Yok canım şuan öyle görünüyor ama geçiyor benimde 35 günden sonraydı sanırım düzelmeye başladı :)Evet canım. Kesik yeri çizgisi var işte, altında ve üstünde hafif bombeler. 16 gün oldu. Çok kötü gözüküyor gözüme
Kuzum keloid oluyor sanırım contractubex kullan çok iyi geliyorEvet canım. Kesik yeri çizgisi var işte, altında ve üstünde hafif bombeler. 16 gün oldu. Çok kötü gözüküyor gözüme
Ay bu döngü çok fena ajahhahaa bende hep böyle düşünüyorum sonrs bi bakmışım 3 saat uyumamışım bunu düşünmektenAy kızımı uyuttum. Uyuturken uyukluyordum . Uyuyunca uyumak için can atıyordum. 1 saat oldu hala uyuyamadım.Boşa gtti 1 saatim
Nbl kullanıyorumSelam hanımlar, probiyotik damla ne kullanıyorsunuz? Dr.umuz bize forbiome damla önerdi. Ama pek iyi gelmedi çok fazla gaz sancısı çekiyor. Başka bir marka kullanıp memnun olan var mı?
Ay yemek işini bende hafta da 2 kez yapıyorum kalanı annemler o gün en yaptıysa eşim uğruyor alıyor yapılan yemekleri 1 gün de kv de yiyoruz 1 günde dışardan haftayı öyle kapatıyoruzCanım seni çok iyi anlıyorum, insan istiyor annesi en yakını yanında olsun, hiç bir şey yapmasa da sözleriyle destek olsun istiyor, bırak evin dağınık kalsın, 3 çeşit yemek yapacağına 2 çeşit yap, bebeğinde en kısa sürede sakinler inşallah canım, herşeye yetişme boşver, bebişler çok hızlı büyüyor, şu zamanların tadını çıkaralım, çoğu işim kalıyor benimde, birde 2 evlat var evde olsun 2 çeşit basit yemeklerle geçiştiriyoruz, çok şükür eşim ve çocuklar birşey demiyorlar, miniğimin büyümesine şahit oluyoruz, bol bol öpüp kokluyoruz
Ben kuruyemiş yiyorum, yemeklerede kimyon katıyorum, baklagilleri yemiyorum, yoğurt süt yemiyorum
Dikişin olduğu yer de sert bayağı. Keloid o mu kuzum? Doktor da o dediğin jeli verdi geçen hafta düzenli kullanmadım daha. Aklıma geldikçe sürdüm ama günde 2 kere düzenli hafif masaj yaparak yedir demişti.Kuzum keloid oluyor sanırım contractubex kullan çok iyi geliyor
Benimde başlarda dikişin üst kısmı öyleydi. Şimdi dikişin sol başında sertlik var kendi geçer diye düşündüm gene geçmez mi kiDikişin olduğu yer de sert bayağı. Keloid o mu kuzum? Doktor da o dediğin jeli verdi geçen hafta düzenli kullanmadım daha. Aklıma geldikçe sürdüm ama günde 2 kere düzenli hafif masaj yaparak yedir demişti.
Ben sadece aspiratör yapıyordum , Niqu nun tavsiyesi üzerine şırıngayla serum sıkıp pat pat yapıp aspiratörle kalanı çekiyorum çiçek gibiSelam kızlar
Bayadır giremedim foruma. Hepiniz iyisinizdir umarım bebişlerinizleBurun temizliğini nasıl yapıyorsunuz kızlar. Şırıngalar, aspiratörler vb. Herkes iyi kötü yorum yazmış ne yapacağımı bilmiyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz bana bir akıl verin
Ne gibi belirti vermişti canımKızlar dikişlerim enfekte olmak uzereymis ondan böyle olmuşum. Azcik dikişin var iyileşmek de üzere ama enfekte olmak üzere dedi, antibiyotik kullanacağım @mihra78 @meraklianne39
Maşallah canım gayet güzel görünüyorsun, toto bende ezelden beri var12. günden göbek güncellemesi totoda gitmeyeydi eyiydi
Canım bu gaz damlası yerine mi kullanılıyorŞu canım günde 6 damla
Boşver en güzeli, hele birde senin ikiz, yapman bile çok iyi, kv de bir zahmet yapsınAy yemek işini bende hafta da 2 kez yapıyorum kalanı annemler o gün en yaptıysa eşim uğruyor alıyor yapılan yemekleri 1 gün de kv de yiyoruz 1 günde dışardan haftayı öyle kapatıyoruzsaldım srtık bazen kahvaltılık yiyoruz bazen menemen bazen tost bazen de kv gittikçe köfte börek yaptırıyorum buzluğs atıyorum çıkarıp yiyoruz kv tek iyi yaptığı şey köfte
Çok şükür canım, ilerleyen zaman da tamamen geçerAy kızlar kalp dr geldik üfürüm şok şükür rabbime dereceleri varmış 6 en şiddetli 1 en düşükmüş. Bizim 1/6 çıktı yani 6 derecede 1 derecedeyiz en hafifi çok şükür bu da genelde erken doğum olduğu için prematüre olmalarından kaynaklı dedi. Eko ve ekg çekildi çok şükür iyi çıktı kilolarını falan ölçtüler 3 ay sonra yine gideceğiz kontrol amaçlı. Çok şükür sorun yok geçici bir üfürüm dedi dr
Bazı doktor öneriyor bazısı zararlı diyor kafayı yiyeceğimBen sadece aspiratör yapıyordum , Niqu nun tavsiyesi üzerine şırıngayla serum sıkıp pat pat yapıp aspiratörle kalanı çekiyorum çiçek gibi
Cnm bnımde bu kdr göbeğim ama kilo veremedım ben yaaa millet başladıgı kiloya döndü bn halaa 5 kilo verdım sen kuzum?12. günden göbek güncellemesi totoda gitmeyeydi eyiydi
Anne sütü damlatıyorlarmışBazı doktor öneriyor bazısı zararlı diyor kafayı yiyeceğimburnu bir şekilde açmak gerekiyor. Annelerimiz ne yapıyordu acaba biz bebekken
Bende 8 kilo vermişim, 8 kilom benimle halaCnm bnımde bu kdr göbeğim ama kilo veremedım ben yaaa millet başladıgı kiloya döndü bn halaa 5 kilo verdım sen kuzum?
İnşallah kuzum , aynen de gaz damlası önermiyorum ben probiyotik kullan diyip vermişti yenidoğanların bsğırsakları daha gelişmemiş oluyormuş 3 aya kadar gelişyiromuş aslında o yüzden bu gaz ıkınmaları nasıl sezeryan da bizim bsğırsaklar dışarı çıkıyor gericyerşne koyuyorlsr done ağaç çıksrmamızı bekliyorlar çünkü o gaz bağırsaktan geçerken başırsağı şekillendiriyor dr öyle örneklendirmişti baya detay anlattı da aklımda kalan işte bebekler de 3 ay bağırsak hareketlerini çok kontrol edemiyor gelişmediği için probiyotikte bu bağırsak hareketlerini kolaylaştırıyorMaşallah canım gayet güzel görünüyorsun, toto bende ezelden beri var
Canım bu gaz damlası yerine mi kullanılıyor
Boşver en güzeli, hele birde senin ikiz, yapman bile çok iyi, kv de bir zahmet yapsın
Çok şükür canım, ilerleyen zaman da tamamen geçer
Cnm bısey sorcam bn daha hiç burnunu temızlemedım hrkes temızlıyor, bnce tıkanıklık yok olsa ememez zaten, yınede temızleyim mi kiBen sadece aspiratör yapıyordum , Niqu nun tavsiyesi üzerine şırıngayla serum sıkıp pat pat yapıp aspiratörle kalanı çekiyorum çiçek gibi
Hiç bilmiyorum canım ama Osman gönülal dr var YouTube da videosu var burun temizleme diye onu izle çocuk dr. Aslında burada önerilmeyen zararlı olma nedeni serumun orta kulak iltihaplanması yapması veya suyun akciğere kaçması.Bazı doktor öneriyor bazısı zararlı diyor kafayı yiyeceğimburnu bir şekilde açmak gerekiyor. Annelerimiz ne yapıyordu acaba biz bebekken
Bunu da duydum ama cesaret edemiyorumAnne sütü damlatıyorlarmış
Bende 8 kilo vermişim, 8 kilom benimle halasüt olsun diye habire bişeyler yiyorum
Takip ediyorum o doktoru bende aslında. Ama doktorlar ikiye ayrılmış bu konuda kararsız kaldım bende canımHiç bilmiyorum canım ama Osman gönülal dr var YouTube da videosu var burun temizleme diye onu izle çocuk dr. Aslında burada önerilmeyen zararlı olma nedeni serumun orta kulak iltihaplanması yapması veya suyun akciğere kaçması.
Bunun içinde iyice sor parla suyu oradan çıkarmak gerek ben garanticolsun diye peşine serumu aspiratörle çekiyorum hiç su kalmadığından emin oluyorum baya pat pat vuruyorum yüz üstü biraz tutuyorum ve serumu ayakta vermiyorum basınçla da vermiyorum yavaşça sıkıyorum ve boynu yüzü ve tüm vücudu tamamen yan yatırıyorum vücudu kendi vücudumla sabit tuyorum kafasını da çevirmesin diye sıkı tutup sıkıyorum. Bir de mesela bebeği sola yatırıyorum sol kolu yatakta olacak şekilde yatırıyorum o zaman sağ burnuna sıkıyorum sonra pat pat ardına aspiratör çekiyorum sonra aynı işlemi sağ kola yatırıp sol buruna sıkıyorum