2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebiskolarınız öksürüyor mu gün içinde ? Benimki günde 1 2 öksürüyor hapşırmak normlmişde öksürmek de oyle mi ki acebaa hirilti falan yok oyle kuru öksürük gibi ve bir de güneş kremi alan var mı aranızda ? Biz hergun disari cikmaya basladik da yanmasın benim sarı kafam

Benim de yumuşak uyuduğu zaman topluyor canım kakası bazen sarı sıvı gibi bazen de pütürlü sarı ben o içip uyuduktan sonra sağım yapmıştım emdiği yumuşak mememden kaç cc çıkacak göreyim boş meme mi emiyor diye sağdım 60 cc çıktı dedim tamam doyacak kadar var dedim. Ben tek meme emziriyorum canım o bırakana kadar diğer memeye geçmiyorum son süte ulaşsın diye diğer memeyi diğer acıktığında veriyorum o da süt toplamış oluyor hem de ön süt son süt dengesizliği olmuyor diye düşünüyorum

Kuzum bende dolu olunca tek meme emziriyorum hem dediğin gibi sonuna kadar emmiş oluyor ama memeler yumusadigi için ikisini de veriyorum şuan acaba dengesizlik mi yaptım cocukta

Kuzum bende dolu olunca tek meme emziriyorum hem dediğin gibi sonuna kadar emmiş oluyor ama memeler yumusadigi için ikisini de veriyorum şuan acaba dengesizlik mi yaptım cocukta
Kuzum bilmiyorum ki ben de doğru mu yapıyorum bilmiyorum hiç kafama göre gibi oluyor benim de ama 1 göğsümü en az 2 saat emzirmiyorum boş boş emmek istediği zaman en son emdiği mememi veriyorum ama bana kimse böyle yap demedi o yüzden sen bana bakma doktoruna sor mutlaka kakasını vs sor

Kuzum benim ki o kadar memede kalmıyor senin ki biraz yalancı meme gibi kullanmaya başlamış seni ya doktora kontrole gittik esenler medipole ama numarasını istemeyi unuttum doktorun pazartesiye kadar aynı olursa kakası götürürüm tekrar muayene ettiririm

Mutlaka al numarasını canım ben aklıma takılan her şeyi soruyorum içim rahatlıyor internetten araştırınca türlü şeyler çıkıyor karşıma direkt doktoruyla iletişim kurmak daha iyi oluyor. Evet ya emzik de reddetti beni tercih ediyor ve bu durum beni baya yoruyor yeni emzik deneyeceğim bakalım

Alicam mutlaka kuzum, benim kızda oguruyor emzik verince birazcık tutup atıyor Allah korusun boyun düzleşmesi oluyor annelerde emzirirken sende çok dikkat et kendine kuzum ben emzirme yastığı aldım ama kullanamıyorum beceremedim onda emzirmeyi sen yastikla emziriyorsun diye biliyorum ama yine de dikkat et iki saat az değil

Yastık kullanıyorum canim da cok yoruluyorum çözüm bulmam lazım öyle bir ağlıyor ki yatağına koyunca sanki canını aliyorlar bir kere almadım susar belki diye sesi kısıldı o zaman da ve yine de susmadı rengi değişti bu sefer de korktum ay çok zor ya

Ay resmen alyayi anlattın benim kızda oyle sesi gidiyor kıpkırmızı oluyor eriyorum bitiyorum eşime diyorum panik atak hastası olucam heralde oda dayanamıyor adamın yüzünü bembeyaz kesiyor kız ağlayınca

Yok ya benimkinin hep sıvı hatta yeşil ve parçacıklı gibi oluyor bazen gaz yuttuğu için oluyormuş son sütü içmediği için oluyormuş bi de. Ben de o yüzden biraz daha uzun emziriyorum artık son sütü de alsın diye. Uyku meselesine gelince de benimki bazen tüm gün uyuyor bazen de bir iki saat zor uyutuyorum günü gününü tutmuyor ya

ay evde hep tekim ben bebekle tv de açmasam deliririm duvarlarla konuşurum kocam da 830 gibi geliyor onla da hiç durmadan gelince ne kadar konuşabilirim babasının sesini tanıyacak kadar

İrmik helvası bana da güzel süt yapardı ortanca oğlumda, minik oğlumda da deneyeyim
Yerim ben o obur minnoşu nazara inanıyorsan herkesin yanında da bunu söyleme kuzum. Hem sütün çok diye nazar ederler hem bebeğin güzel kilo alıyor diye
Kesinlikle bende senin gibi düşünüyorum,
Zor ama çok güzel, iyi ki diğerleri büyük kendilerini idare edecek kadar, yoksa daha zor olurdu, hassas miniği öperim
Ben emzirirken çok terliyorum
Canım bende öyle yapıyorum dediğin gibi, tek memeyi sonuna kadar emsin diye

benim doktorum korse asla toparlamaz diyet ve spor zamanı gelince dedi

Ay resmen alyayi anlattın benim kızda oyle sesi gidiyor kıpkırmızı oluyor eriyorum bitiyorum eşime diyorum panik atak hastası olucam heralde oda dayanamıyor adamın yüzünü bembeyaz kesiyor kız ağlayınca
Ayy ben de öyle insan dayanamıyor hep bir panik haldeyiz ayy büyüyecek yine bitmeyecek bu his bence haha hep bir soru olur mutlaka kafada doğduğu günden beri hep bir panigim olacak bir şey oluyor

Kızlar benim bebiş bugün hiç uyanmıyor neredeyse ya. Kaldırmaya çalışıyorum biraz emiyor uyuyor. Bezleri de kakalı ama yine de korkuyorum. Sarılık oldu kesin Napıcam nasıl uyandırıcam hiç bilmiyorum. Uyandırıyorum memede uyuyor hemen

Sarılık olmuş olabilir kuzum. Kakadan ziyade sanırım çisli bez önemli. Kaka şu an mekonyum yapıyordur yani vücudunda zaten mevcut bir şey bildiğim kadarıyla, doktorun böyle söylediğini hatırlıyorum. O yüzden çişli bezini kontrol et, doktor bana direk onu sormuştu. Altını aç, topuklarini sıktır, burnunu sık uyandırmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…