Biz aşıyı olduk geldim emzirdim .yine fışkırtarak kustu. Sonra uyudu kaldı zorla kaldırdım huysuzlandı yine biraz emdi yine kustu. Yine uyudu.
Bizde hiç bir etki yapmadı, vurulurken çok ağladı sadece
Deseler de umrumda değil, büyük oğluma derlerdi, o zaman çok üzülürdümKızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
Boş yere dert etmişim şimdi kızıyorum kendime, şimdi o zayıf dedikleri oğlum aslan gibi maşallah sana da deseler takma sağlıklı olsun zayıf olsun ne olacak
Bu oğlumda minicik, biliyorum büyüyecek bu minik hallerini özleyeceğim, hiç bunları kafama takmıyorum anın tadını çıkarıyorum bir daha bugünü yaşamayacağız, bol bol öpüp kokluyorum
3 tane ilaç yazdı vit d kan ilacı balık yaği sadece ben boş verdim kendimi kullanmadım kan ilacını unuttum ne yazdı diye..mesela şimdi bile kemiklerim ağrıyor hiç iyi diğilim vit d değerlerine baktırmak istiyorum sanırım ondan öyleyim sağlık ocağında acaba baktıra bilirmiyim sorayım pazartesi zaten aşı için gidicem
Sağlık ocakları vitaminlere bakmıyor artık malesef sen yinee sor canım
Uyutamiyorum dün gece gazlandi mesela tamamen uyandı, gece 3e kadar her yolu denedim. En son malesef gezdirdim öyle uyudu. Hâlbuki ilk çocuğumdan tecrübeliyim, kesinlikle gezdirerek uyutmak istemiyorum diyordum ama mecbur kalıyorum işte bazen
Her çocuk o kadar farklı ki, hepsi de ayrı tecrübe, 3 bebeğim oldu 3 üde birbirinden farklı, ilki sallanmayı severdi, ikinci asla sallanmadı, bunu da sallamayacağım
Burdan okuduğum kadarıyla normal doğumdaki dikişlerinde sıkıntıları oluyor demekki.
İyi ki sezeryan olmuşuz diyeceğim neredeyse
Valla maşallah 3.sezrryan olmama rağmen çok iyi toparladım