- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.459
Ay niye böyle bunlar inşallah bir an önce uzatirlar uykularını yaa böyle hoş değilAynı canım benimde öyle uyandırmaya calisiorum uyuyor, doyuyor ama az emiyor saat başı istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay niye böyle bunlar inşallah bir an önce uzatirlar uykularını yaa böyle hoş değilAynı canım benimde öyle uyandırmaya calisiorum uyuyor, doyuyor ama az emiyor saat başı istiyor
Bizim huysuzluğumuz oldu ama ateş olmadı canım ateş yapmaz dedi hemşire deAy kızlar bu aşı sersem etti yavrumu . Sarhoş gbi oldu. İnşallah ateş yapmaz
Gündüz ya da gece emzirdiktrn sonra gözleri açıksa baya, nasıl uyutuyorsun canimAy niye böyle bunlar inşallah bir an önce uzatirlar uykularını yaa böyle hoş değil
Bana ateş olabilir evde calpol bulundur dedi kuzum. 38,5 olursa da doktora gidin dedi. İnşallah senin hemşirenin dediği doğrudurBizim huysuzluğumuz oldu ama ateş olmadı canım ateş yapmaz dedi hemşire de
3 tane ilaç yazdı vit d kan ilacı balık yaği sadece ben boş verdim kendimi kullanmadım kan ilacını unuttum ne yazdı diye..mesela şimdi bile kemiklerim ağrıyor hiç iyi diğilim vit d değerlerine baktırmak istiyorum sanırım ondan öyleyim sağlık ocağında acaba baktıra bilirmiyim sorayım pazartesi zaten aşı için gidicemDoğumdan sonra benim doktorum d vit ve kan ilacı verdi kuzum senin doktor vermedi mi, benim değerlerim iyi olduğu için kullanmadım
Tecrübeli analıq
Ya kıyamam kuzu ya
Bu minnoşlar da yani hiç olmuyor, gğzel güzel e seler doyduktan sonra bıraksalar memeyi sonra güzelce uyusalar ne olur sanki, o zamanda bebek olmazlar
Kilo alımı nasıl peki
Canım dün doktor bu iğneyi ilk doğdukları günde yaptılar ateş olmaz korkma demişti banaBana ateş olabilir evde calpol bulundur dedi kuzum. 38,5 olursa da doktora gidin dedi. İnşallah senin hemşirenin dediği doğrudur
Uyutamiyorum dün gece gazlandi mesela tamamen uyandı, gece 3e kadar her yolu denedim. En son malesef gezdirdim öyle uyudu. Hâlbuki ilk çocuğumdan tecrübeliyim, kesinlikle gezdirerek uyutmak istemiyorum diyordum ama mecbur kalıyorum işte bazenGündüz ya da gece emzirdiktrn sonra gözleri açıksa baya, nasıl uyutuyorsun canim
daha çok küçükler şişmanı olur mu? bence 3. ayda falan zayıf bebek şişman bebek oluyor şimdi hepsi aynı gibi hemen hemenKızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
Emzirirken sağar gibi yapsan yukardan aşağı doğru ben en son öyle yapıyorumKızlar benim bebeğim meme ilk basta dolduğunda güzel emiyor. Sonra meme yumuşayıp süt akışı yvaşlayınca emmek istemiyor sinirleniyor ağlıyor. Sütün yağlı kısmını da alamıyor böylece. Napmam lazım. Süt sağmayı da yapamıyorum tam. Göğüslerim çok küçük . Vakumlama yapmıyor tam. Eller serbest pompa almıştım sağamadım onunla. Manuel ile Dr çok az geliyor aynı meme doluyken çekiyor. Yumuşayınca onunl da sağamıyorum. Elimle sıkınca süt geliyor ama. Napıcamı şaştım.
Hayır cnm çunku daha bebeğimi etraftan kımse görmedi bi tek dün misafir kabul etmeye başladım, yarın da arkadaslar gelcek zayıf falan demedıler, bebişim topladı kndını maşallh.Kızlar etrafınızdan bebek zayıf yorumları geliyor mu?
Dikişlerin iyileştim? Benim dış dikişler patladıBiz 14 günlük olduk ya eski hayatımı evet özlemiyor değilim bende geceleri gözüm kapalı emziriyorum resmen kendime tek tesellim bu günler geçicek ben genel olarak iyiyim tek normal doğum oldu kesi atıldı o dikişler beni bi tık rahatsız ediyor ped takmaktan bıktım onun harıcı iyi şuan
Valla aileden uzak olmak çok zor benimde annem 1 aydır yanımda bu hafta gidecek çok üzülüyorum gitmesine iyice alıştım gidince yalnız hissedicem. Bide her işi yapıyordu ben bitek bebeğe bakıyordum hadi iş önemli değilde dikişim patladı doktor üstüne oturma dedi napcam bilmiyorumAmin canım.Evet ya onlar gidince ilk geldiği gün gözümün önüne geldio zaman ne olucak nasıl olucak diye çok korkuyorduk..çok şükür bu günümüze boşuna gelmiş olmadıkuzum biletler çok pahalı bir tek babam çalışıyor kıyamıyorum sorunca nasılsın diye hep iyiyim diyorum..bu gün sabah aradılar sanki aylardı görmüyorlar torunlarını..taşının diyorum erkek cocuklarıda yok bakalım
Burdan okuduğum kadarıyla normal doğumdaki dikişlerinde sıkıntıları oluyor demekki.Valla aileden uzak olmak çok zor benimde annem 1 aydır yanımda bu hafta gidecek çok üzülüyorum gitmesine iyice alıştım gidince yalnız hissedicem. Bide her işi yapıyordu ben bitek bebeğe bakıyordum hadi iş önemli değilde dikişim patladı doktor üstüne oturma dedi napcam bilmiyorum
Cnm bnde aynı şeyi yaşıyorum 4-5 gündür. Meme yumuşayınca kavga başlıyor. Ağlamıyor ama memeyi ittiriyor kndini çekiyor, eli kolu durmuyor, bı kıpırtı bi huysuzluk ne oluyo çözemıyorum, burnumu tıkalı, sütmü gelmiyor, karnımı doydu anlayamıyorum bi turlu.Kızlar benim bebeğim meme ilk basta dolduğunda güzel emiyor. Sonra meme yumuşayıp süt akışı yvaşlayınca emmek istemiyor sinirleniyor ağlıyor. Sütün yağlı kısmını da alamıyor böylece. Napmam lazım. Süt sağmayı da yapamıyorum tam. Göğüslerim çok küçük . Vakumlama yapmıyor tam. Eller serbest pompa almıştım sağamadım onunla. Manuel ile Dr çok az geliyor aynı meme doluyken çekiyor. Yumuşayınca onunl da sağamıyorum. Elimle sıkınca süt geliyor ama. Napıcamı şaştım.
Şöyle söyliyim ben gaz için hiçbısey yapmıyorum. aşırı gazlıyımdır, mide ve bağırsaklarım gaz doludur. Ve yedıklerıme hiç dıkkat etmem burdakiler bilir. Rezene Çayı falanda içmem. Kafein içerim. Ama 2 çocugumda da gaz sorunu yaşamadım. Bnde çok şaşırıyorum bu duruma. Demekki sütten gaz maz geçmiyormuş bebeğe.Kizlar bir de gaz için neler yapıyorsunuz?
Canım dün hemşire ile konuştum yumuşak göğüste ön süt az olur, son süt daha fazla olur. Sen gögüsün yumuşadı diye süt yok sanma dedi.Cnm bnde aynı şeyi yaşıyorum 4-5 gündür. Meme yumuşayınca kavga başlıyor. Ağlamıyor ama memeyi ittiriyor kndini çekiyor, eli kolu durmuyor, bı kıpırtı bi huysuzluk ne oluyo çözemıyorum, burnumu tıkalı, sütmü gelmiyor, karnımı doydu anlayamıyorum bi turlu.
Dün gce 2'de yattık bi kalktım anamm saat 7.ilk kez okdr uzun uyudu. Bı kalktım göğüsler şişmiş 2sinide emzirmem grek zar zor emzirıyorum gce 2sini.