2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bacım sen kötü olmadan çözemeyeceksin galiba bu işi ya. Vallahi ben üzülüyorum burda okudukça senin yerine. Tepki gostersene. 50 kere anne olmuyoruz, bu günler için çok pişman olursun ilerde, lütfen tepki göster
Canım neler diyorum sabah dedim ki sen çocuk bakmayalım olmuş 36 sene, çocuğu sarsma sallama. Neler diyorum. Eşimde sürekli anneme laf söyleme modunda

• Beğen
Reactions: The
Benim de yumuşak uyuduğu zaman topluyor canım kakası bazen sarı sıvı gibi bazen de pütürlü sarı ben o içip uyuduktan sonra sağım yapmıştım emdiği yumuşak mememden kaç cc çıkacak göreyim boş meme mi emiyor diye sağdım 60 cc çıktı dedim tamam doyacak kadar var dedim. Ben tek meme emziriyorum canım o bırakana kadar diğer memeye geçmiyorum son süte ulaşsın diye diğer memeyi diğer acıktığında veriyorum o da süt toplamış oluyor hem de ön süt son süt dengesizliği olmuyor diye düşünüyorum
Bende bu şekilde yapıyorum

Ashley/ Ezgi ile mesajlaştık kızlar akgnss akgnss mesajı şöyle 🙏🏻💕

Bana gelince ben 26 martta bebeğimi kucağıma aldım zor bir süreç yaşadım 18 saat suni sancı aldım açılmam ilerlemedi ertesi gün doktorum sezeryan önerdi kabul ettim sezeryanda bebeğim iyice aşağıya yerleştiği için rahim sarkması olmuştu dikişim biraz fazla oldu kanamam durmadı ama çok şükür sağlıkla miranımı kucakladım. Hepsine çok teşekkür ediyorum ben yazacaktım ama hesap açmaya vaktim olmadı. Umarım hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklar 😊❤️
Sağlıkla çok şükür kucağına almış bebişi çok mutlu oldum umarım aramıza döner 🥰

Kuzum söyliceksin kendisine bakmış sana sağolsun ama yaptıysada oğlu için yaptı sonuçta annende yok..ama bu o demek diğilki çocuğu senden ayırmalı istediğini yapmalı.Bendede durumlar aynı ama ben söyledim..kp diyorki torunum benim servetim bezini mamasını ben alıcam biz alarken kızıyor bize..mesela hastaneye gidiyoruz hemen para gönderiyor ondan para isteyen yokki hatta ben diyordum sağolsun hep torununu düşünüyor ama sonra anladımki bunlar boşuna yapılmıyor çocuğa ikinci isimle çağırıyor kaç defa dedik 1 ismi var boş konuşmayın diyor işinize bakın başka bir insana dönüşüyor..normalde hep söylerdi benim için sen bizim değerli gelnimizsin ama ben cevabını vererken çok sinirleniyor ama umrumda diğil eşime diyor sevinemedim torunum oldu diye ama biz bir şey yapmadıkki sadece o istiyorki çocuğun her şeyine kendisi karar versin bak biz dedikten sonra çok peşman oluyor.İsmine giyimine okuluna yani her şeyine birine izin verirsem bunun devamı gelicek baştan Hall etmek lazım.
İkinci adı neymiş kiz merak ettim 🤣 kendi adı mi
Kızlar çok kaka muhabbeti oldu da ondan sorma ihtiyacı duydum bebeğimin kakasında hem sıvı hemde pütürtü oluyo öyle mi olması lazım
Benim de öyle canım

Kuzum ben bu nbl probiyotikten aldım da kaç damla kullanıyorsun sen? Doktora danışmadim ama senin bebisler biraz daha büyüdü ya ben şimdi kullansam sıkıntı olur mu ki acaba. Ya ben antibiyotik kullanıyorum ya şu an, emzirerek bebeğe de geçiyor sonuçta. Bağırsak florasi için kullanmak istedim B Buddy x

Ay ben Mustela vücut losyonu sürmüş bulundum umarım bir şey olmaz🙈
Bir şey olmaz canım insta mom lara bakarsak her gün bebeklerine bakım adı altında krem sürüyorlar bence gerek yok de da öyle demişti gözenekleri kuruluk yoksa neden tıkayalım ki gözenekleri çok açık şuan bebeklerin hava almaya ihtşyacı var bence kuru yere sür tabi yumuşasın 😇

Kuzum ben bu nbl probiyotikten aldım da kaç damla kullanıyorsun sen? Doktora danışmadim ama senin bebisler biraz daha büyüdü ya ben şimdi kullansam sıkıntı olur mu ki acaba. Ya ben antibiyotik kullanıyorum ya şu an, emzirerek bebeğe de geçiyor sonuçta. Bağırsak florasi için kullanmak istedim B Buddy x
Canım dr bize 15 günlükten itibaren probiyotik kullanıma uygun demişti ben 18 günlükken gitmiştim gaz sancıları ıkınmaları çok can yakıcı gözüküyordu yani 18 günlükken muayene de vermişti doktor bana o gün bugündür her gün veriyorum. Senin daha 15 günlük olmadı sanırım bekle bence 15 günden sonra vermeye başla canım , günde bir kez tek sefer 6 damla veriyorum ben çay kaşığına damlatıp veriyorum. İlk zamanlar gündüz uyandıklarında veriyordum gün içinde rahatlardı sonra öğleden sonra saat 15 gibi vermeye başladım bu sefer gece uyku düzeninde gaz çıkarmada uyanmaya başladılar falan dedim bi gece yatmadan vereyim o zaman nasıl tepki verecekler çünkü gece en çok ihtiyaç oluyor aslında ıkınarak uyandırıyorlardı kendilerini şimdi bayadır akşam 19:30 da veriyorum 6 damla gece çok rahat ediyorlar akşam vermek bizimkilere daha iyi geldi

15 günden sonra kullanılıyor

• Beğen
İkinci adı neymiş kiz merak ettim 🤣 kendi adı mi

Benim de öyle canım
Kız yok kendi adını kendi sevmiyor onu istemez😂Biz Yunus koyduk o da diyor Yunus Emre bizde Emre kesinlikle istemiyoruz ilk önce Aziz diyorduk dedi günah koymayın bizde koymadık sonra dedi Huseyn koyun biz dedikki bizim isim hazır düşündü ne yapsın yanına Emre koydu ve bu böyle devam edicek onu durdurmasan mesela kaynımda evli onun babası şimdi dese boşan karından boşanıcak benimki etmeyince dediğini deli oluyor..kaç defa eşim dediki bak hamile kaldı benim ailemden kimse gelib bakmadı ben açık açık kp dedimki bak 10 ay annem yanımda babam tek başına evinde kaldı yaşlı ona kalırsa dedim sizin 3 oğlunuz var annemlerin hiç oğlu yok ne torun nede çocuk ve annemler olmasaydı ben belkide kucağıma alamazdım onlarında isimde hakları var..bana dediği bu oluyor koysunlar onlarda isim koysunlar🤦🏻‍♀️

• Beğen
İki hafta önce doğuracağım diye telaşlandırdı doktor 😁 hala doğmadı bebeğim 😁 ben 2024 Mart annesi olamayacağım sanırım 🤪 Nisan olacağım bugün de olmazsa galiba 😅😅 Gelmeyince gelmiyor onu da anlamış olduk😁😁 okuduklarım sayesinde bir çok hiç aklıma gelmeyen şey hakkında bilgi edindim, ilk kez karşılaştığımda panik olmayacağım sayenizde, grubun faydası çok oldu🥲🥲🥲 40. Haftadayım 41 e ramak kaldı😅

Ashley/ Ezgi ile mesajlaştık kızlar akgnss akgnss mesajı şöyle 🙏🏻💕

Bana gelince ben 26 martta bebeğimi kucağıma aldım zor bir süreç yaşadım 18 saat suni sancı aldım açılmam ilerlemedi ertesi gün doktorum sezeryan önerdi kabul ettim sezeryanda bebeğim iyice aşağıya yerleştiği için rahim sarkması olmuştu dikişim biraz fazla oldu kanamam durmadı ama çok şükür sağlıkla miranımı kucakladım. Hepsine çok teşekkür ediyorum ben yazacaktım ama hesap açmaya vaktim olmadı. Umarım hepsi sağlıkla bebeklerini kucaklar 😊❤️
Çok şükür sağlıkla almış kucağına 🤲 bizden de selamlar 🥰
Kızlar çok kaka muhabbeti oldu da ondan sorma ihtiyacı duydum bebeğimin kakasında hem sıvı hemde pütürtü oluyo öyle mi olması lazım
Bizimde böyle canım

Yüz temizleme işleminin uyumadan önce yapılması önerilmektedir. Yüz temizlendikten sonra bir miktar sağılan taze anne sütü cilde sürülmektedir. Bu şekilde sabaha kadar ciltte kalan anne sütü düzenli kullanım sonucunda cilt lekelerini gidermektedir

Kizlar nette ne buldum:)))

Canım dr bize 15 günlükten itibaren probiyotik kullanıma uygun demişti ben 18 günlükken gitmiştim gaz sancıları ıkınmaları çok can yakıcı gözüküyordu yani 18 günlükken muayene de vermişti doktor bana o gün bugündür her gün veriyorum. Senin daha 15 günlük olmadı sanırım bekle bence 15 günden sonra vermeye başla canım , günde bir kez tek sefer 6 damla veriyorum ben çay kaşığına damlatıp veriyorum. İlk zamanlar gündüz uyandıklarında veriyordum gün içinde rahatlardı sonra öğleden sonra saat 15 gibi vermeye başladım bu sefer gece uyku düzeninde gaz çıkarmada uyanmaya başladılar falan dedim bi gece yatmadan vereyim o zaman nasıl tepki verecekler çünkü gece en çok ihtiyaç oluyor aslında ıkınarak uyandırıyorlardı kendilerini şimdi bayadır akşam 19:30 da veriyorum 6 damla gece çok rahat ediyorlar akşam vermek bizimkilere daha iyi geldi
Kuzum resmini atarmisin bende alayım

• Beğen
Çok teşekkür ederim kuzum ben de öyle yapayım ☺️

Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz 🤣 hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş🥲 A Asliyokfotokopisivar
IMG_20240331_141658.jpg

Kız yok kendi adını kendi sevmiyor onu istemez😂Biz Yunus koyduk o da diyor Yunus Emre bizde Emre kesinlikle istemiyoruz ilk önce Aziz diyorduk dedi günah koymayın bizde koymadık sonra dedi Huseyn koyun biz dedikki bizim isim hazır düşündü ne yapsın yanına Emre koydu ve bu böyle devam edicek onu durdurmasan mesela kaynımda evli onun babası şimdi dese boşan karından boşanıcak benimki etmeyince dediğini deli oluyor..kaç defa eşim dediki bak hamile kaldı benim ailemden kimse gelib bakmadı ben açık açık kp dedimki bak 10 ay annem yanımda babam tek başına evinde kaldı yaşlı ona kalırsa dedim sizin 3 oğlunuz var annemlerin hiç oğlu yok ne torun nede çocuk ve annemler olmasaydı ben belkide kucağıma alamazdım onlarında isimde hakları var..bana dediği bu oluyor koysunlar onlarda isim koysunlar🤦🏻‍♀️
Hey Allahım gerçekten çok sinir bozucu ya. Ben de sanıyorum kendi ismini koydu bu kadar israra göre 😐 alışmasını umut ediyorum ne diyim bilemedim. Kimlikte bile olmayan bir ismi çocuk da benimsemez, ilerde de kullanmaz zaten merak etme

Asli ben de çubuk kraker gibi kaldım yine kiz 🤣 hamileyken popom çıktı diye seviniyordum, ömrü 10 günmüş🥲 A Asliyokfotokopisivar Eki Görüntüle 3409516
Ayy ben çok duygulanıyorum nedense ya düne kadar içindeydi şimdi içi boş bakıp bakıp ağladım ilk günler karnıma 🙈 Benim şu an karnım dümdüz hafif şişlik bile yok sanki hiç doğum yapmamış gibiyim 54le hamile kaldım şu an 52 kiloyum 🙈

X