2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Reflü yatağında yatıyor fazla emdiği için çıkarıyor fazla geleni ondan korkuyorum zaten uyandı ve yine yanıma aldım koyun koyuna uyuduk ❤
Bu günleri özlüyor insan ne güzel tadını çıkar mis kokusunun

Maşallah canım anneli babalı sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin, bizim yerimize de uyu azıcık
yav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşum oy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla
Gönlünce olsun sağlıkla gelsin
Kızlar bebekleriniz öksürüyor mu? Günde bi kaç kez art arda öksürüyor normal midir
Doğduğu andan beri mi var,
Bize de her gün hapşırma var
Bebek hemşiresi normal olduğunu söylemişti

Cnm dün gce bnım kızçe 2de yattı sahura bile kalkamadım. şuan uyuyo yıne, bırazdan kaldırmalıyım yoksa uykusunu alıp gce yıne uyumıcak
Kuzu dün sana dedim ya benim boku yediğim kesinleşti diye bizim kızda 4e kadar aglandi benim ki de şuan uyuyor kesin gece ayakta olacak kamil öyle uykusuz kaldı ki şuan bı uyuyor aman senin düzenin on numaraydo bozulmasın biseyler yap valla

ayy ay 10 aylık gebeyim bi önceki ay da kimyasal gebelik vardı sağlıklı olsaydı şimdiye doğurmuştum

Yok iki gündür öksürük var ama sürekli değil günde 2-3 kere
Allah Allah kuzum evin nemi nasıl acaba kuruluk mu var petekler çok açık mı?
Yok canım nem iyi 50lerde ama yatak odası öyle gündüz oturduğumuz odayı bilmiyorum. Oturduğumuz oda da orkide var 4tane doğumda gelmişti onlardan olmuş olabilir mi kapı kapalı duruyoruz çünkü orda
Benim öksürüyor hatta hırıltı da var gece uyurken. Doktoea götürdüm ciğerlerinde bişey yok bol bol burnunu temizle dedi. Oda nem orajı da 40-42 hep. Ne yapsam yükselmedi
Hırıltı değilde böyle geniz sesi duyuyorum bende akşamsan akşama burnunu temizliyorum çok bişey de cıkmıyo nem iyi

Ayy evet yaa bozuldu bıkaç gun duzen, geç uyuyup geç kalkıyor saatleri kaydı, bu sabah 12de uyandı, bnde uyumuşum, emzirip ben güne başlayana kdr saat 1 oldu
Nyseki yarım saat önce uyandı 11e kadar uyanık tutmalıyım. Mızırdıyor şuan fena

yav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşum oy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla
Benim karnım düşmedi canım hiç ona bakmıyor bence hurafe
Ona bakarsan ben 2 yıldır hamileydim
Az kaldı canım, az daha sabret, mesela git uyu
Evet bence de gitsin uyusun çünkü doğumdan sonra uyku hayal oluyor keşke hamileyken daha çok uyku uyusaymışım çok özledim derin saatlerce uyumayı

İlk doğummu ben de aynı durumdayım ya

O Oylesinwbirisii unicornnrocinu uguurbocegii kızlar bu sayfada bir yerde okudum kızım hiç açılması birşeyi yokmus suniyle alalım demişler kızda araştırmıs ananas çözümünü bulmuş sıcak suya ayaklarını sokarak ananas yemiş 2 saat sonra nişan gelmiş sancıları başlamış sıcak su meseleside onceden ayakları sıcak suda bekletirmiş sancısı olan kadınlar annesi demiş o yüzden öyle yemiş yani. Yarın bi denicem sizede bilgi olsun belki işe yarar suniden çok korkuyorum nedense umarım işe yarar bi deneyelim şunu

Kızlar bir kaç haftadır giremedim sayfaya selamlar, bu arada yeni doğum yapan kaçırdığım arkadaşlar güle güle büyütün Bebişleri
Oğluşumda 28 günlük oldu, 2 saatte bir emziriyorum yarım saati geçiyor , sonra gaz çıkarmak için omzuma alıyorum gaz çıkarıyorum , ve bazen sütün fazlasını da çıkartıyor arkasından hıçkırık tutuyor öyle 5 dk yı geçiyor bazen hemen geçmiyor , sizinde oluyor mu , doktor reflü dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…