Kızlar acilden yeni geldik... Alya kuşum kolik olmuş
dünden beri çok sık bir şekilde hiç bişey yokken bı çığlık kıyamet ağlamaya başlıyor yavrumun gözünden yaş geliyor en son morarir gibi oldu hemen eşimi aradım hastaneye gittik. Doktor karnina bakınca direk kolik dedi. Sürekli emmek ister öyle rahatlayacagini düşünür verme dedi emzikle oyala 2 saatte bir emzir sık emzirmekte gaz yapar dedi her yediğine dikkat et yoğurt süt baklagil yeme dedi süt ve süt urunleri gaz yapar dedi bende gaz yapmasın diye tavuk yiyordum habire tavuk çok gaz yapar dedi ee ben ne yicem Allah aşkına geriye bı tek et kalıyor hergun et mi yicem
probiyotik içinde şöyle söyledi; bir kaç ülkede d vitamini gibi doğumda başlatıyorlar fakat doğru olup olmaması ile ilgili yeterli veri yok çünkü bebeğin karnında probiyotik üretimi şuan yok 6.ayda başlıyor o yüzden damlayida o zaman kullanmak gerekiyor sen şuan verirsin bişey yok zannedersin aylar sonra karaciğerinde zarar verdiği ortaya çıkabilir dedi resimdeki damlayı verdi sabah akşam 10 damla şeklinde nöbetçi eczanede yoktu yarın alicam bize dua edin işe yarasın damla çünkü doktor bunlar bitkisel damlalar kesin işe yarar diyemez kimse tamamen şans bu markayı kullanacaksin 10. Günde şikayet devam ediyorsa farklı bir markaya geciceksin dedi (biogaia için hiç bir işe yaramıyor dedi buarada)