Kız yok buradan bana mesaja tmış numaram bu grup kurduk katılmak istersen diye sonra banlanmış şubat grubundan bir kaç kişiye daha yazmışBenimde aklıma geldikçe gelşyo periler
Kız emin misin numaranı nasıl buldular dolandırıcı olmasın
Kesin başka bişey vardır altında o zamanKız yok buradan bana mesaja tmış numaram bu grup kurduk katılmak istersen diye sonra banlanmış şubat grubundan bir kaç kişiye daha yazmışben katılmadım gruba korkudan mesaja cevap vermedim
Buradan mesaj atmış numaram bu wp grubu kurduk karılmak istersen yaz diye ben görüldü yaptım korkudan bende banlanmayayım diyeMaşallah maşallah9 değer yüksek değil ki, bizim 11 Di en son 5 gün sonraya çağırdı, rengi güzel hiç bebeğe boşuna tahlil yapmayalım demişti, tabii bunun yanında kaç saatte bir kalktığını falan sordu, beslenmesini emmesini sordu, genel olarakta bebeği iyi bulunca gerek görmedi, cihazla ölçülende genelde yüksek çıkar dedi, bende gözlemliyorum, 2_3 saatte bir emziriyorum, kendini uykuya da vermiyor, rengi de günden güne açılıyor, bence de iyi yapmışsın 9 değer hiç birşey
Bilgin yok kuzum, bana birşey gelmedi
Numaranı nasıl bulmuşlar ki
Bende güvenmedim kimseye yazmadı mı bizden şubat grubundan yazmış baya kişiyeKesin başka bişey vardır altında o zaman
Kullanıcı adı ne ya geçmişine bakalım merak ettimBende güvenmedim kimseye yazmadı mı bizden şubat grubundan yazmış baya kişiye
Yerde bir boynu bükük baby nest gördümKeçimin saçları bir yıkanırken inik
yaa, bizim de çok çok az kanamıştı canım, önemli birşey değildir sanki yaCnm bzımde oyle günler sonra kanamıştı ama çok çok az. Bışey olmadı öylece kurudu. Farklı gunlerde 2 kez kanamıştı hatta...
Bende bakacaktım ama mesajlardan gitmiş şubat grubu başlandı demiş bulamadım adını bir dahaKullanıcı adı ne ya geçmişine bakalım merak ettim
Yazık ona ordan oraya sürünüyorYerde bir boynu bükük baby nest gördüm
Hadi be tühBende bakacaktım ama mesajlardan gitmiş şubat grubu başlandı demiş bulamadım adını bir daha
Ya demek ki lohusa kanı pis kokulu bir şey yani ben adet kanının böyle koktuğunu hatırlamıyorum. Ama bu lohusa kanı azı bile çok kötü kokuyorBendede var kizlar o koku. İdrarimda kokuyor sanki. Hergun duş alıyorum. Temiz tutuyorum ama içimden kokulu geliyor sanki
Hahah yaa yerim seniBak uçmak felan diyorsun iyice sinirlerimi bozuyorsun
Bizimkinde doktor lan gorunce k vitamini iğnesi yaptırdıyaa, bizim de çok çok az kanamıştı canım, önemli birşey değildir sanki ya
Aslı konum at gelip şamarlıcam bak 57ne 3 lü sayılardayım benHahah yaa yerim senitartıldım demin 57.5 kiloyum 55.5 la hamile kalmıştım 69la doğum ettim, son 2 kilom kalmış
Hahaha adhdhahd kız bütün kemiklerim ağrıyor sanki aşağıya doğru çekiliyorum bence birden kilo vermek yerine zamanla vermek daha iyiAslı konum at gelip şamarlıcam bak 57ne 3 lü sayılardayım benyemekte yiyemiyorum aslında neden böyle oldu anlamadım
Babası kılıklı işte benim ki eşimde sarışın ben kumralım huyu bile babası kılıklı 2saattir uyumuyo kendine baktırıyo uykuyu ciddi anlamda doğduğundan beri sevmiyo Buda babasının huyu oda hiç sevmez uyumayıHahaha adhdhahd kız bütün kemiklerim ağrıyor sanki aşağıya doğru çekiliyorum bence birden kilo vermek yerine zamanla vermek daha iyibuarada o miniginin sarı saçlarını yerim bakkk kız çok tatlı maşallah güneşe çıktımı iyice sarı olacak benim oglanda 37 günlük dönmeye başlamıştı kız bunlar folik asit çocuğu bide kilo alsınlar diye bastık cevizi bademi ondan boyleler
Göbelek ne oluyor kiDoktora resmini attım göbelek diyor olmuş 2 tane krem yazmış onu kullanıcam İn şa Allah gecer nasıl olmuş anlamıyorum bu kadar temiz saklıyorum hiç çişli saklamam gece kaç defa bez için kalkıyorum çişli kalmasın diye günde kaç defa yıkıyorum
Ahh kuzum sinirden Azerice yazdım mantarGöbelek ne oluyor ki