Cnm öksürük hiç olmadı ama bol hapşuruk var bzdedeHapşırık bizde de var doğduğundan beri ama öksürük niye anlamadım hasta gibi değil ama kuru öksürük
Bu günleri özlüyor insan ne güzel tadını çıkar mis kokusununReflü yatağında yatıyor fazla emdiği için çıkarıyor fazla geleni ondan korkuyorum zaten uyandı ve yine yanıma aldım koyun koyuna uyuduk ❤
Maşallah canımMerhaba arkadaslar Gökçe kızım doğdu24.03 saat 00.00 da 2930 gr 38+1de normalde ptesı olacaktı dogum ama bıraz sancım oldu kasık ve bel agrım. Gecmedı hastaneye hazırlıklı gıttık. Gıdınce nst den sonra Dr yatıs verdı. Sezeryana alındım zaten ıkıncı sezeryan ım. Tam 00.00 da dogdu miniğim. Herşey ıyı ıkınızde ıyıyız. Dun gece saat 22.00da eve çıktık miniş hiç uyumadı gece gundüzü karıstırıyor tabi. Bende yuruyorum agrılarım var drun verdiği antıbıyotik ve agrı kesicileri kullanıyorum umarım 2 3 gun daha agrısız ve rahat yurur normale dönerim. Uykusuzluk hariç herşey yolunda
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin, bizim yerimize de uyu azıcıkBugün yarın gelir dedi bakalım sanki göbeğim aşağı indi baya kafası iyice kanalda yumuşama var açıklık iyi dedi kurcaladı baya rahim ağzına masaj yaptım dedi sıyırma dediklerini yaptı galiba gelir inşallah fırt diye
Gönlünce olsun sağlıkla gelsinyav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşumoy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla
Doğduğu andan beri mi var,Kızlar bebekleriniz öksürüyor mu? Günde bi kaç kez art arda öksürüyor normal midir
Allah Allah kuzum evin nemi nasıl acaba kuruluk mu var petekler çok açık mı?Hapşırık bizde de var doğduğundan beri ama öksürük niye anlamadım hasta gibi değil ama kuru öksürük
Kuzu dün sana dedim ya benim boku yediğim kesinleşti diyeCnm dün gce bnım kızçe 2de yattısahura bile kalkamadım. şuan uyuyo yıne, bırazdan kaldırmalıyım yoksa uykusunu alıp gce yıne uyumıcak
Benim öksürüyor hatta hırıltı da var gece uyurken. Doktoea götürdüm ciğerlerinde bişey yok bol bol burnunu temizle dedi. Oda nem orajı da 40-42 hep. Ne yapsam yükselmediKızlar bebekleriniz öksürüyor mu? Günde bi kaç kez art arda öksürüyor normal midir
ayy ay 10 aylık gebeyimMaşallah canımanneli babalı sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin, bizim yerimize de uyu azıcık
Gönlünce olsun sağlıkla gelsin
Doğduğu andan beri mi var,
Bize de her gün hapşırma var
Bebek hemşiresi normal olduğunu söylemişti
Yok iki gündür öksürük var ama sürekli değil günde 2-3 kereMaşallah canımanneli babalı sağlıkla büyüsün sana da geçmiş olsun
Hadi hayırlısı sağlıkla gelsin, bizim yerimize de uyu azıcık
Gönlünce olsun sağlıkla gelsin
Doğduğu andan beri mi var,
Bize de her gün hapşırma var
Bebek hemşiresi normal olduğunu söylemişti
Yok canım nem iyi 50lerde ama yatak odası öyle gündüz oturduğumuz odayı bilmiyorum. Oturduğumuz oda da orkide var 4tane doğumda gelmişti onlardan olmuş olabilir mi kapı kapalı duruyoruz çünkü ordaAllah Allah kuzum evin nemi nasıl acaba kuruluk mu var petekler çok açık mı?
Hırıltı değilde böyle geniz sesi duyuyorum bende akşamsan akşama burnunu temizliyorum çok bişey de cıkmıyo nem iyiBenim öksürüyor hatta hırıltı da var gece uyurken. Doktoea götürdüm ciğerlerinde bişey yok bol bol burnunu temizle dedi. Oda nem orajı da 40-42 hep. Ne yapsam yükselmedi
Ona bakarsan ben 2 yıldır hamileydimayy ay 10 aylık gebeyimbi önceki ay da kimyasal gebelik vardı sağlıklı olsaydı şimdiye doğurmuştum
kız 2 yıla nasıl dayandınOna bakarsan ben 2 yıldır hamileydim
Az kaldı canım, az daha sabret, mesela git uyu
Kvnin hayalleri gerçek mi olacak yoksabenimde karnım dik
Ayy evet yaa bozuldu bıkaç gun duzen, geç uyuyup geç kalkıyor saatleri kaydı, bu sabah 12de uyandı, bnde uyumuşum, emzirip ben güne başlayana kdr saat 1 olduKuzu dün sana dedim ya benim boku yediğim kesinleşti diyebizim kızda 4e kadar aglandi benim ki de şuan uyuyor kesin gece ayakta olacak kamil öyle uykusuz kaldı ki şuan bı uyuyor aman senin düzenin on numaraydo bozulmasın biseyler yap valla
Benim karnım düşmedi canım hiç ona bakmıyor bence hurafeyav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşumoy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla
Evet bence de gitsin uyusun çünkü doğumdan sonra uyku hayal oluyor keşke hamileyken daha çok uyku uyusaymışım çok özledim derin saatlerce uyumayıOna bakarsan ben 2 yıldır hamileydim
Az kaldı canım, az daha sabret, mesela git uyu
Benim karnım baya indi aşağı ama tık yok tııık bugun nstde sancım 0 dı resmenbenimde karnım dik
İlk doğummu ben de aynı durumdayım yaBenim karnım baya indi aşağı ama tık yok tııık bugun nstde sancım 0 dı resmenbu hafta sonuna kadar gelmezse pazartesi açıklık devam etmişmi rahim incelmişmi bakıcak ona göre perşembeden önce suni vericek yoksa perşembe suniyle başlatıcaz senin kontrol ne zaman
İlk o yüzden suniden çok korkuyorumİlk doğummu ben de aynı durumdayım ya
6 damla bir kere gündeForbiome probiyotik damlayı günde kaç damla olarak veriyorsunuz?