2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kizlar d vitaminini buzdolabına mi koyuyorsunuz havalar ısındı yaa bir şey olur mu dışarıda? Ben şimdi buzdolabına koydum, gaz damlasını eczacı buzdolabına koyun demişti onu koyuyorum da, diğer yağları bilemedim

Ya canım kızlar vallahi annelik ne zormuş...Kilo als dert verse dert. Bizimki doğum.kilosunu hiç kaybetmediği için kilo kontrolüne çağırdılar. 100gr da almış. Kakasını falan da yapıyor, anlamadım ya. Tartı yanlıştır inşallah. Biz bebeklerin doğum kilosunu vermesini bekleriz dedi

• Beğen
Reactions: The
Ya canım kızlar vallahi annelik ne zormuş...Kilo als dert verse dert. Bizimki doğum.kilosunu hiç kaybetmediği için kilo kontrolüne çağırdılar. 100gr da almış. Kakasını falan da yapıyor, anlamadım ya. Tartı yanlıştır inşallah. Biz bebeklerin doğum kilosunu vermesini bekleriz dedi
Aa vermese de cidden ayrı bir dert illa vermeyen bebek vardır ya vermese ne oluyormuş ki

Kiraz çekirdekli kemer mi? Ben kiraz çekirdekli yastık okudum şimdi yukarıda onu sipariş ettim kemer varsa onu da deneyim. Tamam mamaları deneyelim cumartesi haberleşelim bizim kontrol günü de cumartesi doktora da sorarım hem sana da söylerim canım
Kemer baya etki etmişti bizde de canım damladan önce yenidoğan dönemi Kemer kullandık hep

Kuzum ben dediğin gibi yaptım videoyu da izledim ama çok ağladı bir de patpatlarken ağzından da çıktı hep hırıltı da geçmedi en son aspiratörle burnunu çektim ama onda çığlığı bastı yanlış bir şey yapmamışımdır değil mi😣 düzenli yaptığım zaman mı açılıyor burnun arkasındaki hırıltı devam ediyor acaba doktor açar mı götürsem
Canım benimkilerin hırıltısı 5 günde biri 8 günde diğeri geçti 8 günde geçen kızım bildiğin gün içinde ötüyordu ses kaydı alıp ebe ye bile atmıştım korkudan bildiğin hırıltıdan ötüyordu yavrum 😌😅
Yani hiç temzilemediysen o arka burun yolu inanılmaz dolmuş oluyor hırıltı başlayınca bizim 5 ve 8 günde geçti ilk baştantabiki ağlıyorlar ama bizimkiler 2 hafta oldu neredeyse alıştılar şimdi bakıyorlar sadece yaparken ee bende yapmaya alıştım onlarda alıştı şimdi sakin kalıyorlar açken yaparsam ağlıyorlar Tabiki ama yokken yapmaya çalışıyorum. Ağızdan çıkmıyor aslında burnundakibi bebekte püskürtüyor iç güdüsel sende pat pat yapınca burnundaki salgı ağzına kadar akıyor dışardan bende suratına bi bakıyorum ağzına sümükler akmış su gibi 🤣 aslında burnundan geliyor aşağı ağzına akıyor. Aspiratörle çekince benimkilerde ağlıyor aspiratör hiç sevmiyorlar nedense oysaki burnunun ucuna kadar sokup çekiyorum ama istemiyorlar kafalarını itiyorlar ama yine de çekiyorum hala aspiratörden nefret ediyorlar 🤷🏻‍♀️ o salya gibi sümükleri aspiratöre gelince o arka burun yolundan sanırım rahatsız oluyorlar bir anda burunlarından bir sıvı çekiliyor havayla onu sevmiyorlar diye düşünüyorum ama bizimkiler en azından artık hırlamıyor yani doktora bile demiştim sinirlerim o kadar bozulmuştu hocam bunlar hırlıyor diye adam da tabirime gülmüştü 🤣 ama sinir bozucu o ses kaydı hala duruyor dinletsem sana şok olursun 🤣

ay bilmiyorum ki valla hamileliğimden beri burnumdan geldi artık oturup ağlamak istiyprum. Tamam bitti diyorum bi şey diyolar
Bence bir şey olmaz canım ya bebek kaka ve çiş yapıyorsa soyduğunu çıkarıyor işte illa verecek değil ki kilo ödem atmıyorlar mı kilo verme dediğimiz şey 😕

evet öyle cuma günü kontrole çağırdı. Bakalım ne diyecekler:KK43:
Bence birşey çıkmayacak, zaten kilolu doğmadı ki, abartı bir gr da almamış
Sen gönlünü ferah tut kuzum
Benimki minnoş doğdu 150 gr verdi, sonra soğum kilosunu aldı
Minnoş doğduğu ve 36.haftada doğduğu için bana da kilosunu takip edelim dedi
Haftaya kilo kontrolüne gideceğiz bakalım
Yani demem o ki, az kilo alsa takip, kilo alsa takip 😬

Bence birşey çıkmayacak, zaten kilolu doğmadı ki, abartı bir gr da almamış
Sen gönlünü ferah tut kuzum
Benimki minnoş doğdu 150 gr verdi, sonra soğum kilosunu aldı
Minnoş doğduğu ve 36.haftada doğduğu için bana da kilosunu takip edelim dedi
Haftaya kilo kontrolüne gideceğiz bakalım
Yani demem o ki, az kilo alsa takip, kilo alsa takip 😬
inşallah çıkmaz, çişini kakasını yapıyor çünkü.

Kızlar kv bebeme annem diyor yanımda😡😡 sinirden kuduruyorum ya sanki kendin doğurdun
Canım aynı şey bende de var dün bir gerildim herseyi söyledim. Dedim tamam hakkını inkar etmiyorum ama çok fazla sahiplendin dedim, bak dedim yediriyorum, alıyorsun kucağına sallıyorsun kusuyor. Uyuyor çocuk gidip seviyorsun uyanıyor, altını değişeceğim diyorum ben yapayım diyorsun dedim bozuldu baya

X