2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bizde olmadı ama , Banyodan sonra nemli kalmışta olabilir kapalı kalıyor giydirince de ondan oluşmuş olabilir

Kızlar sürekli ağlamak istiyorum bana ve bebişimide dua edin 7 gün önce sezeryan ile doğum yaptım annnem 3 yıl önce vefat etmişti ablam gelecekti yanıma ondada babam yoğun bakımda olunca o onun yanında kalmak zorunda kaldı tek kayınvalidem geldi . Biz doğuma eşim ve ben gittik kayınvalidem evdeki oğluma baktı. Galiba orada mutluluk ve heyecandan bütün iş yükünü üstüme aldım birde yaşadığım ille doğum yaptığım il arasi 2 saat yolda da çok yoruldum . geldiğim günden beri sezeryan yerimden kan geliyor üstüne bebiş sarılık oldu hastanede kalınca bende hastanede kaldım eşimi yanıma almadılar bütün sorumluluk bende oldu . Bu gün de kan sürekli akmaya başladı ilk başta doktora sordum normal demişti bu gün yarın kontrole gel dedi kan akinca gün boyu bebisi de tam besleyemedim kendimi çok suçlu hissediyorum İnsAllah yarın bebeğin değerine de kendime baktırcam insAllah güzel sağlıkli haberler alırız . dualarınızi bekliyorum .

Allah hem babana hem bebeğine hem sana tez zamanda şifa versin canım ya kıyamam. Sen öncelikle kendini düşün. Sen iyi ol ki bebeğini daha cok beslersin. Bunlar geçici. Her annelikte istemeden bişeylere sebep oluyoruz. Kendine yüklenme. Bebek bu çabuk toparlar. Gör bak. Olumlu düşün olumlu olsun. Sütüne ihtiyacı olacak kendini yıpratma ki sütün azalmasın. He azalırsa da üzülme. Aç kalmaz rızkını verir Rabbim

Kızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettimNe bir cm açılma ne sancı ne aşağı inme hiçbiri yokEpidural anestezi olacak.26 Mart 11’de bugün oğlumuz geliyoorr!Benim için dualarınızı bekliyorumUyumadan gideceğim galiba çok ama çok heyecanlıyım.Noyan’ımıza kavuşuyoruz bugün sabah

Ayyy sonunda hadi gelsin sağlıkla Noyan
Bende çok heyecanlanmıştım doğumdan önceki gece ama öyle güzel geçti ki , bende epidural sezeryan oldum , bebeğimi doğumhanede hemen doğunca görmek öyle güzel bir duygu ki anlatamam

Olabilir kuzum bı kaldır bakalım değişim olacak mı peteklerin üzerine de bı bardak su koy yine de

Ya evet aynısı demek ki hepsinde oluyor, ben de canı yanınca çok ellemedim ama banyosunu yaptırırken oralara daha fazla özen gösterdim demek ki hava almadığı için oluyor

Ah beybisi geliyor öyle yada böyle inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun

Ay smiley,çok teşekkür ediyorum!Senin miniğinin de sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallahHem heyecan hem korku stres bir arada.Baya panik durumdayım ilk defa ameliyathane ortamına gireceğim.Umarım çok rahat geçiririm bu süreciTavsiye edebileceğin bir şeyler var mı bana acaba,yanında ne götürdün hastane çantasında olması gerekenler nedir?Hazırladım ama eksik olmasından da endişeliyim

Canım benim ne kadar güzel yazmışsın gerçekten duanı hissetim çok sağol

biraz uyumaya çalış ama yarın seni yorucu hüzünlü mutlu karmakarısık bi gün bekliyor içinde son gece olduğunu bilmek çok hüzünlü bi o kadar da sevinçli ayy ben bile duygulandım
Aynen oğlumla aynı bedende son gecemizUyku tutması mümkün değil gibiSenin 39 bitti mi?Kız mı erkek mi miniğin

6 damla bir kere günde
Aa ben Ben 3 veriyordum. Üstünde 2 yaş ve üstü 6 damla yazıyordu. Ben de yarısını versem diye düşündüm. Bize doktor tavsiyesiyle almadığımız için kaç damla vereceğimizi bilmiyorduk. Baya da rahatladı . Demek 6 versem hiç gazı kalmayacak

Bizde de oldu bi gün. Dr normal demişti cnm.

Kuzum ben de seni merak ediyordum. Dr kan için ne diyor. Antibiyotik verdi mi? Merak etme onu beslerlerdi kritik bi kilo kaybı olsa.

ay hadi sağlıkla güzelliklerle gelsin hayatınıza Şaka maka adaya en son ben veda edicem herhalde hep dalga geciyodum gercek oldu dogurmayan 3 kisi kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…