2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Hahahah kız ciddi mi o zaman peşlerinne patlatıyorum bir bebe daha 🤣 geçer bence o mor damar ya geçmez mi büyüyünce geçer diye düşündüm o kadar beyaz ki damarları belli kzıçemin 🤣😍
Kuzum geçiyor ama baya büyüdüğünde geçiyor 😅 yok yok bu arkası erkek damarı öyle beyaz tenli olduğu için falan değil 😂😂 patlat kiiiaaazz 😂😂

O Oylesinwbirisii unicornnrocinu unicornnrocinu uguurbocegii uguurbocegii kızlar bu sayfada bir yerde okudum kızım hiç açılması birşeyi yokmus suniyle alalım demişler kızda araştırmıs ananas çözümünü bulmuş😄 sıcak suya ayaklarını sokarak ananas yemiş 2 saat sonra nişan gelmiş sancıları başlamış sıcak su meseleside onceden ayakları sıcak suda bekletirmiş sancısı olan kadınlar annesi demiş o yüzden öyle yemiş yani. Yarın bi denicem sizede bilgi olsun belki işe yarar suniden çok korkuyorum nedense umarım işe yarar bi deneyelim şunu
Bende 2 gündür ananas yiyorum hurma yiyorum yarın Bende deniyim sıcak suyu inşallah faydası olur çünkü bugün çok fenayım bebek kanala inmis yürüyemiyorum felaket çatı ağrım var bacaklarım birlesmiyor

Kızlar ben yarın adadan ayrılıyorum,pes ettim😂Ne bir cm açılma ne sancı ne aşağı inme hiçbiri yok🫡Epidural anestezi olacak.26 Mart 11’de bugün oğlumuz geliyoorr!🥳Benim için dualarınızı bekliyorum🫶🏽Uyumadan gideceğim galiba çok ama çok heyecanlıyım.Noyan’ımıza kavuşuyoruz bugün sabah🥹😍
İnşallah hersey yolunda gider canım hayırlı dogumlarin olsun

Bende 2 gündür ananas yiyorum hurma yiyorum yarın Bende deniyim sıcak suyu inşallah faydası olur çünkü bugün çok fenayım bebek kanala inmis yürüyemiyorum felaket çatı ağrım var bacaklarım birlesmiyor
Çatı ağrısı bende de var ya. Sanki oyuyorlar aşağıyı. Defalarca açılma hissi yaşadım. Bıçak saplanması gibi daha beterini de yasadım ama bebeğin geldiği yok. Daha ne kadar açılcak acaba 🥲 bende sancı kasılma hepsi var kac aydır. Bakalım sırada hangimiz var ☺️ bebeğin kanala indiğini dr mu söyledi. Benim de aşağıda baskı çok ama karnım yukarda

Antibiyotigim vardı ona devam ediyorum doktor kan aksın rahatlasın dedi kontrole gel dedi . Dediğim gibi doktor ile farklı illerdeyiz sabah burdaki bı doktara gitcem çünkü bu halde 2 saat yok gitmem zor
Kuzum ben de seni merak ediyordum. Dr kan için ne diyor. Antibiyotik verdi mi? Merak etme onu beslerlerdi kritik bi kilo kaybı olsa.

Çatı ağrısı bende de var ya. Sanki oyuyorlar aşağıyı. Defalarca açılma hissi yaşadım. Bıçak saplanması gibi daha beterini de yasadım ama bebeğin geldiği yok. Daha ne kadar açılcak acaba 🥲 bende sancı kasılma hepsi var kac aydır. Bakalım sırada hangimiz var ☺️ bebeğin kanala indiğini dr mu söyledi. Benim de aşağıda baskı çok ama karnım yukarda
Çatı kemiklerim ağrısından yürüyemeyecek duruma geldim artık bacaklarım tutmuyo ağrıdan zor hareket ediyorum sizdedwmi öyle birde o açılma hissi var tabi bisey batıyor rahim ağzı açılıyor bıçakla kesilir gibi sancı hiç çıkmıyor ama . Bugün doktora kanala inmismi dedim evet dedi zaten indiği bariz belli bacaklarımı açarak yürümeye başladım bugün baya fenayım ben hareket dahi zor ediyorum ağrıdan

Kızlar bebeğimin alnı böyle kendisi beyaz tenli açık tenli baya. Kırmızı noktalar var minik minik her yeri göz kapağında yanaklarında ve alnında var. Böyle değildi son 10 gündür böyle neden ki? Sabahları kaynamış soğumuş suyla pamuğu ıslatıp yüzünü siliyorum ondan mı oldu ki? Krem losyon sürmüyorum. Yani yüzüne pamuk değiyor bir de mama içerken ağız kenarından yanaklarına mama akıyor ama onu ağız mendiliyle sürekli siliyorum almış orada durmuyor akar akmaz hemen siliyorum daha içerken. Fikri olan var mı? İsilik mi acaba? Ama sıcaklığa dikkat ediyorum oda 24 derece gece yattığı oda da 23 derece, ikizinde böyle bir şey yok aynı şeyleri ona da yapıyorum ama ikizi buğday tenli
Kuzum bizde de var doktor dün yeni doğan aknesi dedi

Merhaba arkadaslar Gökçe kızım doğdu 🌸 24.03 saat 00.00 da 2930 gr 38+1de😊🙏 normalde ptesı olacaktı dogum ama bıraz sancım oldu kasık ve bel agrım. Gecmedı hastaneye hazırlıklı gıttık. Gıdınce nst den sonra Dr yatıs verdı. Sezeryana alındım zaten ıkıncı sezeryan ım. Tam 00.00 da dogdu miniğim. Herşey ıyı ıkınızde ıyıyız. Dun gece saat 22.00da eve çıktık miniş hiç uyumadı gece gundüzü karıstırıyor tabi. Bende yuruyorum agrılarım var drun verdiği antıbıyotik ve agrı kesicileri kullanıyorum umarım 2 3 gun daha agrısız ve rahat yurur normale dönerim. Uykusuzluk hariç herşey yolunda 🙏🌸
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Canım ben de aynı durumdaydım seninle, açıklığım sıfırdı bebek kanalda bile değildi suni sancı ile 6 saatte normal doğum yaptım keşke bi deneseydin önce
Evet böyle hikayesi olan ço okudum ben de, ama doktor bu durumda suni sancının da riskleri var diyince korktum açıkçası. Hiçbirleyi riske atmak istemedim ve doktora güvenmek en doğrusu belki de en kolayı geldi. Kısmet bakalım, şimdi hastane yolundayız. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏

X