2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Olabilir Aslı böyle yerler çamaşır deterjanlarının falanda çakmasını yapıyor malesef

Cnm bzım bebişler çok yakınmış, bndede gerılık vardı bılıyosun, hiç takılcak bısey değilmiş gerckten.
Bnım bebişte 34 cm baş cevresi
2830 gr
49 cm 38+4te doğdu

Cnm olabılır aslında, sen elleyınce çıplak gözle daha ıyı anlarsın. Bn hiçbişye artık güvenmıyorum, hersey kalıtesizleşti, herseyın çakması var, geçen bi video gordum, deterjan kutularını, yumuşatıcı, cif kutusu falan öylece atarsak toplayıp onların içine deterjan koyuyolarmış, delerek çöpe atın dıyorlar

Benim 1 numara aldığım molfixinde ıslaklık göstergesi yandaydı canım. Belki de üretim tarihleri farklıdır. Bezin çakması olur mu bilmiyorum ki

Komik geldi ya ıslaklık göstergesinin yeri

Bildiğim kadarıyla Molfix şekil olarak değişikliğe gitti. Ben uzun zamandır Molfix kullanıyorum oğluma son aldıklarımı ebebekten aldım onlar da daha ince ve ıslaklık göstergesi ortada değil.

Olabilir Aslı böyle yerler çamaşır deterjanlarının falanda çakmasını yapıyor malesef
Ayy demeyin kizzz neler yapıyorlar ya şaka gibi valla bilemedim ya bidaha kesinlikle e bebek dışında almiycam dokuları bariz farklı yani çok ince kalitesiz bir ped gibi keşke ikinci paketi acmasaydim

Kızlar selam 39+0 dan kontrol günü bugün inşallah kontrole gelip doğuranlardan olurum
Hadi hayırlısı bende öyle hazırlıksız yakalanmıştım, kontrol diye doğuma alındım
Cnm bzım bebişler çok yakınmış, bndede gerılık vardı bılıyosun, hiç takılcak bısey değilmiş gerckten.
Bnım bebişte 34 cm baş cevresi
2830 gr
49 cm 38+4te doğdu
Aslında çokta normal doğmuş bebeğin, hamilelikte boşu boşuna strese girdik o kadar, gerçi benim beybi daha küçük ama benimkinin de haftası minikti, buna da şükür sağlıkla aldık ya kucağımıza

Benim 1 numara aldığım molfixinde ıslaklık göstergesi yandaydı canım. Belki de üretim tarihleri farklıdır. Bezin çakması olur mu bilmiyorum ki
Bildiğim kadarıyla Molfix şekil olarak değişikliğe gitti. Ben uzun zamandır Molfix kullanıyorum oğluma son aldıklarımı ebebekten aldım onlar da daha ince ve ıslaklık göstergesi ortada değil.
Oyle mii kuzum bı resmini atabilir misin çok saçma olmamış mı yanda ıslaklık göstergesi ya valla hiç beğenmedim dokusunu bı sonrakini heralde iki numara alırım eğer oda böyle çıkarsa daha da Molfix almam

kızlar dün dışarı çıkmıştık bir saat kadar bebiş pestil gibi uyudu tüm gece :)) uyandı emdi yeniden uyudu emdi yeniden uyudu açık hava iyi geldi heralde en güzel gecemizdi şimdiye kadar:))
Maşallah canım
Bende korkuyorum dışarı çıkmaya, durmaz ağlar diye, benimki memesiz susmuyor

Canım bende de molfix 1 numara var bak böyle mavi paketli molfix

Eklentiler

• image.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 52
kızlar dün dışarı çıkmıştık bir saat kadar bebiş pestil gibi uyudu tüm gece :)) uyandı emdi yeniden uyudu emdi yeniden uyudu açık hava iyi geldi heralde en güzel gecemizdi şimdiye kadar:))
Oh mis iyi yapmışsınız canım cidden dışarda daha sakin oluyorlar temiz havadan eve gelince sızıyorlar

Bu Şubat'ta aldığım 5 numara bez. İncecik eski molfixke alakası yok. Eski olanı evde yok ama kayınvalideye götürmüştüm. Akşam ikisi arasındaki farkı da çekerim. Ama şunu da söyleyeyim biz de pişik vs yapmadı bu tipi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…