2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğimin kıyafetini değişirken fark ettim, koltuk altı kızarmış ve beyaz kokulu şeyler vardı temizlerken canı yandı ağladı. Ne olabilir sizce banyo da yaptırıyorum her gün, sizin bebelerde oldu mu

Canım naptınız kontrole gittiniz mi değeri düşmüş mü?

Kızlar benim de bugün muayenem vardı 39+5. Sıfır açıklık, hiç yumuşama yok, bebek kanalda bile değil, nst’de sıfır sancı. Böyle olunca doktor suni sancı bile zor olur, daha fazla beklemek de riskli olur dedi( yaş 40 ve daha önce 2 düşük olduğu için riskli gebelik olduğunu söylüyor) yarın sabah için sezaryen planı yaptık. Normal doğum çok istemiştim ama kısmet değilmiş. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin yeterki inşallah

Kızlar bebekleriniz öksürüyor mu? Günde bi kaç kez art arda öksürüyor normal midir

Cok hafif yan yatır ya da reflü yatagında yatır. Normalde kusma huyu yoksa kısmaz. Oğlum 2 kere falan kusmustu bebekken. O konıda şanslıydım şükür
Reflü yatağında yatıyor fazla emdiği için çıkarıyor fazla geleni ondan korkuyorum zaten uyandı ve yine yanıma aldım koyun koyuna uyuduk ❤

Canım ben de aynı durumdaydım seninle, açıklığım sıfırdı bebek kanalda bile değildi suni sancı ile 6 saatte normal doğum yaptım keşke bi deneseydin önce

Aynilar kuzum içi de aynı ben hiç beğenmedim ya çok ince içi sen beğendin mi?
Canım aslında hiç sızdırmıyor ben beğeniyorum şuan elimde baya paket var kv ve annem almış 1-2 numaraları. Ben mesela gece hiç alt almıyorum çişleri. Gece çişleri hiç sızdırmıyor ama bezin dışından çiş yaptıklarını görüyorum beyaz renkli bez oluyor kahverengimsi sarımsı dışı incelikten dediğin gibi ve çiş kokusunu çok hissettiriyor. Hani hem gece almadığımda gende gündüz 2 saatte bir alt değiştiriyorum ona rağmen çiş kokusunu güzel hapsetmiyor. Pure soft sarı paket var 2 numara ama onu daha açmadım molfix.
0 beden prima kullanıyordum o koku hiç yapması böyle ince de değildi. Molfix hem ince hem 1 numara onlara iyi oluyorken iz yapıyor bacaklarına yani lastikleri çok sıkı lastik primiyle arasındaki fark onları fark ettim başka marka kullanmadım bilmiyorum ama goon denemek istiyorum. Sleepy Niqu sızdırıyor dedi
Prima 1 numara hiç almadım onu alıp deneyeceğim 1 paket bir de goon deneyeceğim e bebek bu hafta gidip alıcam goon

Kızlar bebeğimin alnı böyle kendisi beyaz tenli açık tenli baya. Kırmızı noktalar var minik minik her yeri göz kapağında yanaklarında ve alnında var. Böyle değildi son 10 gündür böyle neden ki? Sabahları kaynamış soğumuş suyla pamuğu ıslatıp yüzünü siliyorum ondan mı oldu ki? Krem losyon sürmüyorum. Yani yüzüne pamuk değiyor bir de mama içerken ağız kenarından yanaklarına mama akıyor ama onu ağız mendiliyle sürekli siliyorum almış orada durmuyor akar akmaz hemen siliyorum daha içerken. Fikri olan var mı? İsilik mi acaba? Ama sıcaklığa dikkat ediyorum oda 24 derece gece yattığı oda da 23 derece, ikizinde böyle bir şey yok aynı şeyleri ona da yapıyorum ama ikizi buğday tenli

Eklentiler

• IMG_5390.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 106

Cnm senın kırmızı, bızımkıler beyaz sivilce tüm yuzunu sardı eşim doktora gıdelım dıyor, bı tedavi uygulayacagını sanmıyorum, arastrdım normalmiş ve kndılıgınden gecıyormuş. Bunlardan yanaklarda da var düşün

A Asliyokfotokopisivar cnm bn primadan slepy e döndüm bılıyosun. Primadan sonra iç güveysinden halliceama iş görüyor, daha sızdırma falan yapmadı, yapıyomuş dıye bnde duymuştum ama, ilerde nolur bılemem, cok sık değiştrıyorum. Prima olsa batmıştık.

Eklentiler

• IMG_20240325_202529.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 88
Pure and soft deneyim bende o zaman bir kuzum çok teşekkür ederim evet çiş kokusu direk geliyor bende farkettim öteki kalın olan çok güzel halbuki

Kuzum konuyla alakalı bilgim yok ama bişey gördüm söylemem lazım burnun üzerinde mor damar gibi var kizcenin arkası erkek olur derler öyle olunca benim oglumunda öyleydi arkası erkek olur dediler hep öyle oldu

Kız sen direk en luksten girdin bez olayına bende dedim ucuzla baslayim ama en iyisi sanırım ortalama biseye geçmek pure and soft deniycem bunlar bitsin

Bebem uyurken uyuyamadım gece artık bu yoruma bakıp kafamı biyerlere vurmak için gelirim aaa dostlaaarrr dün gece çok fenaaadıı bu gece de ondan farklı olmayacak gibi bize uyku gönderin ecük
Cnm dün gce bnım kızçe 2de yattı sahura bile kalkamadım. şuan uyuyo yıne, bırazdan kaldırmalıyım yoksa uykusunu alıp gce yıne uyumıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…