2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kizlar oglum dogdugundan beri çok hızlı hızlı emiyor. O yuzden emerken öksürüyor hemn sırtına vuruyorum geçiyor. Bu gün emerken yine öksürüyor. Hemn vurdum ama oglum morardı resmn yaklaşık 1 dakika böyle oldu çok korktum. Sonra düzeldi kızarıp aglamaya başladı. emerken nefes nefese kaliyor.

Gümüş kapağı bilmiyorum ama bir arkadaşım önermişti , Philips in kalkanlarını kullanıyorum ben çok iyi geliyor.iyi ki almışım dediklerimden.

Oh misss

o söylediği olsa olsa anneanne için olabilir. Hiç babaannesinin miniği falan da mı demedi

Benim de bi göğsüm çok acıyordu diğeri acımıyordu bende aldım taktım acıyan hala acıyor ama çığlık attırmıyor en azından resmen ağladım onu emzirirken

Oy maşallah
Ay evet bende ya üşürlerse şöyle böyle derken diken üstündeydim bi elim hep kontroldeydi üstlerini

Ay iyi beri yoksa onun acısı çekilmezdi herhalde

Canım hızlı emme değilde sütün tazyikli geliyor olabilir mi? Eğer öyleyse memeni makas yapıp emzir istersen sütün hızlı akıyorsa o da yapar öksürüğü

Kızlar selam umarım siz ve bebişler iyidir, herşey yolundadır pek takip edemiyorum buraları fikrinize ihtiyacım var şöyle ki ben kızım ilk doğduğunda yatağında anne yanında yatırıyordum ama sürekli gözüm onda birşey olursa diye diken üzerinde neredeyse uyumuyordum ve o da çok sık kalkıyordu memeden alıp yatağa koyduğumda uyanıyordu uzun uyutma seansları oluyordu zordu yani sonra koluma yatırdım bir gün anında sakinleşti ve uyudu yaklaşık bir haftadır koyun koyuna uyuyoruz dibimde olduğu için ben kendimi iyi hissediyorum kontrollü uyuyorum tabi dikkat ediyorum mesela kendi yorganımla onu örtmüyorum onu kendi örtüsü ile örtüp kenarlardan da sıkıştırıyorum üste çıkmasın diye burnu ile kendi aramdaki mesafeyi ayarlıyorum vs daha huzurlu ve güvende hissediyor kendini daha rahat oluyor yani emzirme için kalkıyorum yatarak emzirmiyorum emiyor geri koluma alıyorum aslında böyle çok iyiyiz. Ama çevremdeki herkes yatağına alıştır öyle yapma alışır kokunu ister hep falan diyor stres oldum aslında bende o da böyle çok huzurlu farkındayım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Cnm alışabılır evet yarın öbürgün ayrı yatmayabılır, bnde anne yanı gbi yatırıyorum.

Bence çok şanslısın . İşim gidiyo kv kucağına aldığında

Bende de aynı cnm 23.gundeyiz benimde 3 kg fazlam kaldin2 haftada gitti bende aşırı derece yiyorum hamilelikte öyle degildm smdi durduramıyorum kendimi bendimi biraz durursam o 3kg da gider bence bende 15 kf fln almstm

Canım hızlı emme değilde sütün tazyikli geliyor olabilir mi? Eğer öyleyse memeni makas yapıp emzir istersen sütün hızlı akıyorsa o da yapar öksürüğü
Olabilir dogru. Hizli yutkunuyor emme sirasinda bzn zor nefes aliyor gibi ihh ihh yapiyor.

Cnm çok geçmiş olsn bizde de aynı durumlar ben arada memeden çekip dinlenmesi için 1 2 saniye bekletiyorum yoksa hemen boğazına kaçıyor biberonla içerkende oluyor cnm bazen uykusunun arasında da kusma gbi durum olduğunda öksürme oluyor gece hep yan yatıyorum gundz sürekli gözün üstünde olduğu için basinij üstüne dik yatrmaya claiyorm kafasının arkası uzun düzelsin diye

Benim de bi göğsüm çok acıyordu diğeri acımıyordu bende aldım taktım acıyan hala acıyor ama çığlık attırmıyor en azından resmen ağladım onu emzirirken
Demin önce kötü durumda olan mememi verdim hala aciyor o ama dediğin gibi çığlık atmadım en azından mememin ucu yarıldı üst taraftan ya o yüzden onda hemen iyileşme beklemiyorum biraz daha sürer heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…