2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar size bişey sorucam bebek bezinin çakması olur mu? Annem geçen gün market gibi bı yer var sadece temizlik malzemeleri satan ordan küçük paket 40li 2 tane Molfix bez aldı sağdaki annemin aldığı soldaki benim e bebekten aldığım. Sağdakinin ıslaklık gostergesi yamuk ve içi kalitesiz bir ped gibi soldaki çok tok ve yumuşak.
Olabilir Aslı böyle yerler çamaşır deterjanlarının falanda çakmasını yapıyor malesef

Evt kuzum demiştim art arda yaptık senin dediğin gibi 😊. Bebeğim iyi çok şükür biraz huysuz çok uyanıyorum sanırım benim gerginliğim ona geçiyor. Benim tansiyon problemim çıktı gebelik sonrası Kardiyolojiye gidiyorum. Yarın kontrolüm var yine . Hala ağrılarım var . Küçük bi ağlasam tansiyonum 15-9 karı buluyor. Rahat rahat ağlayamıyorum bile artık. Sen nasılsın kuzum bebeğin nasıl?

Evet canım. 2 doktor 3 hafta geri ölçmüştü farklı yerlerini . Ama korktuğum gibi olmadı . Son 2 ay boşuna bebeği de kendimi de üzmüşüm. 49 cm. 2940 Gr doğdu. 38+5 te. 3 tur kordon dolamasaydı 40lı haftlarda gelseydi 3 kiloyu da geçermiş bence. Çünkü son hafta hiç kilo almamış gibiydi ultrasonda 2700 civarı çıkmıştı kilosu da doğumdan 1 gün önce. Baş çevresini hastanede 34 cm ölçmüllerdi ama sağlık ocağı 33,5 ölçtü. Baba kafası küçükse bebek de küçük olması normal dediler. İnsan kendini tutamıyor ama sen de üzülmemeye çalış. Bebek plesantası kan akışları,suyu, hareketleri iyiyse gerisini düşünmemeye çalış yani canım. Benim kendi doktorum da 2 haftaya yakın gerilik görüyordu hep ama hiç olumsuz bişey hissettirmemişti bana ben kendim konuyu eşeleye eşeleye kendime ettim.
Cnm bzım bebişler çok yakınmış, bndede gerılık vardı bılıyosun, hiç takılcak bısey değilmiş gerckten.
Bnım bebişte 34 cm baş cevresi
2830 gr
49 cm 38+4te doğdu🤗

Kızlar size bişey sorucam bebek bezinin çakması olur mu? Annem geçen gün market gibi bı yer var sadece temizlik malzemeleri satan ordan küçük paket 40li 2 tane Molfix bez aldı sağdaki annemin aldığı soldaki benim e bebekten aldığım. Sağdakinin ıslaklık gostergesi yamuk ve içi kalitesiz bir ped gibi soldaki çok tok ve yumuşak.
Cnm olabılır aslında, sen elleyınce çıplak gözle daha ıyı anlarsın. Bn hiçbişye artık güvenmıyorum, hersey kalıtesizleşti, herseyın çakması var, geçen bi video gordum, deterjan kutularını, yumuşatıcı, cif kutusu falan öylece atarsak toplayıp onların içine deterjan koyuyolarmış, delerek çöpe atın dıyorlar

Benim 1 numara aldığım molfixinde ıslaklık göstergesi yandaydı canım. Belki de üretim tarihleri farklıdır. Bezin çakması olur mu bilmiyorum ki

Komik geldi ya ıslaklık göstergesinin yeri 🤣

Bildiğim kadarıyla Molfix şekil olarak değişikliğe gitti. Ben uzun zamandır Molfix kullanıyorum oğluma son aldıklarımı ebebekten aldım onlar da daha ince ve ıslaklık göstergesi ortada değil.

Olabilir Aslı böyle yerler çamaşır deterjanlarının falanda çakmasını yapıyor malesef
Cnm olabılır aslında, sen elleyınce çıplak gözle daha ıyı anlarsın. Bn hiçbişye artık güvenmıyorum, hersey kalıtesizleşti, herseyın çakması var, geçen bi video gordum, deterjan kutularını, yumuşatıcı, cif kutusu falan öylece atarsak toplayıp onların içine deterjan koyuyolarmış, delerek çöpe atın dıyorlar
Ayy demeyin kizzz neler yapıyorlar ya şaka gibi valla bilemedim ya bidaha kesinlikle e bebek dışında almiycam dokuları bariz farklı yani çok ince kalitesiz bir ped gibi keşke ikinci paketi acmasaydim 🥴

Kızlar selam 39+0 dan kontrol günü bugün inşallah kontrole gelip doğuranlardan olurum 😂😂
Hadi hayırlısı bende öyle hazırlıksız yakalanmıştım, kontrol diye doğuma alındım 😂
Cnm bzım bebişler çok yakınmış, bndede gerılık vardı bılıyosun, hiç takılcak bısey değilmiş gerckten.
Bnım bebişte 34 cm baş cevresi
2830 gr
49 cm 38+4te doğdu🤗
Aslında çokta normal doğmuş bebeğin, hamilelikte boşu boşuna strese girdik o kadar, gerçi benim beybi daha küçük ama benimkinin de haftası minikti, buna da şükür sağlıkla aldık ya kucağımıza 🤲

Benim 1 numara aldığım molfixinde ıslaklık göstergesi yandaydı canım. Belki de üretim tarihleri farklıdır. Bezin çakması olur mu bilmiyorum ki
Bildiğim kadarıyla Molfix şekil olarak değişikliğe gitti. Ben uzun zamandır Molfix kullanıyorum oğluma son aldıklarımı ebebekten aldım onlar da daha ince ve ıslaklık göstergesi ortada değil.
Oyle mii kuzum bı resmini atabilir misin çok saçma olmamış mı yanda ıslaklık göstergesi ya 😅 valla hiç beğenmedim dokusunu bı sonrakini heralde iki numara alırım eğer oda böyle çıkarsa daha da Molfix almam

kızlar dün dışarı çıkmıştık bir saat kadar bebiş pestil gibi uyudu tüm gece :)) uyandı emdi yeniden uyudu emdi yeniden uyudu açık hava iyi geldi heralde en güzel gecemizdi şimdiye kadar:))🧿🧿🧿
Maşallah canım🧿🧿🧿
Bende korkuyorum dışarı çıkmaya, durmaz ağlar diye, benimki memesiz susmuyor 😬

Canım bende de molfix 1 numara var bak böyle mavi paketli molfix

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    106,5 KB · Görüntüleme: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 52
kızlar dün dışarı çıkmıştık bir saat kadar bebiş pestil gibi uyudu tüm gece :)) uyandı emdi yeniden uyudu emdi yeniden uyudu açık hava iyi geldi heralde en güzel gecemizdi şimdiye kadar:))🧿🧿🧿
Oh mis iyi yapmışsınız canım cidden dışarda daha sakin oluyorlar temiz havadan eve gelince sızıyorlar 🤣

Oyle mii kuzum bı resmini atabilir misin çok saçma olmamış mı yanda ıslaklık göstergesi ya 😅 valla hiç beğenmedim dokusunu bı sonrakini heralde iki numara alırım eğer oda böyle çıkarsa daha da Molfix almam
Bu Şubat'ta aldığım 5 numara bez. İncecik eski molfixke alakası yok. Eski olanı evde yok ama kayınvalideye götürmüştüm. Akşam ikisi arasındaki farkı da çekerim. Ama şunu da söyleyeyim biz de pişik vs yapmadı bu tipi de
17113714285817004558618090267648.jpg
17113714559045581868976587973677.jpg
17113714876617674319307609052144.jpg

X