2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Doğum yapan varsa analı babalı büyüsün bebişleriniz gözünüz aydınmemleketten babam gelmiş dün ev kalabalıktı eşimin ailesi hoş geldine gelmişler bende dedim tamam o zaman kalın iftara annem varken dedim abartmadan iftar sofrası açayım tabi günün sonunda bittim ben ondan önceki günde uyumamıştım gecenineyse bu gece yine bebişim korkuttu bizi bu kusmalar neden oluyor anlamıyorum acaba çokmu mama veriyorum aklımda o kadar soru var bu gün doktora gidicez belki maması iyi diğil..ama doktorunu değiştim umarım yeni doktorunu beğeniriz ve güzel haberlerle geliriz

Gözün aydın canım. Hangi mamayı veriyorsun?

Kızlar ben de dün doğum yaptım 3100 doğdu kızım benim sezeryan biraz zor geçti plesantam ön duvara yapışıkmış ayrıca kistim de vardı onu da aldı doktor operasyon 2 saat sürdü dünde zor geçti benim için çok ağrım vardı ama atlattım çok şükür kendimi çok daha iyi hissediyorum bende bebiş de gayet iyiyiz bende aranıza katıldım bebeği hissetmek dokunmak çok güzel kalan arkadaşlara başarılar diliyorum sağ salim kucağınıza alın inşallah

R Ranaz çok tebrik ederim seni de ben de doğum yaptım aynı gün olacaktı sezeryanımız senin bebiş daha erken gelmiş Allah analı babalı sağ salim büyütmeyi nasip etsin

Doktor bana ısrarla spirali önerdi canım, sanırım 4 aydan sonra spiral düşüneceğim ben de. Çünkü bu ilaçlar hiç icime sinmiyor
Banada canım hatta kola takılan varmış 40 kontrolüne gittiğimde detaylı konuşacağım bende

Reactions: The
canım az az sık mı versen ben 60 lık meme arkasına verdim kustu şimdi meme arkasına vermiyorum bekliyorum en az 20 dakika çok ağlasa bile sonra 30 luk yine bekliyorum tekdar 30 luj gibi zaten gaz çıkarmak gerekiyor ara verip doktor en iyisini bilir de

X Xxudy cnm doktor yenidoğan aknesi için ne dedi, neden oluyormuş, bızde bu yuzden doktora gıdebılırız. Mamadanmı acaba diye düşündüm bı ara

Canım bende öyle düşünüyorum ama bende anne sütü olmadığı için korkuyorum aç kalır diye bakalım ne söylicek doktor

Biz 2 numara kullanıyoruz artık onda ıslaklik göstergesi yok ya çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…