2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Canım kız bebek bizde de bir kızımda vajinadan beyaz akıntısı oldu ama takmadım normal diye düşündüm geçti zaten sonradan

Kızlar bebişiniz hiç ateşini ölçtünüzmü sanki ateşi var gbi. Aynı zamandada kakası nadirleşti her bezi poklu değil artık ama bıkac gundur kakası sıvı. Bnde koltuk altına konulan ates ölçerden var. Kaça kdr normal sayılıyor?

Cnm bızdede oldu beyaz akıntı. Fotosunu cekip 5 günlükken doktora gösterdım normal gayet dedi.

D vitamini şart canım zaten kemik erimesi açısından biz d vitamini her gün 1 ml kullanıyoruz o da 20 damlaya denk geliyor ya da 1 çay kaşığına denk geliyor yani 1 cc kadar.
Gaz damlası değil de probiyotik her gün bir kez 6 damla kullanıyorum ben bebeklerime iyi geliyor gece rahat ediyorlar ben gazlarını çıkarmıyorum kendileri hallediyorlar akşam uyumadan veriyorum ıkınıp uyanmıyorlar en azından

Ben sıcak hissettiğimde ölçüyorum 36.6 çıkıyor genelde normal sayıyorum canım bizimkiler 2 günde bir kaka yapıyor mama içtikleri için

Kızlar bebeğiniz kusuyor mu, biz az az günde bir defa kusması oluyor
Benimkiler kusmuyor canım ama sarsarsam ya da hemen gaz çıkarmaya çalışırsam mideye baskı olduğu an kusuyorlar tabi ama mideye hemen baskı yapmıyorum hemen gazlarını almıyorum dik tutmaya çalışıyorum sarsmıyorum o şekilde dikkat ediyorum ama kussalar da normal bence

ilk dikişimin açıldığını da o şekilde farkettim, vücudumda çok fazla enfeksiyon var sanırım ne kullansam da engelleyemiyorum 2 paket antibiyotik kullandım doğumdan beri ama fayda sağlamıyor
Allah Allah ya enfeksiyondan tutmuyor demek ki dikişlerin canım enfeksiyon olursa haliyle kaynamiyor galiba. Görünecek misin doktora

Doktorların aslında demesi otizim doğuştan gelen bir durum sormadan otizim oluşmuyor bebeklerde fakat dediğin gibi tekrarlayan seslere bağımlılık oluşuyor onunda süresi max 3 saat Amerikan pediatri sistemine göre. Yani bilimsel araştırma dışı bende hareket etmiyorum çünkü ileriki dönemde ona bağımlı kalıyor çocuklar dediğin gibi. Ama kalmaması için uyuduktan sonra kapatmak gerekiyor ama bazen derin uykuya dalmıyorsa 3 saat zaten uyuyorlar 3 saati geçmiyorum. Ama direk dalıyorlarsa daldıkları gibi kapatıyorum. Bazen de hiç o sesi açmıyorum. Ama diplerine kadar yüksek sesle açmak zaten hiç doğru değil ne yazık ki. Kulak gelişimleri için zaten çok riskli. Ama beyaz gürültü sesleri anne karnı sesine en yakın sesler gidip garip sesler herhalde açmazdım belli hrz denilen sesler var beyaz gürültü gibi sakinleştirici o da aslında o uygulamada dediğim seslerin karışımı anne karnı sesleri sakinleştiren. Kalp doktoru bile gittiğimizde o sesleri açtı adam artık durmadılar
Acaba ekran mı açıktı evde yenidoğan bebeklerde Tv sesi kapalı bile olsa açık olması önerilmiyor ya da aman evde ses olsun Tv açık olsun o da önerilmiyor dediğiniz durum oluşuyor araştırmalara göre. Benimde yeğenim aynı sizin bebiş gibiydi durumu şuan oyun terapileri alıyor 1 yaşından beri çünkü aman evde ses olsun diyip Tv sesi açıktı hep gündüzleri o da anne baba sesini ayırt edemeyip dil gelişimini ve motor davranışlarını etkilemiş gelişim geriliği olmuş yani onlara aslında dikkat etmek gerek diye düşünüyorum yani tercih meselesi kimi de hiç sallamıyor ya da bizi annelerimiz nasıl büyüttü hiçbir şeyimiz yok diyor ama insan tabi herkes kendi evladına en doğru bildiğini uygulamaya çalışıyor herkesin yöntemi kendine sanırım. Tabiki ses görüntü böyle şeylere dikkat etmek gerekli doğru diyorsunuz hassas konular

Kızlar biz bugün 37 günlük olduk . Ben korse takmaya daha yeni başladım. Sıkı olduğu için günde 2-3 saat anca takabiliyorum. Sizce korsenin faydasını görmek için takmakta geç mi kalmışım. Sonuçta rahim artık topladı toplayacağı kadar

Canım peki kullandığın probiyotiğin adı ne

Ya ben korse rahim sarkması yapıyor diye duydum o yüzden hiç takmadım, rahim kendi kendine toparlıyor bence geri kalanı da sporla eriteceğiz sanırım

Kızlar bebeklerinizin kakası nasıl Alya biraz sıvı kaka yapıyor bide sanki mukuslu gibi tam anlayamıyorum da öncesi turuncu içinde beyaz pütürlü olurdu değişti kakası

Kızlar bende hala halsizlik çok var ya kendimi niye toparlayamadım dikişler kafamda hala.. vitamin hapını hamilelikte de yutamıyordum kocaman bişey içim almıyo

Bende de şortlu var bugun Bı hafta oldu yarın deneyeyim rahatsız etmezse takayım sagol canım
Cnm korse 3.günden itibaren takılıyor ama
Tamamdır yarın cesaret edıcem aslında İnternette dogum sonrası korseler var olmazsa ondan sıparıs verrım

Canım benim kizinda kakası azaldı ve sivilasti anlamadim 37de doktora götürmek lazım diye biliyorum

Kuzum peki emerken bogazina kaçıyor mu bide kusmasi nasıl çökelekli mi kusuyor emdigi süt gibi mi kusuyor
Emdiği süt gibi kusuyor canım bazen pütürlü beyaz olarak da kusuyor ama daha çok süt fazla içtiği için süt kusuyor fazlalıkları atıyor herhalde israfçı kız bazen kaçıyor boğazına canım baya öksürüyor korktuğum da oldu nefesi kesilir gibi ama geçti Allah'tan günde en az 1 kere oluyor

Kuzum sürekli memede ya göğüslerin yumos yumos oluyor mu senin de yoksa hep dolu mu? Neyi anlamaya çalışıyorum biliyor musun benim kızda memede duruyor bitek ama buara memelerim yumos yumos oluyor gün içinde bitek uyuyunca süt topluyor Alyaninda kakası sivilasti acaba yeterli gelmiyor mu yada ön süt son süt dengesizligi mi oldu kafam karıştı senin kizcenin kakasi nasıl kuzum

Benimde aynı oluyor canım, sürekli emdiği için göğüslerim yumuşak oluyor gün içinde. Ama bugün süt yok mu acaba diye sıktım fışkırdı demek ki süt var. Geceleri çok şişiyor hele sabah taş gibi oluyor bebek ağzına almakta zorlanıyor

Benim de öyle kuzum uyuyunca doluyor bitek of çok stres oldum kakası da sivilasinca bide Alya normalde uyumaz bugün sabahtan beri emdi uyudu aç olsa uyumazdi dimi bişey yoktur dimi ya internette sıvı kaka ishal falan diyor neden oldu ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…