Cnm bnım kızçenin yüzü daha fena, ne sürsem ki bnde.Pamukla duyla tampon yapar gibi dokundurarak sildim kuzum şimdi ecowell losyon sürdüm bakalım nasıl olacak çok kuru cildi
Aynen seninki daha yoğun kuzum attığın fotodan anladığım , ben pamukla silmeyecektim de sürtmeden tampon şeklinde sildim benimki yoğunluk alnında hep acaba diyorum ben aşırı kuru ciltliyim ona da genetik mi geçti çok kuru cildi fark ettim de , şimdi pamukla yine silip ecowell losyon sürdüm yüzüne bakalım iyi gelecek mi akşam yatarken yine aynı şekilde yapıcam losyon sürünce kızarıklık duruldu pütürlü duruyor ama kızarık değil en azından eğer böyle kızarıklık sönmeye devam ederse bizimki demek ki kuru ciltli olduğu için diyeceğim işe yararsa haber ederim kuzum sende elinde hiç losyon yok muCnm bnım kızçenin yüzü daha fena, ne sürsem ki bnde.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım Allahın izniyle sağlıkla kavuşKızlar selam, bebeğim hala 35te kalmış yani hiç gelişmemiş. Bugün yatışım yapılacak
Açken genelde veriyorum ama bazen unutuyorum sabah yokken verdiğimde oluyorKızlar D vitaminini açken mi tokken mi veriyorsunuz
Valla canım düne kadar kv vardı yanımda yani hiç yalnız kalmadım. Bu hafta sonuna kadar da eşim hala evde. O yüzden bilemiyorum yalnız kalınca nasıl olacakThe seninle hamileyken konuşmuştuk 2 cocukla yalnız kalmak konusunu valla annemi gönderemedim ben mastit olunca o da kıyamadı hala dikişlerimde düşmedi büyük oğlum resmen evde terör estiriyor bende sürekli kücüğü emzirme modundayım yalnız olsam naparım bilmiyorum ama eninde sonunda yakında gidecek sende durumlar nasıl
Kuzum Allah yardımcın olsun, hiçbir şey olmaz azcik minik doğacak sadece. Dualarımız seninleKızlar selam, bebeğim hala 35te kalmış yani hiç gelişmemiş. Bugün yatışım yapılacak
Canım kusmalar normal fazlasın oluşuyordur yanda reflüsü vardır. Besledikten sonra nasıl tutuyorsun? Benim Melis de reflü ya da kusma yok ama beslemeden sonra mama ya da anne sütü fark etmiyor besledikten sonra bi 5 dk düz yerde yatırıyorum hiç dokunmuyorum sarsmıyorum sonra kucağıma alıyorum 10 dk da öyle sarmadan duruyorum gazını alıyorum yatırıyorum kucağımda dik bir şekilde. Sonra yatağına reflü yatağına yatırıyorum eğer gündüzse salonda düz koltuğa yatırıyorum yanda kafa yastığı var ona yatırıyorum. Yani sarsmıyorum baş aşağı yapmıyorum hemen midesine baskı yapmıyorum ona biraz hassas davranıyorum yoksa o da kusuyor. Beslenşrken öğürür gibi yaparsa diliyle daha fazla zorlamıyorum az bile yese daha devam etmiyorum devam edersem vermeye kusuyor ona da dikkat ediyorumDoğum yapan varsa analı babalı büyüsün bebişleriniz gözünüz aydınmemleketten babam gelmiş dün ev kalabalıktı eşimin ailesi hoş geldine gelmişler bende dedim tamam o zaman kalın iftara annem varken dedim abartmadan iftar sofrası açayım tabi günün sonunda bittim ben ondan önceki günde uyumamıştım geceni neyse bu gece yine bebişim korkuttu bizi bu kusmalar neden oluyor anlamıyorum acaba çokmu mama veriyorum aklımda o kadar soru var bu gün doktora gidicez belki maması iyi diğil..ama doktorunu değiştim umarım yeni doktorunu beğeniriz ve güzel haberlerle geliriz
Cnm zeytinyağlı bi losyon var. Ama güvenip sürmk istemıyorum, bebelere hersey sürülmüyo bılıyosunAynen seninki daha yoğun kuzum attığın fotodan anladığım , ben pamukla silmeyecektim de sürtmeden tampon şeklinde sildim benimki yoğunluk alnında hep acaba diyorum ben aşırı kuru ciltliyim ona da genetik mi geçti çok kuru cildi fark ettim de , şimdi pamukla yine silip ecowell losyon sürdüm yüzüne bakalım iyi gelecek mi akşam yatarken yine aynı şekilde yapıcam losyon sürünce kızarıklık duruldu pütürlü duruyor ama kızarık değil en azından eğer böyle kızarıklık sönmeye devam ederse bizimki demek ki kuru ciltli olduğu için diyeceğim işe yararsa haber ederim kuzum sende elinde hiç losyon yok mu
Aynen canım hele zeytinyağı direk hiç sürme asit daha da beter etmesinCnm zeytinyağlı bi losyon var. Ama güvenip sürmk istemıyorum, bebelere hersey sürülmüyo bılıyosun
Evet canim en büyük avantajı yüksek olması zaten bunun kizimda kullanıyorum hala çok memnunum güvenlik açısından da en iyilerindenYükseliyor mu? Bebek dışarıyı izlesin istiyorum ilerleyen aylarda
Bize direk altı damla verdi hatta mama alanlar kesin 6 damla alacak biz anne sütü alıyoruz sadece ama yinede 6 damla ile bağırsakları düzene girdi şükürilknhaftafan beri kullanıyoruz çok sevindim işe yaramasınaAa ben Ben 3 veriyordum. Üstünde 2 yaş ve üstü 6 damla yazıyordu. Ben de yarısını versem diye düşündüm. Bize doktor tavsiyesiyle almadığımız için kaç damla vereceğimizi bilmiyorduk. Baya da rahatladı . Demek 6 versem hiç gazı kalmayacak
Memeden sürekli ayrılıyor mu hava yutup kusuyolar mış burun temizliği tam olmayıncada kusuyolar tabi bu reflü değilse bebek geçerli senaryo.Kızlar bebeğim çok kusuyor ya. Ne içse çıkarıyor. Doktor çok beslemişsin ondan dedi sabah. Az önce az emzirdim. Az emince ağlıyor. Yine kustu üstüne az emse deneden kusuyor bu bebek . Kustuğu için de acıkıyor hemen
Doktor göbeği şiş hava da yutmuş dedi. Burnu tıkalı gibi . Onu söylemeyi unuttum doktora. Memeden ayrılmıyor pek. Genelde memede uyutuyordum.uyurken 1 saate yakın emdiği oluyordu. Doktor 20-25 dk emzir . Memede aktif emsin dedi. Ama az tutunca da ağlıyor bağırıyor sürekli .Memeden sürekli ayrılıyor mu hava yutup kusuyolar mış burun temizliği tam olmayıncada kusuyolar tabi bu reflü değilse bebek geçerli senaryo.
Ben iyice uyandırıp aktif tam 20 dk tutuyorum saat hep karşımda emzirirken ve alıştı bu sefer tam çekiyoo yoksa sallana sallana içiyo sütü. Burnu temizse hava da yutmuyosa kusma az olur dedi .Doktor göbeği şiş hava da yutmuş dedi. Burnu tıkalı gibi . Onu söylemeyi unuttum doktora. Memeden ayrılmıyor pek. Genelde memede uyutuyordum.uyurken 1 saate yakın emdiği oluyordu. Doktor 20-25 dk emzir . Memede aktif emsin dedi. Ama az tutunca da ağlıyor bağırıyor sürekli .
Benimki de hep sallana sallana içiyor. Uyuyakalıyor ben uyanık da tutamıyorum memede. 20 dk tutunca bıraktırınca ağlamıyor mu canım?. Doymuyor benimki sanki.Ben iyice uyandırıp aktif tam 20 dk tutuyorum saat hep karşımda emzirirken ve alıştı bu sefer tam çekiyoo yoksa sallana sallana içiyo sütü. Burnu temizse hava da yutmuyosa kusma az olur dedi .
Canım bakar mısın biBize direk altı damla verdi hatta mama alanlar kesin 6 damla alacak biz anne sütü alıyoruz sadece ama yinede 6 damla ile bağırsakları düzene girdi şükürilknhaftafan beri kullanıyoruz çok sevindim işe yaramasına
Kızlar bu probiyotik kullanan var mı? Kaç günlükken kullanılır bu marka fark ediyor mu?
Benimki de çok kusuyor canım. 2 haftalık oldu bugün. Sabah doktora gittik çok kustu dünden beri fışkırır gibi kustu. Doktor çok beslemişsin göbeği de şiş hava yutmuş dedi. Gaz damlası falan verdi. Benimki hem anne sütünü kusuyor hem mamayı. Çok aç bi de sürekli emmek istiyor diye veriyordum hep.Sağol canım.Fışkırık olarakta bir kaç defa olmuş bizde mesela ama sanki çokmu fazla geliyor mama anlamadım..ama şimdi az verdim yine çıkarttı gerilerek geri çıkıyor..İn şa Allah doktor bize kötü bir şey söylemez
Sıcak suda beklet ayaklarını sürekli ona eşlik hırma ve özellikle ananas ye bakıyımBende 2 gündür ananas yiyorum hurma yiyorum yarın Bende deniyim sıcak suyu inşallah faydası olur çünkü bugün çok fenayım bebek kanala inmis yürüyemiyorum felaket çatı ağrım var bacaklarım birlesmiyor