- 25 Temmuz 2023
- 361
- 208
- 22
Ay aynısı cidden hele en baştaki o meme arayış savaşı aşırı komiğime gidiyor hep gülüyorum elimle tutup ucunu veriyorum ağzına hala etrafta arıyorlar su çok komik
Aahhaahhaa tamda böyleyiz
Ay aynısı cidden hele en baştaki o meme arayış savaşı aşırı komiğime gidiyor hep gülüyorum elimle tutup ucunu veriyorum ağzına hala etrafta arıyorlar su çok komik
Ay evet meme ucu hariç her yerde aranıyorBzımde ilk baştaki meme arayışı aynı, zor tutturutorum vallahi, hart diye ağzına sokuyorum, sonra ilk tuttugunda bi bakınması var gözleriyle sağa sola şaşırmış bi ifadeyle
Sonra arada çıkarmaya çalışıyor neden oyle yapıyor bılmıyorum, bazen çıkıyor yine tutturuyorum.
Memeye doğru değilde birde geriye doğru aranması
Bende sadece 5 kg vermişim kalanın ne kadarı ödem acabaKızlar ben daha tırnak kesmedim, hiç uzun değil cunku zaten eldiveni var. Buarada kaç kilo verdınız, ben eve gelince tartılmıştım 5 kg vermişim sadece
Aynen canım. Boşuna takmışızCnm bzım bebişler çok yakınmış, bndede gerılık vardı bılıyosun, hiç takılcak bısey değilmiş gerckten.
Bnım bebişte 34 cm baş cevresi
2830 gr
49 cm 38+4te doğdu
Sıyırma falan yapılıyormus hocam dedim dur yapalım dediAlttan birazcık oynarlarsa neden olmasın
Trendyolda falanda sahte olan deterjanlar falan oluyor bence oralarda güvenli değil e bebek ve zincir marketlerden almak lazımAyy demeyin kizzz neler yapıyorlar ya şaka gibi valla bilemedim ya bidaha kesinlikle e bebek dışında almiycam dokuları bariz farklı yani çok ince kalitesiz bir ped gibi keşke ikinci paketi acmasaydim
Bugün yarın gelir dedi bakalım sanki göbeğim aşağı indi baya kafası iyice kanalda yumuşama var açıklık iyi dedi kurcaladı baya rahim ağzına masaj yaptım dedi sıyırma dediklerini yaptı galiba gelir inşallah fırt diyeHadi hayırlısı bende öyle hazırlıksız yakalanmıştım, kontrol diye doğuma alındım
Aslında çokta normal doğmuş bebeğin, hamilelikte boşu boşuna strese girdik o kadar, gerçi benim beybi daha küçük ama benimkinin de haftası minikti, buna da şükür sağlıkla aldık ya kucağımıza
yav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşumBugün yarın gelir dedi bakalım sanki göbeğim aşağı indi baya kafası iyice kanalda yumuşama var açıklık iyi dedi kurcaladı baya rahim ağzına masaj yaptım dedi sıyırma dediklerini yaptı galiba gelir inşallah fırt diye
Ben yoyko bear kullanıyorum canımKızlar oto koltuk alan var mı ? 0-36 kg
Aynilar kuzum içi de aynı ben hiç beğenmedim ya çok ince içi sen beğendin mi?Canım bende de molfix 1 numara var bak böyle mavi paketli molfix
Evet kuzum benim ki de aynısı bende kaliteli olan eski modeli o zaman bu son aldığımda yeni modeli çok fark var arada ya bariz inceltmisler o zaman ben degisirim bez markasınıBu Şubat'ta aldığım 5 numara bez. İncecik eski molfixke alakası yok. Eski olanı evde yok ama kayınvalideye götürmüştüm. Akşam ikisi arasındaki farkı da çekerim. Ama şunu da söyleyeyim biz de pişik vs yapmadı bu tipi deEki Görüntüle 3406615 Eki Görüntüle 3406616 Eki Görüntüle 3406617
Bazen çok yukarıda oluyor bazen baya inmiş oluyor benim erkek ya karnım çok dik normalde kız bebekler daha yayvan oluyor anlamak zor olur indiğiniyav 39 olcaz bi benim karnım inmedi aldşaşsşfş 42 haftalık doğuruyomuşumoy minnos kızım bi gelseydin sağlıkla