2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kvnin hayalleri gerçek mi olacak yoksa
kız yok kızım olcak benim %100

benimde kontrolüm yarın, normalde cumaydı da dr nts istedi.
ben günümü bekliycem artık ama senin açılman da var sen deneyebilirsin. Benim sancılarım yok 20den yukarı cıkmıyor

evet benim ki 0+ linki de bırakayım, 2li almıştım;

hala bacaklar sarı ama daha aktif, uyanık sanki. bakalım sabah kontrole gideceğiz inşallah biraz düşmüştür ben de gündüz 1, gece 1 mama vermeye başladım.

Değer 13.8 olmuş uzayan sarılık dedi, 15.1 den düştü. Fototerapiye gerek yok dedi ama gerçekten sinirlerim çok bozuluyor canım, siz nasılsınız ?

ay ne güzel neticede düşüş göstermiş ama, bence sevinmelisin. ben de dua ediyorum inşallah yarın artık az da olsa düştüğünü öğrenirim

Furkanımın sarılık değeri bugün yine 10.5 çıktı cuma yine kontrol dedi doktor bir onun altına düşmedi gitti ya ama kilo alımı güzel 5 günde 300 Gr almış güzel dedi doktor

O zaman geçici kuzum ya

Kuzum konuyla alakalı bilgim yok ama bişey gördüm söylemem lazım burnun üzerinde mor damar gibi var kizcenin arkası erkek olur derler öyle olunca benim oglumunda öyleydi arkası erkek olur dediler hep öyle oldu
Hahahah kız ciddi mi o zaman peşlerinne patlatıyorum bir bebe daha geçer bence o mor damar ya geçmez mi büyüyünce geçer diye düşündüm o kadar beyaz ki damarları belli kzıçemin

Benim öksürüyor hatta hırıltı da var gece uyurken. Doktoea götürdüm ciğerlerinde bişey yok bol bol burnunu temizle dedi. Oda nem orajı da 40-42 hep. Ne yapsam yükselmedi
Hırıltı bende de var canım burunlarını günde 2 serumla temizliyorum , nem 45/50 arası temizleyince hırıltı olmuyor bizde

Benim koltuk altında değil de kız bebek genital bölge bacak birleşimlerinde ve baş boyun gıdı altlarında vardı temizleyince ağladılar bende günlere bölerek temizledim artık boyunlarında gıdılsrında olmuyor ama genital bölge bacak birleşimlerinde hala var annem oralara dokunma belki derileri oluşuyordur dedi oradakilerde koku yok ama boyun altındakilerde koku vardı onları temizledim oradakiler zaten temizledikçe pamuk gibi iplik gibi şeylerdi ama bacak araları sanırım annemin dediği gibi deri oluşumu onlara dokunmuyorum artık. Ama boyun kısmı kokuyordu şimdi tertemiz daha da olmuyor her sabah ıslak pamukla yine de mi siliyorum sanırım katlanma yerleri olduğu için bir şeyler birikiyor kıyafet kalıntıları bile olabilir ağladılar ilk zamanlar ama şimdi her sabah olmasa bile siliyorum ağlamıyorlar artık

Banyodayken tırnağınla değil de parmaklarınla su tutarken ovala daha kolay çıkıyor ağlamıyor o zaman ama pamukla ya da parmağınla çekerek temizlersen ya da kuruyken ağlıyor

Bizde vardı kokuluydu kulak arkasıda öyleydi çok hafifçe her defa pamukla temizliyordum zamanla daha iyi oluyor

Canım o normal yani banyo yaptırsan bile muhtemelen oraları iyi temizlememis olabilirsin. Boğum boğum oldukları için görünmüyor bazen sen temizle onları nazikçe

Napayım bacım hamileyken oturmuyordum aha şimdi de lohusayken oturmuyorum en rahat günüm dogurdugum hastanede kaldığım gündü kızım da iyi çok şükür aşk yaşıyorum 5 gündür
The seninle hamileyken konuşmuştuk 2 cocukla yalnız kalmak konusunu valla annemi gönderemedim ben mastit olunca o da kıyamadı hala dikişlerimde düşmedi büyük oğlum resmen evde terör estiriyor bende sürekli kücüğü emzirme modundayım yalnız olsam naparım bilmiyorum ama eninde sonunda yakında gidecek sende durumlar nasıl

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…