Merhabalar, nisan anneleri grubundan yazıyorum :) 35+2 yim. Normalde doğum tarihim 25 nisan. Dün muayenem vardı. Nst de sancım çıkmadı ultrason muayenesinde her şey normal gözüküyor her şey yolunda dedi doktorum. Bende kasılma hissediyorum ama tam bilmiyorum bebek hareketi mi sancı mı anlamıyorum dedim. Doktorum zayıf olduğun için bebek hareketlerini daha fazla hissediyor olabilirsin dedi muayeneye devam etti. O sırada kasılmam tekrar oldu ve doktor bi çatı muayenesi yapalım ya içimiz rahat etsin dedi. Bende korktuğum için gerek yok hocaam yaa dedim
dr baktı Ve gerçekten açılman varmış 1,5- 2 cm dedi doktor ikimizde şok olduk. Bebeğin kilosu 2.500 boy 46 cm. Ciğer geliştirici iğne verdi 2 akşam 2 sabah vuruldum. Hareket yürüyüş spor yok dedi. Yatıp dinleneceksin. Protein ağırlıklı besleneceksin. Senin doğumun sürpriz dedi yarın da olabilir 3 hafta sonra da dedi. Dün çok üzülmüştüm. Ama bugün daha iyiyim. Bu sancıları 2 haftadır çekiyordum zaten belki böyle 2 hafta daha devam ederim. En azından 37. Haftaya kadar devam etsem içim daha rahat eder. Böyle durum yaşayan var mı ?