- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
Bizde olmadı ama , Banyodan sonra nemli kalmışta olabilir kapalı kalıyor giydirince de ondan oluşmuş olabilirKızlar bebeğimin kıyafetini değişirken fark ettim, koltuk altı kızarmış ve beyaz kokulu şeyler vardı temizlerken canı yandı ağladı. Ne olabilir sizce banyo da yaptırıyorum her gün, sizin bebelerde oldu mu
Allah hem babana hem bebeğine hem sana tez zamanda şifa versin canım ya kıyamam. Sen öncelikle kendini düşün. Sen iyi ol ki bebeğini daha cok beslersin. Bunlar geçici. Her annelikte istemeden bişeylere sebep oluyoruz. Kendine yüklenme. Bebek bu çabuk toparlar. Gör bak. Olumlu düşün olumlu olsun. Sütüne ihtiyacı olacak kendini yıpratma ki sütün azalmasın. He azalırsa da üzülme. Aç kalmaz rızkını verir RabbimKızlar sürekli ağlamak istiyorum bana ve bebişimide dua edin7 gün önce sezeryan ile doğum yaptım annnem 3 yıl önce vefat etmişti ablam gelecekti yanıma ondada babam yoğun bakımda olunca o onun yanında kalmak zorunda kaldı tek kayınvalidem geldi . Biz doğuma eşim ve ben gittik kayınvalidem evdeki oğluma baktı. Galiba orada mutluluk ve heyecandan bütün iş yükünü üstüme aldım birde yaşadığım ille doğum yaptığım il arasi 2 saat yolda da çok yoruldum . geldiğim günden beri sezeryan yerimden kan geliyor üstüne bebiş sarılık oldu hastanede kalınca bende hastanede kaldım eşimi yanıma almadılar bütün sorumluluk bende oldu . Bu gün de kan sürekli akmaya başladı ilk başta doktora sordum normal demişti bu gün yarın kontrole gel dedi kan akinca gün boyu bebisi de tam besleyemedim kendimi çok suçlu hissediyorum İnsAllah yarın bebeğin değerine de kendime baktırcam insAllah güzel sağlıkli haberler alırız . dualarınızi bekliyorum .
Kızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettimO Oylesinwbirisiiunicornnrocinu @uguurbocegii kızlar bu sayfada bir yerde okudum kızım hiç açılması birşeyi yokmus suniyle alalım demişler kızda araştırmıs ananas çözümünü bulmuş sıcak suya ayaklarını sokarak ananas yemiş 2 saat sonra nişan gelmiş sancıları başlamış sıcak su meseleside onceden ayakları sıcak suda bekletirmiş sancısı olan kadınlar annesi demiş o yüzden öyle yemiş yani. Yarın bi denicem sizede bilgi olsun belki işe yarar suniden çok korkuyorum nedense umarım işe yarar bi deneyelim şunu
Ayyy sonunda hadi gelsin sağlıkla NoyanKızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettimNe bir cm açılma ne sancı ne aşağı inme hiçbiri yok Epidural anestezi olacak.26 Mart 11’de bugün oğlumuz geliyoorr! Benim için dualarınızı bekliyorum Uyumadan gideceğim galiba çok ama çok heyecanlıyım.Noyan’ımıza kavuşuyoruz bugün sabah
Olabilir kuzum bı kaldır bakalım değişim olacak mı peteklerin üzerine de bı bardak su koy yine deYok iki gündür öksürük var ama sürekli değil günde 2-3 kere
Yok canım nem iyi 50lerde ama yatak odası öyle gündüz oturduğumuz odayı bilmiyorum. Oturduğumuz oda da orkide var 4tane doğumda gelmişti onlardan olmuş olabilir mi kapı kapalı duruyoruz çünkü orda
Hırıltı değilde böyle geniz sesi duyuyorum bende akşamsan akşama burnunu temizliyorum çok bişey de cıkmıyo nem iyi
Ya evet aynısı demek ki hepsinde oluyor, ben de canı yanınca çok ellemedim ama banyosunu yaptırırken oralara daha fazla özen gösterdim demek ki hava almadığı için oluyorBenim koltuk altında değil de kız bebek genital bölge bacak birleşimlerinde ve baş boyun gıdı altlarında vardı temizleyince ağladılar bende günlere bölerek temizledim artık boyunlarında gıdılsrında olmuyor ama genital bölge bacak birleşimlerinde hala var annem oralara dokunma belki derileri oluşuyordur dedi oradakilerde koku yok ama boyun altındakilerde koku vardı onları temizledim oradakiler zaten temizledikçe pamuk gibi iplik gibi şeylerdi ama bacak araları sanırım annemin dediği gibi deri oluşumu onlara dokunmuyorum artık. Ama boyun kısmı kokuyordu şimdi tertemiz daha da olmuyor her sabah ıslak pamukla yine de mi siliyorum sanırım katlanma yerleri olduğu için bir şeyler birikiyor kıyafet kalıntıları bile olabilir ağladılar ilk zamanlar ama şimdi her sabah olmasa bile siliyorum ağlamıyorlar artık
Ah beybisi geliyor öyle yada böyleKızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettimNe bir cm açılma ne sancı ne aşağı inme hiçbiri yok Epidural anestezi olacak.26 Mart 11’de bugün oğlumuz geliyoorr! Benim için dualarınızı bekliyorum Uyumadan gideceğim galiba çok ama çok heyecanlıyım.Noyan’ımıza kavuşuyoruz bugün sabah
Ay smiley,çok teşekkür ediyorum!Senin miniğinin de sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallahAyyy sonunda hadi gelsin sağlıkla Noyan
Bende çok heyecanlanmıştım doğumdan önceki gece ama öyle güzel geçti ki , bende epidural sezeryan oldum , bebeğimi doğumhanede hemen doğunca görmek öyle güzel bir duygu ki anlatamam
Cansu,çok teşekkür ediyorum,baya heyecan ve stres yüklüyüm çok duygusallaştımAh beybisi geliyor öyle yada böyleinşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun
Canım benim ne kadar güzel yazmışsın gerçekten duanı hissetim çok sağolAllah hem babana hem bebeğine hem sana tez zamanda şifa versin canım ya kıyamam. Sen öncelikle kendini düşün. Sen iyi ol ki bebeğini daha cok beslersin. Bunlar geçici. Her annelikte istemeden bişeylere sebep oluyoruz. Kendine yüklenme. Bebek bu çabuk toparlar. Gör bak. Olumlu düşün olumlu olsun. Sütüne ihtiyacı olacak kendini yıpratma ki sütün azalmasın. He azalırsa da üzülme. Aç kalmaz rızkını verir Rabbim
Ben dee bakalım perşembe bana ne dicek 39 doluyorİlk o yüzden suniden çok korkuyorum
biraz uyumaya çalış ama yarın seni yorucu hüzünlü mutlu karmakarısık bi gün bekliyorCansu,çok teşekkür ediyorum,baya heyecan ve stres yüklüyüm çok duygusallaştım
Aynen oğlumla aynı bedende son gecemizbiraz uyumaya çalış ama yarın seni yorucu hüzünlü mutlu karmakarısık bi gün bekliyoriçinde son gece olduğunu bilmek çok hüzünlü bi o kadar da sevinçli ayy ben bile duygulandım
Ben bazen 2-3 günde 1 temizliyorum aksatıyorum galiba ondan hırıltı oluyor. Benimde bir düzene koymam lazım artıkHırıltı bende de var canım burunlarını günde 2 serumla temizliyorum , nem 45/50 arası temizleyince hırıltı olmuyor bizde
Aa ben Ben 3 veriyordum. Üstünde 2 yaş ve üstü 6 damla yazıyordu. Ben de yarısını versem diye düşündüm. Bize doktor tavsiyesiyle almadığımız için kaç damla vereceğimizi bilmiyorduk. Baya da rahatladı . Demek 6 versem hiç gazı kalmayacak6 damla bir kere günde
Yükseliyor mu? Bebek dışarıyı izlesin istiyorum ilerleyen aylardaBen besafe kullanıyorum
Bizde de oldu bi gün. Dr normal demişti cnm.Kızlar bebeğimin alnı böyle kendisi beyaz tenli açık tenli baya. Kırmızı noktalar var minik minik her yeri göz kapağında yanaklarında ve alnında var. Böyle değildi son 10 gündür böyle neden ki? Sabahları kaynamış soğumuş suyla pamuğu ıslatıp yüzünü siliyorum ondan mı oldu ki? Krem losyon sürmüyorum. Yani yüzüne pamuk değiyor bir de mama içerken ağız kenarından yanaklarına mama akıyor ama onu ağız mendiliyle sürekli siliyorum almış orada durmuyor akar akmaz hemen siliyorum daha içerken. Fikri olan var mı? İsilik mi acaba? Ama sıcaklığa dikkat ediyorum oda 24 derece gece yattığı oda da 23 derece, ikizinde böyle bir şey yok aynı şeyleri ona da yapıyorum ama ikizi buğday tenli
Kuzum ben de seni merak ediyordum. Dr kan için ne diyor. Antibiyotik verdi mi? Merak etme onu beslerlerdi kritik bi kilo kaybı olsa.Kızlar sürekli ağlamak istiyorum bana ve bebişimide dua edin7 gün önce sezeryan ile doğum yaptım annnem 3 yıl önce vefat etmişti ablam gelecekti yanıma ondada babam yoğun bakımda olunca o onun yanında kalmak zorunda kaldı tek kayınvalidem geldi . Biz doğuma eşim ve ben gittik kayınvalidem evdeki oğluma baktı. Galiba orada mutluluk ve heyecandan bütün iş yükünü üstüme aldım birde yaşadığım ille doğum yaptığım il arasi 2 saat yolda da çok yoruldum . geldiğim günden beri sezeryan yerimden kan geliyor üstüne bebiş sarılık oldu hastanede kalınca bende hastanede kaldım eşimi yanıma almadılar bütün sorumluluk bende oldu . Bu gün de kan sürekli akmaya başladı ilk başta doktora sordum normal demişti bu gün yarın kontrole gel dedi kan akinca gün boyu bebisi de tam besleyemedim kendimi çok suçlu hissediyorum İnsAllah yarın bebeğin değerine de kendime baktırcam insAllah güzel sağlıkli haberler alırız . dualarınızi bekliyorum .
ay hadi sağlıkla güzelliklerle gelsin hayatınızaKızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettimNe bir cm açılma ne sancı ne aşağı inme hiçbiri yok Epidural anestezi olacak.26 Mart 11’de bugün oğlumuz geliyoorr! Benim için dualarınızı bekliyorum Uyumadan gideceğim galiba çok ama çok heyecanlıyım.Noyan’ımıza kavuşuyoruz bugün sabah