- 19 Mayıs 2020
- 991
- 2.246
- 32
Bana göre cocugum sarı değil evet gözleri ve çevresinde sarılık var ama en son ordan gidermiş o yüzden üstünde durmadım 1600 gr aldı bir ayda her dakika emziriyorum daha napim bilmiyorumgeçmiş olsun canım sorumsuzluk değil de yoruluyoruz biz de onlar gibi adapte olmaya anlamaya çalısıyoruz algılarım resmen bozuldu biri bisey deyince anlamıyorum hiç sarılık düzelir inşallah kolunda da bisey çıkmaz ❤
Aynen öyle iyiki sizler varsınızKeriminHilali canım önce ne biçim doktormuş salak saçma konuşmuş ben sarılık konusunda resmen uzmanlaştım 1)33 günlük bebeğin sarılığın 9 olması birsey ifade etmez için rahat olsun, 9 değerle bebek sapsarı olmaz. 2) kolunu nasıl anlamış daha küçücük bebekler size sorumsuz diyeceğine önce yeni bir anneye nasıl davranılır onu öğrensin bazı doktorlara gerçekten ünide insanlık dersi vermeli kafana sarılığı sakın takma bazı bebeklerde yavaş düşüyor bizimde öyle mesela
İnşallah risk kalmamıştır bizde de9.5 değerle çocuk nasıl sapsarı acaba? bizim de uzayan sarılığımız var ve arefe günü 8.40 çıktı. Dr önemsemeyin dedi ki zaten artık risk kalktı.
Hiç sıkmayın canınızı, terbiyesizlik yapmış başka bir şey değil
Bir sürü tahlil yapıldı sonuçları bekliyorum canım rabbim sağlık versin tüm bebeklereBenim bebeğiminde uzun sürdü kan verdık anne sütü sarılıpı dedı doktor uzayan sarılık dıye gecıyomuş bazı bebeklerde oluyormus arastır istersen ama zararı yokmuş simdi duzeldı benim bebegimde 1 ay kadar sarıydı ne olur ne olmaz bı test yaptırr istersen