2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Doğum yapan varsa analı babalı büyüsün bebişleriniz gözünüz aydın🥰🥰memleketten babam gelmiş dün ev kalabalıktı eşimin ailesi hoş geldine gelmişler bende dedim tamam o zaman kalın iftara annem varken dedim abartmadan iftar sofrası açayım tabi günün sonunda bittim ben ondan önceki günde uyumamıştım geceni🥴neyse bu gece yine bebişim korkuttu bizi bu kusmalar neden oluyor anlamıyorum acaba çokmu mama veriyorum aklımda o kadar soru var bu gün doktora gidicez belki maması iyi diğil..ama doktorunu değiştim umarım yeni doktorunu beğeniriz ve güzel haberlerle geliriz🤲
Gözünaydın canım, benim bebeğimde kusuyor, anne sütü alıyor sadece benimki
Doktor fışkırır gibi kusmadığı sürece sorun yok demişti
Kızlar selam, bebeğim hala 35te kalmış yani hiç gelişmemiş. Bugün yatışım yapılacak:KK43:
Sağlıkla kolaylıkla olsun canım, kaç kg görünüyor şuan, normal doğum mu deneyecekler

Sağlıkla kolaylıkla olsun canım, kaç kg görünüyor şuan, normal doğum mu deneyecekler
nstden şimdi çıktım canım hiç sanxı yok, göstermek için dru bekliyorum. Büyük.ihtimalle suni verilecek

nstden şimdi çıktım canım hiç sanxı yok, göstermek için dru bekliyorum. Büyük.ihtimalle suni verilecek
Allah yardımcın olsun canım bende doğumumda suni sancı aldım kendi sancılarım yetmediği için korkma inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini 😊🌸

X Xxudy cnm doktor yenidoğan aknesi için ne dedi, neden oluyormuş, bızde bu yuzden doktora gıdebılırız. Mamadanmı acaba diye düşündüm bı ara
Yok canım yenidoğan aknesi dedi, oluyor bebeklerde bir ile iki ay arasında geçer dedi. Mamadan olsa canım tüm vücut olur bende sordum onu bizim sadece yüzde var bana özelden akne olan kısmı atar mısın

Kuşum ayıptır sorması doğum kontrol ilacı kullanıyor musun 🙈
Canım eşim hiç korunma yöntemlerine yanaşmıyor geri çekilme ile bir şey olmaz diyor 🥲 ve adam artık haklı olarak 9 aydır zor durdu artık durmak istemiyor ben korkudan yanaşmıyorum ama bir yere kadar büyük gün bugün yarın yakındır🤣🤣

ay suni vercekler, 2-3cm açıklık varmıs zatem. İlk başta suni.vermek için uydueuyolar dedim ama burda bi.kız daha var onun hiç açıklık yokmus suni vercekler. Açıklık konusunda emin oldum yani

ay suni vercekler, 2-3cm açıklık varmıs zatem. İlk başta suni.vermek için uydueuyolar dedim ama burda bi.kız daha var onun hiç açıklık yokmus suni vercekler. Açıklık konusunda emin oldum yani
Kolaylıkla geçsin canım dualarım seninle
Sümmes Sebile yesserah oku bol bol
Doğumu kolaylaştıran dua
Birde Rabbi yesir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr
Bunun anlamı da Rabbim işlerimi zorlaştırma, kolaylaştır şeklinde

Sağol canım.Fışkırık olarakta bir kaç defa olmuş bizde mesela ama sanki çokmu fazla geliyor mama anlamadım..ama şimdi az verdim yine çıkarttı gerilerek geri çıkıyor..İn şa Allah doktor bize kötü bir şey söylemez

Sağol canım.Fışkırık olarakta bir kaç defa olmuş bizde mesela ama sanki çokmu fazla geliyor mama anlamadım..ama şimdi az verdim yine çıkarttı gerilerek geri çıkıyor..İn şa Allah doktor bize kötü bir şey söylemez
Korkma canım, fışkırır tarzda kusma olunca bebek reflüsü diyor doktorlar
Belki de mama fazla geliyor, doktor en iyisini söyler zaten, benimki de günde en az 4 kere kusuyor, bazen daha fazla olduğu da oluyor

Aynen canım, bende tedirgin oldum ama önce tedirgin olunacak birsey yokmuş. Ama sen pamuk sürme canım iyice sürtünmesin artmasın
Pamukla duyla tampon yapar gibi dokundurarak sildim kuzum şimdi ecowell losyon sürdüm bakalım nasıl olacak çok kuru cildi

X