- 25 Temmuz 2023
- 3.718
- 6.152
Of evet ben vereyim sadece ya.Cnm istıyoruzki ilk biz alalım kucaga, biz ılgılenelim, biz istersek verelim onların kucağına, busefer ben annemden bile kıskandımhep bnım kucagımdaydı zaten, kndim istedgımde işim oldugu zaman verdım.. Aslında çok takılmamak grek ama lohusayız işte
Benim 44. Günüm 3 kg fazlam kaldı o gitmiyor bir türlüKızlar yeni kilo durumunuz nebenim göbeğim duruyor öyle sadece içi boş biraz küçüldü yani ama beklediğim kadar değil. 8 kilo vermişim tartıldım bugün 5. Gün.
Ana kucağını tel seferde günde max 4 saat kullanılıyor bende ama kucağı kullanıyorum ama 4 saatten fazla tutmuyorumAna kucağına sürekli yatırman bebeğin iskelet gelişimini olumsuz etkileyebilir. Eğimli oldugu için. Orda uyutmuyorsun gündüzleri değil mi? Severken oyalarken uyanıkken durmasında sakınca olmaz ama.o parmağı şöyle kenara çekemiyor muyuz
ben en başından beri hemen veriyorumCnm istıyoruzki ilk biz alalım kucaga, biz ılgılenelim, biz istersek verelim onların kucağına, busefer ben annemden bile kıskandımhep bnım kucagımdaydı zaten, kndim istedgımde işim oldugu zaman verdım.. Aslında çok takılmamak grek ama lohusayız işte
Ay kötü olmuş yoruldun o kadarCnm börek yapmıştım, sarma sarıktı zaten sadece pişirdım okdar, bıde tatlı yapmıştım dün akşam, bugunde full temizlik yaptık işte. Mercanı yıkadık. şehır dısından gelıyolardı. Zaten 2 tane yegenım var topu topu. Biri yeni evlendi.
Mercan 6dan beri uyuyorgece zannetti kesin, cunku uykusunda bı kere emzirdım uyu du tekrar ayy gce uyumıcakk
Canım ben de acıbademde doğum yaptım benim paketimde eve bebek hemşiresi gönderip eğitim ve bebek kilosu sarılığına bakma da vardı ilk iki bebeğimde geldiler bu üçüncü benim bunda istemedim ama mobil sağlık hizmetlerini ara bu dediğim ücretsizHemşireler her biri başka konuştu anlamadımama yarın bi ebe ile anlaştım gelecek eve
Ben hep kalkan kullandım lansinoh sürüp kalkanı kapattım hemencecik iyileşti aklında olsun canım bu bebekte yara olmadı sadece kremledim memen alıştıkça geçicek tüm kahverengi kısmı sokmaya çalışKızlar gümüş kapak iyilestiriyor mu meme ucunu? Memnun kaldım hiç acimiyor diyen var mı? Benim göğüs uçlarım neredeyse düz Alya emerken ekstra çektiği için uclari ilk başta aşırı acıyor süt gelmeye başlayınca rahatlıyor ama iyilesmiyor bı turlu çok sızlıyor acaba gümüş kapak kullansam geçer mi?
Ben sadece gümüş kapak takıyorum krem falan sürmüyorum hiç gümüş kapak rahat ettiriyor hiç maşallah yara olmadı uçlarımKızlar gümüş kapak iyilestiriyor mu meme ucunu? Memnun kaldım hiç acimiyor diyen var mı? Benim göğüs uçlarım neredeyse düz Alya emerken ekstra çektiği için uclari ilk başta aşırı acıyor süt gelmeye başlayınca rahatlıyor ama iyilesmiyor bı turlu çok sızlıyor acaba gümüş kapak kullansam geçer mi?
Bilmiyorum bana oyle geliyoÖyle mi diyorsun. Of ben fazla kıskancım galiba. İlk uyandığında ben alayım , bir süre sonra ben vereyim kucağına modundayımm
Ayy bizde cok gezemedik ama bahceye cikardik gunes altina o kadar iyi geldi ki gercekten sicak havalarin on izlemesi gibi olduAy kızlar biz bugün 3 saat dışardaydık eşim ve bebeler o kadar iyi geldi ki güneşe çıkardık açık avm de gezdik onlara alışveriş yaptık oturduk bir yerde hava da mis gibiydi sonra markete gittik market alışverişi yaptık bebek arabası her yerden sığdı valla asansör market kapısı avm hiç zorlanmadık kafeye oturduk yanımıza bile sığdı çok güzeldi ya özlemişim. Eşime dedim bebelere 1 saat bak çıkmadan bi saçımı maşa yaptım makyaj yaptım süslendim oh sonra verdik bi mama oh 3 saat rahattık yanima mama aldım her ihtimale karşı ama gerek kalmadı araba da en son eve dönerken 3. Saat acıktılar ama uyuyakaldılar arabada sonra eve gelip hemen besledim zaten şimdi çiçek gibi uyuyorlar
Kuzum lahana yaptin mi o cok daha rahatlatirKızlar şükür biraz antibiyotik ve saat başı emzirmeyle mastiti hafiflettim ağrılar azaldı hala şiş meme ama ateşim hiç çıkmadı ohh be dünya varmış.. kızlar valla kendimize eziyet etmeye gerek yok antibiyotik gerekiyorsa kullanıcaz mutlu anne mutlu bebek
17 günlük canımCok sağol kzuum yasenin bebiş kaç günlük şu an
Kızım demesini problem etmiyorum annem de diyebilir yine sıkıntı yok biz kadınlar anaçız ama bir kere babaannem dememiş olması beni korkutuyor çünkü bana aylar önce babaanne kendi doğurdu zanneder demişti bebeğime babaanne profili çizmesi gerekiyorYaa kızım demesinde sorun yok bence ama annem nedir yaaa . Sinir bozucu cidden
Ay ne bileyim kuzum. Bebiş uyanınca ilk anne kokusu almalı bence
Öyle mi diyorsun. Of ben fazla kıskancım galiba. İlk uyandığında ben alayım , bir süre sonra ben vereyim kucağına modundayımm
Valla tam yolunmalık bu kvdelerAhahahah benimkide annem diye seviyor takan kimçocuk yine benle 7/24 bende inadına o annem dedikçe annem diyorum kim doğurdu bu güzelleri ya kim kim kim kim doğrusu bunları Allahım ya diye seviyorum kv şişiyor ay sen doğurdun ya diyor ahahhaha
ben de bugün çıkardım gittik açık alanda oturduk kahve içtil 1 saate yakın dışardaydık yürüdük çok iyi geldi bana :) bir yandan da korktum üşütür müyüm vs die ilk adımı atmak zormuş :)Ay kızlar biz bugün 3 saat dışardaydık eşim ve bebeler o kadar iyi geldi ki güneşe çıkardık açık avm de gezdik onlara alışveriş yaptık oturduk bir yerde hava da mis gibiydi sonra markete gittik market alışverişi yaptık bebek arabası her yerden sığdı valla asansör market kapısı avm hiç zorlanmadık kafeye oturduk yanımıza bile sığdı çok güzeldi ya özlemişim. Eşime dedim bebelere 1 saat bak çıkmadan bi saçımı maşa yaptım makyaj yaptım süslendim oh sonra verdik bi mama oh 3 saat rahattık yanima mama aldım her ihtimale karşı ama gerek kalmadı araba da en son eve dönerken 3. Saat acıktılar ama uyuyakaldılar arabada sonra eve gelip hemen besledim zaten şimdi çiçek gibi uyuyorlar
Şimdi YouTube da dinledim krem sürünce etkisi olmuyormuş teması kesiyormus dedi kadın o zaman sadece kapak alıyorum tamam saol kuzumBen sadece gümüş kapak takıyorum krem falan sürmüyorum hiç gümüş kapak rahat ettiriyor hiç maşallah yara olmadı uçlarım
Canım bende 36 haftada gittim doktor ultrasonla bakarken bebek çok aşağıda kanala iyice girmiş heran gelecek gibi dedi hareket etme uzan dinlen spor falan yapma dedi on gün kadar her gün iki yumurta haşladım ceviz falan yedim bebe kilo alsın diye o hafta 300 Gr aldı çok şükür 3 ü geçince insan rahatlıyor bak yarın 39 haftalık oluyorum geçen haftadan beri 1 cm açılmam var ama bebe gelmiyoMerhabalar, nisan anneleri grubundan yazıyorum :) 35+2 yim. Normalde doğum tarihim 25 nisan. Dün muayenem vardı. Nst de sancım çıkmadı ultrason muayenesinde her şey normal gözüküyor her şey yolunda dedi doktorum. Bende kasılma hissediyorum ama tam bilmiyorum bebek hareketi mi sancı mı anlamıyorum dedim. Doktorum zayıf olduğun için bebek hareketlerini daha fazla hissediyor olabilirsin dedi muayeneye devam etti. O sırada kasılmam tekrar oldu ve doktor bi çatı muayenesi yapalım ya içimiz rahat etsin dedi. Bende korktuğum için gerek yok hocaam yaa dedimdr baktı Ve gerçekten açılman varmış 1,5- 2 cm dedi doktor ikimizde şok olduk. Bebeğin kilosu 2.500 boy 46 cm. Ciğer geliştirici iğne verdi 2 akşam 2 sabah vuruldum. Hareket yürüyüş spor yok dedi. Yatıp dinleneceksin. Protein ağırlıklı besleneceksin. Senin doğumun sürpriz dedi yarın da olabilir 3 hafta sonra da dedi. Dün çok üzülmüştüm. Ama bugün daha iyiyim. Bu sancıları 2 haftadır çekiyordum zaten belki böyle 2 hafta daha devam ederim. En azından 37. Haftaya kadar devam etsem içim daha rahat eder. Böyle durum yaşayan var mı ?
Artık büyümüş zaten ciğer geliştiricide vurulmuşsun sorun olmaz Allah'ın izniyle ben artık yumurta yemeyi bıraktımYaaaevet bunları duymaya ihtiyacım var herhalde bende kilo alsın diye uğraşıyorum şimdi inşallah hepsi sağlıkla gelir
Bizde çıktık bugün hava biraz esiyordu ama pofuduk tulumu var bi tane çok aşırı kalın değil. Tek kat kıyafet üstüne onu giydirdim. Üstüne ince bi örtü pusetine de şu muşamba gibi olan yağmurluklar var ya onu taktım. Rüzgarı soğuğu geçirmedi ara ara kontrol ettim. Yanakları bile sıcacıktıben de bugün çıkardım gittik açık alanda oturduk kahve içtil 1 saate yakın dışardaydık yürüdük çok iyi geldi bana :) bir yandan da korktum üşütür müyüm vs die ilk adımı atmak zormuş :)