- 11 Şubat 2024
- 128
- 147
- 36
Bendede var kizlar o koku. İdrarimda kokuyor sanki. Hergun duş alıyorum. Temiz tutuyorum ama içimden kokulu geliyor sankiOlsa muhakkak anlardın canım. Benim doktor iki kere gittim ikisinde de çok iyi çok iyi dedi ama acımaya devam etti. Baska doktora göründüm o söyledi enfekte olmaya başladığını. O kokuyu ben de alıyorum malesefyani gerçekten temizliğime çok dikkat ediyorum ama yine de tuvalette vs kan kokusu geliyor burnuma. Normal doğumla alakalı bir şey olduğunu sanmıyorum. Eğer ki dikişlerin iyi durumdaysa dikişten de öyle bir koku gelmez.
Canım az az mı kan sürülüyor bizim de öylekızlar bebeğimin göbek bağı 6. gününde yani 1 hafta önce düşmüştü, o günden bugüne hiç kanama iltihaplanma v.s. olmadı ama bugün kanadığını farkettim nedendir sizce böyle bir durum yaşayan var mı
Kız bismillah daha yeni çıktık o işlerden 9 ay ne yaşadığımı ben biliyorum stresi deseydin ahahahhaO popoyu ben de çok sevmiştim
Bir de benim ilk doğumumda doğumdan sonra göbeğim biraz sarkmisti, birkaç ayda toparlandı anca. Bunda sarkma falan da olmadı. Eşim diyor ki gitgide daha kolaylaşıyor, seneye daha iyi olacak inanıyorum diyorbenim koca niyeti bozdu galiba
O benim solda karnımda olan melisin kafasında da vardı canım ilk doğduğunda yamuktubenim oğlumun da anne karnında hep bir yana yatmasından dolayı yamukluk vargecer inşallah doğduğunda çoktu zamanla düzelmeye başladı umarım hiç sorun olmaz
Ay bayılırım geldi bana anksiyete perileri yine şunu okuyuncaBenim kv hastanede uyuyan cocugumu beşikten alıp koltukta yanında yatırdı beraber uyudularmal gibi kalmıştım sonra evde de annesi gitsin uyusun biz burda seninle uyuyalım diyordu kızımı 10 dk sonra alıp iyi geceler deyip odamızın kapısını örttüm bende bidaha da dememişti ama anladığını sanmıyorum arkadaşım psikolog kv 2-3 ay önce bana babaanne kendi doğurdu sanarmış demişti benimki resmen öyle zannediyor
Canım az az mı kan sürülüyor bizim de öyle
Doktora sormadım valla unuttum. Bi daha kontrolümüz bayramdan sonra. İnşallah unutmazsam sorucam. Bende alalı daha çok olmadı ama bunu takınca düz duruyor. Günden güne kulaklar sertleşmeye başlıyor ya. İllaki faydası olur gibime geliyorBizimde yattığında kulak memesi hemen katlanıyor. Asla tam düz halde üstne yatamıyor Ben de bundan aldım daha gelmedi kargodan. Zamanla düzelmek yerine daha da kıvrılır diye korkuyorum. Airwell diye bir uygulama varmış ama genelde yamuk kulaklı yda kepçe kulaklı bebeklere uygulanıyor. Benimkinin sadece kulak memesinde var. Siz doktorunuza sordunuz mu ne dedi. Bu taktığınız şey iyi geldi mi fark gördünüz mü
Benim 45 günlük oldu inşallah geç kalmamışımdır sertleşme içinDoktora sormadım valla unuttum. Bi daha kontrolümüz bayramdan sonra. İnşallah unutmazsam sorucam. Bende alalı daha çok olmadı ama bunu takınca düz duruyor. Günden güne kulaklar sertleşmeye başlıyor ya. İllaki faydası olur gibime geliyor
Benimde aklıma geldikçe gelşyo perilerAy bayılırım geldi bana anksiyete perileri yine şunu okuyunca
Kız emin misin numaranı nasıl buldular dolandırıcı olmasınKızlar wp grubu kurulmuş sanırım size mesaj geldi mi ben yasak diye cevap vermeye korktum
Benim ki 32 günlük. Birde buraya bebişin doĝm tarihini farklı bi tarih mi yazdınız. Sizin yazıların altında 11 günlük olarak yazıyorBenim 45 günlük oldu inşallah geç kalmamışımdır sertleşme için
Canım doktora mesaj attım fotoğrafını atcam birazdanevet az az canım, doktora sordunuz mu siz hiç, neden kaynaklı acaba
Aynen cnm bazı şeyler boşuna, bn sarılığı 13 iken sırf delmesınler bebişimi dıye gıtmedım doktora. Bazı tahlıller greksiz, gebeliktede öyle. Bu tezi hep savunmuşumdur.Kontrolden çıktık 3830 Gr olmuş paşam güzel kilo almış maşallah yine sarılık değeri 9 geldi bir sürü tahlil istedi uzamış sarılığı var dedi bende şart mı bu kadar tahlil dedim prosedür bu sen istersen yaptırma annesi dedi valla kıyamadım yaptırmadım zaten sarılığı da kalmadı sırf prosedür diye cocugu delip deştiremem
Cnm bnım kızımda öyle şuan bı duzeni var inş devam eder. 12-1 gbı uyuyor, sabah 5 gbi kalkıyor, emzirmk 1 saat suruyor, sonrada 2 saatte 1 kalkıyor. Bilerek uzun uyusun dıye gce yatarken mama verıyorumKızlar size bir şey sorcam, benim oğlan normalde 3 saatte bir kendi kendine uyanırdı. Ama iki gündür gece 1 veya 2 gibi yatıp sabah 6 ya kadar uyuyor sonra kendi kendine uyanıyor ama böyle ilk uykusu uzadı biraz normal mi acaba ? Sonra 7 buçuk gibi tekrardan uyuyuor ve uyanması 9 u 10 u buluyor ama ilk uykusu uzadı bende uyandirmiyorum yani 4-5 saat uyuyor
Cnm bzımde oyle günler sonra kanamıştı ama çok çok az. Bışey olmadı öylece kurudu. Farklı gunlerde 2 kez kanamıştı hatta...kızlar bebeğimin göbek bağı 6. gününde yani 1 hafta önce düşmüştü, o günden bugüne hiç kanama iltihaplanma v.s. olmadı ama bugün kanadığını farkettim nedendir sizce böyle bir durum yaşayan var mı
Cnm süsleyebılırsın tabi..Kızlar sizlere bir sorum olacaktı ; sezeryan olacağım büyük ihtimalle son haftamdayım, odayı süsletsem ameliyattan sonra foto çekinebilirim değil mi? Boşa gitmez yani. Sanki ameliyattan sonra kötü olacakmış gibime geliyor kalkamıcam felan
Maşallah maşallahKontrolden çıktık 3830 Gr olmuş paşam güzel kilo almış maşallah yine sarılık değeri 9 geldi bir sürü tahlil istedi uzamış sarılığı var dedi bende şart mı bu kadar tahlil dedim prosedür bu sen istersen yaptırma annesi dedi valla kıyamadım yaptırmadım zaten sarılığı da kalmadı sırf prosedür diye cocugu delip deştiremem
Bilgin yok kuzum, bana birşey gelmediKızlar wp grubu kurulmuş sanırım size mesaj geldi mi ben yasak diye cevap vermeye korktum
Aaa Tarih yazmadım hiç ben acaba otomatik mi attı hiç haberim yokBenim ki 32 günlük. Birde buraya bebişin doĝm tarihini farklı bi tarih mi yazdınız. Sizin yazıların altında 11 günlük olarak yazıyor