2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Bende de aynı cnm 23.gundeyiz benimde 3 kg fazlam kaldin2 haftada gitti bende aşırı derece yiyorum hamilelikte öyle degildm smdi durduramıyorum kendimi bendimi biraz durursam o 3kg da gider bence bende 15 kf fln almstm
Nasıl durdururuz bilmiyorum aynen canım dediğin gibi hamileyken bu kadar acıkmıyordum şimdi boğazım durmuyor ki bi türlü sende maşallah çok iyi gitmiş o 3 kg da nazarlık olsun

Tiroid problemini bilmiyorum canım hemen gider mi gitmez mi ama bence gider ya nedense bir iştah açılması oluyor ama kilo veriliyor bir de zaten bebekle koşturmaca oluyor. Kadın doğumcum zaten doğum sonrası bebekti suyuydu plesantaydı derken 12-13 kg direk gittiğini söylemişti

Nasıl durdururuz bilmiyorum aynen canım dediğin gibi hamileyken bu kadar acıkmıyordum şimdi boğazım durmuyor ki bi türlü sende maşallah çok iyi gitmiş o 3 kg da nazarlık olsun
Valla bende bilmiyorm bence ramazanın da etkisi var sürekli eşim tatlı alıyor o almzsa ben istiyorum azcık havar ısınma krkimz cksa yürüyüşe ckmaya başlaycm inslalah

Valla bende bilmiyorm bence ramazanın da etkisi var sürekli eşim tatlı alıyor o almzsa ben istiyorum azcık havar ısınma krkimz cksa yürüyüşe ckmaya başlaycm inslalah
Ay inşallah bende artık yaz gelsin akşamları hep beraber çıkıp yürürüz diyorum evet elimde her akşam gelirken tatlı alıyor alma dedikçe

Peynirdomates canım nasılsın, gecen bir yorumu gördüm ama yazamadım, evet sana ne dedim beraber doğum yapacağız diye ve aynı gün doğdum yaptık kuzum. İyi misin bebiş nasıl
Evt kuzum demiştim art arda yaptık senin dediğin gibi . Bebeğim iyi çok şükür biraz huysuz çok uyanıyorum sanırım benim gerginliğim ona geçiyor. Benim tansiyon problemim çıktı gebelik sonrası Kardiyolojiye gidiyorum. Yarın kontrolüm var yine . Hala ağrılarım var . Küçük bi ağlasam tansiyonum 15-9 karı buluyor. Rahat rahat ağlayamıyorum bile artık. Sen nasılsın kuzum bebeğin nasıl?
Peynirdomates canım nasılsın? Sana da hep gerilik var demişlerdi, bebeğin nasıl? Ben öok korkuyorum sürekli benekte bir şey varmış gibi geliyor.
Evet canım. 2 doktor 3 hafta geri ölçmüştü farklı yerlerini . Ama korktuğum gibi olmadı . Son 2 ay boşuna bebeği de kendimi de üzmüşüm. 49 cm. 2940 Gr doğdu. 38+5 te. 3 tur kordon dolamasaydı 40lı haftlarda gelseydi 3 kiloyu da geçermiş bence. Çünkü son hafta hiç kilo almamış gibiydi ultrasonda 2700 civarı çıkmıştı kilosu da doğumdan 1 gün önce. Baş çevresini hastanede 34 cm ölçmüllerdi ama sağlık ocağı 33,5 ölçtü. Baba kafası küçükse bebek de küçük olması normal dediler. İnsan kendini tutamıyor ama sen de üzülmemeye çalış. Bebek plesantası kan akışları,suyu, hareketleri iyiyse gerisini düşünmemeye çalış yani canım. Benim kendi doktorum da 2 haftaya yakın gerilik görüyordu hep ama hiç olumsuz bişey hissettirmemişti bana ben kendim konuyu eşeleye eşeleye kendime ettim.

Kızlar sol mememin kahverengi halka kısmında beyaz bir nokta vardı Allah'ım nasıl acıyor bebek emmese bile orada sızı vardı bir de emince dayanılmaz oluyordu ben de bir sıkmaya çalışayım dedim sıktım iltihap gibi bir şey aktı ama hala acıyor bunu yaşayan oldu mu bir de bu tarz problemlerde hangi doktora gitmem gerekiyor çocuk doktoruna mı soracağım

eşimin değil de benim kafam baya küçük bilemiyorum..artık takmamaya çalışıyorum beslenmeme dikkat ediyorum artık ne gelirse Allahtan dedik. Şueda son 2-3 haftamız kaldı zehir etmiycem kendime

Kızlar size bişey sorucam bebek bezinin çakması olur mu? Annem geçen gün market gibi bı yer var sadece temizlik malzemeleri satan ordan küçük paket 40li 2 tane Molfix bez aldı sağdaki annemin aldığı soldaki benim e bebekten aldığım. Sağdakinin ıslaklık gostergesi yamuk ve içi kalitesiz bir ped gibi soldaki çok tok ve yumuşak.

Eklentiler

• IMG_20240325_134800.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20240325_134723.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…