2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Aynı kuzum bizde de 10-20 cc kalınca dibinde kavga ediyorlardı biberonla sinirlenşyorlsrdı bırakıp emmiyorlardı bende lansinoh kullanıyordum sağma makinasından çıkmıştı ayrıca almamıştım, aynı senin attığın fotodakşnden benimkide geniş ağız anne memesi gibi genişliği bence sever baya uyumlu bir biberonla bebeklerle bence deneyince yaz bana da

Aynen aventte çok boğulma olayı yaşayan olmuş bende araştırırken o yüzden soğudum yani başıma gelse iki bebekle tedirgin olurum kontrol edemem gece bir de karanlıkta besliyorum cesaret edemem dedim. Lansinoh tam tersi ters çevirdiğimde akmaya devam ediyor lansinohu ben ayrıca almadım sağma makinasından çıkmıştı ama hep köpük yapıyor bebekler içerken içi köpükleniyor tükürük yapıyorlsr bir de dibinde 10-20 cc kalınca içmek istemiyorlar savaşıyorlar emmiyorlsr itiyorlsr sinirlenip bir de aşırı gaz yapıyor içerden hep cuk cuk köpük yapıyorlsr ses çıkıyor ucu kavranmıyor kavramaya çalıştıkça ayrıca yorulup sinirleniyorlar memesi kavraması gerçekten zor bence benim ikisi de sevmedi bir de köpşk hava yaptıkları için gazdan başımızı kaldıramadık aşırı gaz yaptı yani hep bi ılınma kızarma uykudan uyanma gaz problemi çok çektik hatta bir ara kolik sandım çocukları ama dr Browns a geçince olay biberonunmuş bizim şimdi bazen gece gaz çıkarmıyorum bile yatınca kendileri iki ıkınıyor çıkarıyorlar biberon değiştirmek bize her açıdan iyi geldi artık en azından tüm cc yi içiyorlar

lansinohta hizli akiyo yani biberonu ters ceviriyorim bazen fiskirir gibi akiyo bazende cok hizli damla seklinde akiyo benim oglusda hirslı cektiginde cok bogazina kaciriyo
Kesinlikleee ters bi çevirdim şakır şakır damladı

Baby mom markasi var sanırım bitek e bebekte odur o zaman dimi canım 999 925 ne fark ediyor peki
İnan bilmiyorum ama çok övünce arkadaş ve üstüne basa basa söyleyince almıştım fiyatı da neredeyse aynıydı, çok da iyi geldi hiç göğüs ucu acımıyor bile. 24 saat göğsümde. Bi de lansinoh sürüyorum ikisi bi arada çok iyi. Doktorum da bir ilaç yazdı eğer yara olursa sür dedi.

Eklentiler

• image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 26
canım benim ucum var bebekte tutuyor zaten sen de bir kaç güne çok rahat sende emzirirsin ilk günlerde bir zor sonra gözü kapalı yakalatıyorsun ama benim sütüm yetmedi yağsız geldi kilo almadı inşallah sende öyle olmaz bir de gaz çıkarmayı iyice sor öğren bence canım kundak aldın mı sen? gece ağlamaları beni mahvediyor kundaklasam mı acaba

kuzucum dr browns aldım ben ama şakır şakır geliyor biraz da damlama yapıyor normal mi)
Kuzum ben ters çevirdiğimde akmıyor dr Browns da. Şakır şakır gelme gibi bir şey olmadı bizim iki biberonda da plastik geniş ağız model benimkiler. Damlama meme ucundan mı yapıyor biberonun birleşim yerinden mi? Tüm parçaları bastırarak taktın mı sıkıca içindeki o şekil 2 tane aparat var ya birleştiriyorsun yuvarlak ve çubuk gibi o ikisini birleştirirsen iyice bastır sonra biberona iyice kapatırken oturttur şarıl şarıl akmaması lazım. 270 ml olandan mı aldın benimki de ondan?

Sen ne diyorsun keşke babaannem dese kızım annem diye alıyor benim ki kuduruyoruuuuum bir kere babaannem demedi bir kere
Yaa kızım demesinde sorun yok bence ama annem nedir yaaa . Sinir bozucu cidden

Kuzum normal bir durum tabiki. Yani bence normal,
Ay ne bileyim kuzum. Bebiş uyanınca ilk anne kokusu almalı bence

Öyle mi diyorsun. Of ben fazla kıskancım galiba. İlk uyandığında ben alayım , bir süre sonra ben vereyim kucağına modundayımm

Kızlar şükür biraz antibiyotik ve saat başı emzirmeyle mastiti hafiflettim ağrılar azaldı hala şiş meme ama ateşim hiç çıkmadı ohh be dünya varmış.. kızlar valla kendimize eziyet etmeye gerek yok antibiyotik gerekiyorsa kullanıcaz mutlu anne mutlu bebek

Cnm istıyoruzki ilk biz alalım kucaga, biz ılgılenelim, biz istersek verelim onların kucağına, busefer ben annemden bile kıskandım hep bnım kucagımdaydı zaten, kndim istedgımde işim oldugu zaman verdım.. Aslında çok takılmamak grek ama lohusayız işte

Sen ne diyorsun keşke babaannem dese kızım annem diye alıyor benim ki kuduruyoruuuuum bir kere babaannem demedi bir kere
Ahahahah benimkide annem diye seviyor takan kim çocuk yine benle 7/24 bende inadına o annem dedikçe annem diyorum kim doğurdu bu güzelleri ya kim kim kim kim doğrusu bunları Allahım ya diye seviyorum kv şişiyor ay sen doğurdun ya diyor ahahhaha

Kızlar bebeğin kaka rengi sarıya dönmüştü ama dün fototerapi ye gittik tekrar yeşile su gibi olmuş kakası neden böyle oldu ki başına gelen var mi? Orda mama vermişler mama yeşil yapar mı ki
Mama yeşil yapıyor canım benimkilerin hep yeşil sadece anne sütü verince de hardal rengi pütürlüye dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…