2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Of evet ben vereyim sadece ya.

Kızlar yeni kilo durumunuz ne benim göbeğim duruyor öyle sadece içi boş biraz küçüldü yani ama beklediğim kadar değil. 8 kilo vermişim tartıldım bugün 5. Gün.
Benim 44. Günüm 3 kg fazlam kaldı o gitmiyor bir türlü zaten sallamıyorum koşturmaya gider aşırı koşturuyorum o yüzden çok hızlı gitti sanırım 27 kilo almıştım 24 gitti zaten diyet yapmıyorum gece hatta keyif yaparken inanılmaz kurabiyeler yiyorum aşıırrı onları yemesem bu 3 kg gidecek ama tutamıyorum boğazımı gün içinde oturamadıpım için gece keyif yaparken yiyorum mecbur bir de gün içinde de hızlı yediğim için çok yiyorum yavaş yavaş keyifli yiyemiyorum bebeler durmuyor uyanmasam ekmek arası pilav yicem gün içinde tok tutsun diye

Ana kucağını tel seferde günde max 4 saat kullanılıyor bende ama kucağı kullanıyorum ama 4 saatten fazla tutmuyorum

ben en başından beri hemen veriyorum lohusalık bana bir vurmadı yaaa çok da herseyini ben yapayım ben ilgileneyim dersek de biz biteriz aklım tabiki kalıyor başkası aldığında gözüm hep onlarda oluyor ama sonu yok

Ay kötü olmuş yoruldun o kadar

Hemşireler her biri başka konuştu anlamadım ama yarın bi ebe ile anlaştım gelecek eve
Canım ben de acıbademde doğum yaptım benim paketimde eve bebek hemşiresi gönderip eğitim ve bebek kilosu sarılığına bakma da vardı ilk iki bebeğimde geldiler bu üçüncü benim bunda istemedim ama mobil sağlık hizmetlerini ara bu dediğim ücretsiz

Ben hep kalkan kullandım lansinoh sürüp kalkanı kapattım hemencecik iyileşti aklında olsun canım bu bebekte yara olmadı sadece kremledim memen alıştıkça geçicek tüm kahverengi kısmı sokmaya çalış

Ay kızlar biz bugün 3 saat dışardaydık eşim ve bebeler o kadar iyi geldi ki güneşe çıkardık açık avm de gezdik onlara alışveriş yaptık oturduk bir yerde hava da mis gibiydi sonra markete gittik market alışverişi yaptık bebek arabası her yerden sığdı valla asansör market kapısı avm hiç zorlanmadık kafeye oturduk yanımıza bile sığdı çok güzeldi ya özlemişim. Eşime dedim bebelere 1 saat bak çıkmadan bi saçımı maşa yaptım makyaj yaptım süslendim oh sonra verdik bi mama oh 3 saat rahattık yanima mama aldım her ihtimale karşı ama gerek kalmadı araba da en son eve dönerken 3. Saat acıktılar ama uyuyakaldılar arabada sonra eve gelip hemen besledim zaten şimdi çiçek gibi uyuyorlar

Ben sadece gümüş kapak takıyorum krem falan sürmüyorum hiç gümüş kapak rahat ettiriyor hiç maşallah yara olmadı uçlarım

Öyle mi diyorsun. Of ben fazla kıskancım galiba. İlk uyandığında ben alayım , bir süre sonra ben vereyim kucağına modundayımm
Bilmiyorum bana oyle geliyo hamileyken ama cok sinirlenirdim oglum denilince aklim giderdi kucagimdan alicaklar falan diye ama dinlenebiliyorken dinlen bence en guvenecegimiz insanlar 1. Derece akrabalar sonucta

Ayy bizde cok gezemedik ama bahceye cikardik gunes altina o kadar iyi geldi ki gercekten sicak havalarin on izlemesi gibi oldu

Kuzum lahana yaptin mi o cok daha rahatlatir

Cok sağol kzuum ya senin bebiş kaç günlük şu an
17 günlük canım
Kızım demesini problem etmiyorum annem de diyebilir yine sıkıntı yok biz kadınlar anaçız ama bir kere babaannem dememiş olması beni korkutuyor çünkü bana aylar önce babaanne kendi doğurdu zanneder demişti bebeğime babaanne profili çizmesi gerekiyor
Valla tam yolunmalık bu kvdeler

ben de bugün çıkardım gittik açık alanda oturduk kahve içtil 1 saate yakın dışardaydık yürüdük çok iyi geldi bana :) bir yandan da korktum üşütür müyüm vs die ilk adımı atmak zormuş :)

Merhabalar, nisan anneleri grubundan yazıyorum :) 35+2 yim. Normalde doğum tarihim 25 nisan. Dün muayenem vardı. Nst de sancım çıkmadı ultrason muayenesinde her şey normal gözüküyor her şey yolunda dedi doktorum. Bende kasılma hissediyorum ama tam bilmiyorum bebek hareketi mi sancı mı anlamıyorum dedim. Doktorum zayıf olduğun için bebek hareketlerini daha fazla hissediyor olabilirsin dedi muayeneye devam etti. O sırada kasılmam tekrar oldu ve doktor bi çatı muayenesi yapalım ya içimiz rahat etsin dedi. Bende korktuğum için gerek yok hocaam yaa dedim dr baktı Ve gerçekten açılman varmış 1,5- 2 cm dedi doktor ikimizde şok olduk. Bebeğin kilosu 2.500 boy 46 cm. Ciğer geliştirici iğne verdi 2 akşam 2 sabah vuruldum. Hareket yürüyüş spor yok dedi. Yatıp dinleneceksin. Protein ağırlıklı besleneceksin. Senin doğumun sürpriz dedi yarın da olabilir 3 hafta sonra da dedi. Dün çok üzülmüştüm. Ama bugün daha iyiyim. Bu sancıları 2 haftadır çekiyordum zaten belki böyle 2 hafta daha devam ederim. En azından 37. Haftaya kadar devam etsem içim daha rahat eder. Böyle durum yaşayan var mı ?

Canım bende 36 haftada gittim doktor ultrasonla bakarken bebek çok aşağıda kanala iyice girmiş heran gelecek gibi dedi hareket etme uzan dinlen spor falan yapma dedi on gün kadar her gün iki yumurta haşladım ceviz falan yedim bebe kilo alsın diye o hafta 300 Gr aldı çok şükür 3 ü geçince insan rahatlıyor bak yarın 39 haftalık oluyorum geçen haftadan beri 1 cm açılmam var ama bebe gelmiyo nst de de sancı çıkıyo ama yok burda bir arkadaş 3 cm açılmayla kaç hafta gezdi bunları takma yani stres yapma dinlen güzel beslen o gelmek istediğinde gelir inşallah

Yaaa evet bunları duymaya ihtiyacım var herhalde bende kilo alsın diye uğraşıyorum şimdi inşallah hepsi sağlıkla gelir

Yaaa evet bunları duymaya ihtiyacım var herhalde bende kilo alsın diye uğraşıyorum şimdi inşallah hepsi sağlıkla gelir
Artık büyümüş zaten ciğer geliştiricide vurulmuşsun sorun olmaz Allah'ın izniyle ben artık yumurta yemeyi bıraktım yediğim her hafta 300 Gr aldı çok şükür şimdi gelsin diye bekliyorum bide benim oğlan 24 haftadan beri erken gelecek diye bekliyorlar doktorlar gelmiyor

Bizde çıktık bugün hava biraz esiyordu ama pofuduk tulumu var bi tane çok aşırı kalın değil. Tek kat kıyafet üstüne onu giydirdim. Üstüne ince bi örtü pusetine de şu muşamba gibi olan yağmurluklar var ya onu taktım. Rüzgarı soğuğu geçirmedi ara ara kontrol ettim. Yanakları bile sıcacıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…