2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Evet duymuştum cnm bnde bu biliniyor artık e peki madem doktorlar onaylıyor çoğu neden her doğumda bunu uygulamıyorlar
Acele ediyorlar her zaman. Kimin umrunda ki sonraki çekeceğin sıkıntı. 9,5 cm açılmama ragmen ilk doğumda dr poliklinik randevusuna yetişmek için beni 8iç 8dış dikiş olacak sekilde kesti.

Mama veren kızlar bebişlerinizde kusma oluyormu?
Hayır canım
Ay bende mavi ışık mi alsam
Gece lambasının mavi ışığıydı yüksek ışık sacmıyordu
Bizim öyle oldu canım kordon hemen kesilmedi kan akışı devam etti ben bebeğimi koklarken

Biz altlı üstlü oturuyoruz kayinvalidemle, valla bu süreçte bize çok yardımcı oluyor sağolsun. Oğlumla da çok ilgileniyor çok seviyor tabi ilk torun hatta onun kucağında uyumayı çok seviyor Ali Kerem, oğlum diyor Babannem diyor yavrum diyor ona ninniler söyleyip konuşuyor. Hatta sabahları uyandığımizda ben emzirdikten sonra iki saat ben dinleneyim biraz diye yukarıua alıp uyutuyor ben o arada biraz uyuyuorim kahvaltı falan yapıyorum sonra bana bırakıyor. Ama hiç farklı düşünmedim ben yaaa, torunları sonuçta sevcekler tabi bizde severiz ki,. düşünün ki evlat bu kadar tatliysa torun da baldır baaalll

Dr brown aldım dün bugün kullandım bir tane hava yutmadı @Buddy x canımmm tavsiye için teşekkür ederimmmmm
Yaa ben avent kullanıyorum gaz oliyor bayağı, onunla mi alakalı ki ? Bende mi değiştirsem biberonu acaba ? Bana link atabilir misiniz ya da aldığınız biberounun modelini ?

Sen bana bakma uykucunun tekiydim. Şimdi de gece kuşuyum ben öbür yanıma alırsam düşürürüm bebeği. Zaten cok yüksek yatak oturarak emzirirken uyuyakalırdım. Bi kere panikle bebek aradık. Yorganın içinden çıktı. Allah korumuş valla cahillik

Kız maşallah kısa zamanda 24 kilo çok iyi ben 15 kilo aldım ama zaten çok kilolu hamile kalmıştım baya fazlam var bebekten sonra verirmiyim acaba aldığımdan fazlasını bide benim tiroitlerim yavaş çalışıyor ondan kilo vermem çok zor

Yaa ben avent kullanıyorum gaz oliyor bayağı, onunla mi alakalı ki ? Bende mi değiştirsem biberonu acaba ? Bana link atabilir misiniz ya da aldığınız biberounun modelini ?
Bi kaç gün önce konustuk bu konuyu. Yazıyım dedim. Dr. Browm cok daha iyi evet. Aldıgım aventte sızdırma sorunu cok yasamıstım. Bi de bi özelliği yoktu. Bu olması lazım bahsi gecen biberon

Eklentiler

• IMG_1814.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 57
Benim 33 haftada 1 2 cm açıklık vardı 39 oldum daha doğum yapmadım yani açıklık var diye bebek gelecek diye bişey yok örneği benim ama tabi Allah bilir

Canım biberon bu, sende mi mama veriyorsun canım

Eklentiler

• 8EA3A209-28D4-475E-9DFA-15A2649937E0.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 50
38de 2-3 cmdi 13 gün sonra doğurdum 39+6

Ay Allah korusun kızz benimde yatak yüksek ama benim tarafımda yatağa anne yanı bitişik düşse bile yatağına düşer güvenli bak şimdi yatağında uyuyor kafası diğer tarafa dönük uyuyamıyorum ya kusarsa görmezsem anlamazsam birşey olursa diye

Evet bizde oluyor, her zaman değil ama mesela bu akşam bayağı kustu rahatladı hatta yani, bazen çok veriyoruz galiba biz anlamadan ya
Mesela bizde şöyle oluyor belkide yalnış ediyoruz mamayı verdim sonra kıpırdamıyorum aman geri verir diye o kadar genleşiyorki tabi bu kadar genleşmeye geri gelir..ben fazla verdiğime sanmıyorum çunku 2 saate 20 dk kala ağlıyorki acım diye birde sütümde yok derecesinde..

Canım biberon bu, sende mi mama veriyorsun canım
Evet kuzum, ben 36 haftalıkken doğum yaptım ve sütüm gelmedi hemen,.doktor hastanede mamaya başlatmıştı sarılık vs olmasın diye çünkü bizde kan uyuşmazlığı da vardı. Şimdi hem emiyor hemde mama yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…