2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Ay aynısı cidden hele en baştaki o meme arayış savaşı aşırı komiğime gidiyor hep gülüyorum elimle tutup ucunu veriyorum ağzına hala etrafta arıyorlar su çok komik
Bzımde ilk baştaki meme arayışı aynı, zor tutturutorum vallahi, hart diye ağzına sokuyorum, sonra ilk tuttugunda bi bakınması var gözleriyle sağa sola şaşırmış bi ifadeyle

Sonra arada çıkarmaya çalışıyor neden oyle yapıyor bılmıyorum, bazen çıkıyor yine tutturuyorum.

Memeye doğru değilde birde geriye doğru aranması

Ay evet meme ucu hariç her yerde aranıyor brn bazen açken boynuma başlarını koyuyorum sürünerek memeye inip ucunu buluyorlar koklayarak bir video izlemiştim yabancılar deniyordu gerçekte in kokuyla iç güdüyle kendileri aslında bulabiliyor ama onlar bulana kadar hop ben veriyorum

Kızlar bebekleriniz haftalık kaç kilo alıyor ? Muayenelerde kaç gram almışlardı

Bende tartıldım kızlar doğuma 62 kilo gitmiştim şuan 54 e düşmüşüm nasıl oldu derseniz mastit beni bitirdi iştahsızlık halsizlik filan sürekli emzirmekte efor sarf ettiriyor..

Merhaba arkadaslar Gökçe kızım doğdu 24.03 saat 00.00 da 2930 gr 38+1de normalde ptesı olacaktı dogum ama bıraz sancım oldu kasık ve bel agrım. Gecmedı hastaneye hazırlıklı gıttık. Gıdınce nst den sonra Dr yatıs verdı. Sezeryana alındım zaten ıkıncı sezeryan ım. Tam 00.00 da dogdu miniğim. Herşey ıyı ıkınızde ıyıyız. Dun gece saat 22.00da eve çıktık miniş hiç uyumadı gece gundüzü karıstırıyor tabi. Bende yuruyorum agrılarım var drun verdiği antıbıyotik ve agrı kesicileri kullanıyorum umarım 2 3 gun daha agrısız ve rahat yurur normale dönerim. Uykusuzluk hariç herşey yolunda

Alttan birazcık oynarlarsa neden olmasın
Sıyırma falan yapılıyormus hocam dedim dur yapalım dedi uğraştı biraz aşağıyla çok güzel yumuşamış açılma artmış bugün yarın gelir gelmezse persembe gel dedi ay inşallah gelir Perşembe günü tekrar muayene ücreti vermek istemiyorum

Ayy demeyin kizzz neler yapıyorlar ya şaka gibi valla bilemedim ya bidaha kesinlikle e bebek dışında almiycam dokuları bariz farklı yani çok ince kalitesiz bir ped gibi keşke ikinci paketi acmasaydim
Trendyolda falanda sahte olan deterjanlar falan oluyor bence oralarda güvenli değil e bebek ve zincir marketlerden almak lazım

Bugün yarın gelir dedi bakalım sanki göbeğim aşağı indi baya kafası iyice kanalda yumuşama var açıklık iyi dedi kurcaladı baya rahim ağzına masaj yaptım dedi sıyırma dediklerini yaptı galiba gelir inşallah fırt diye

yav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşum oy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla

Evet kuzum benim ki de aynısı bende kaliteli olan eski modeli o zaman bu son aldığımda yeni modeli çok fark var arada ya bariz inceltmisler o zaman ben degisirim bez markasını

Kızlar Molfix hariç bez kullananlar hangi markayı önerirsiniz? Molfix pure and soft varmis onun icide mavi paketteki gibi mi kullanan varsa resim atabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…