Philips Avent Natural Response Cam Biberon 0+ Ay 120 ml - ebebekavent kullanıyorum çocuk zor çekiyor, başlığının kenarında işaret var silikon kısmın. o işaretle beyaz kapak üstündeki işaret üst üste gelmeli yoksa akar. ona dikkat ettiniz mi?
Sen yanında kalmadın mı canım? Hiç bilmiyorum duymadım. Ben yanında kalmıştım mama saatlerini kendim takip ettim. Aç kalmamıştır değil miKızlar bebeğin kaka rengi sarıya dönmüştü ama dün fototerapi ye gittik tekrar yeşile su gibi olmuş kakası neden böyle oldu ki başına gelen var mi? Orda mama vermişler mama yeşil yapar mı ki
Linkini atar mısın canım bakayım ona da. Çekince sadece geliyor değil mi? Akıtma olsun istemiyorum da benimkinden hiç memnun değilim benDr brown aldım dün bugün kullandım bir tane hava yutmadı @Buddy x canımmm tavsiye için teşekkür ederimmmmm
Canım aynı durumu biz de yaşıyoruz ve aynı süreçlerden geçtik . doğum sonrası taburcu olurken 11 di 3 gün sonra 16 ertesi gün 19 ile yatış yaptık fetoterapi ile 1 gün sonra 6 ya düştü taburcu olduk 1 hafta sonra değer 15.5 a çıktı .Uzayan sarılık olabilir dedi bazı kan testleri istedi yaptırmadım çünkü 1 aya kadar sarılık sürüyor oğlumda da yaşamıştım sadcee uykuya çok yenik düşüyo emzirmek ve beslemekte çok zorlanıyorum ve 50 cc den fazla içmio . Geçecek inşallah dediğin gibi çiş kaka hep var günde en az 10 bez değişiyoruz.Doktor kaka çiş varsa demekki iyi beslenio dedi.Bakalım 20 günden sonra genelde düşermiş bacağını bastır çek parmağını eğer beyazsa düşmeye başlamıştır önce bacaktan geçer sonra karnı en son yüz ve gözden geçecek .Ben çabuk atsın diye günde 1 kez mama da veriyorum ki mamaya çok karşıydım hep ama bian evvel atsın da normale dönsün beslenme düzeni yoksa kilo alımı yavaş gidiyor :/Kızlar merhaba,çok bitkin perişan haldeyim.
12.03 te doğum yaptım, hastaneden 14.03te çıkarken oğlumda sarılık değeri 8di.
Perşembe taburcu olduk, pazar günü fazla sararma vb olmamasına rağmen sarılığı 19 çıktı ve 1 gece fotorterapi sonrası 10.82 ye kadar düştü.
1 gece daha kaldık, taburcu olurken 11.55ti.
2 gün sonra, dün ki kontrolde 13.42 çıktı.
Dr sebep yok, fizyolojik sarılık, aynen beslemeye devam et,mamaya da gerek yok dedi. Bir sonraki kontrol pazartesi. Bebeğim zor da olsa emiyor, olmazsa sağıp veriyorum her 2 saatte bir.
Her emzirmede altı dolu oluyor, günde en az 10 bez değiştiriyoruz, sayısız çiş ve 3-4 kaka oluyor.
Ancak bebeğim bugün yine sapsarı ben anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim.
Böyle bir durum yaşayan var mı? ne yapayım daha bilmiyorum
Ay bu sarılıktan çektiğimiz nedir bizde aynı durum 15 den aşağıya düşmüyor. Bizim kontrol yarın vizede düşmezse araştırılması gerekir dedi. O zaman ben yaptırmayayım kan tahlili boşuna. Ama bizimde düşmedi bence yüzü gözü sapsarıCanım aynı durumu biz de yaşıyoruz ve aynı süreçlerden geçtik . doğum sonrası taburcu olurken 11 di 3 gün sonra 16 ertesi gün 19 ile yatış yaptık fetoterapi ile 1 gün sonra 6 ya düştü taburcu olduk 1 hafta sonra değer 15.5 a çıktı .Uzayan sarılık olabilir dedi bazı kan testleri istedi yaptırmadım çünkü 1 aya kadar sarılık sürüyor oğlumda da yaşamıştım sadcee uykuya çok yenik düşüyo emzirmek ve beslemekte çok zorlanıyorum ve 50 cc den fazla içmio . Geçecek inşallah dediğin gibi çiş kaka hep var günde en az 10 bez değişiyoruz.Doktor kaka çiş varsa demekki iyi beslenio dedi.Bakalım 20 günden sonra genelde düşermiş bacağını bastır çek parmağını eğer beyazsa düşmeye başlamıştır önce bacaktan geçer sonra karnı en son yüz ve gözden geçecek .Ben çabuk atsın diye günde 1 kez mama da veriyorum ki mamaya çok karşıydım hep ama bian evvel atsın da normale dönsün beslenme düzeni yoksa kilo alımı yavaş gidiyor :/
Ürat kristali diyolar canım bu turunculuğa evet bol emzir veya mama takviye etBebeğim susuz kalmış di mi
Kız bebekse ilk haftalarda akıntı da olabiliyor ama onu sen anlarsın turuncumsuysa ürattır doktorunda söyler mesaj atarsanBebeğim susuz kalmış di mi
Arkadaşların dediği gibi susuz kalmış olabilir canım ama kız bebekse kanlı bir akıntı da olabiliyormus ya hormonal, o da olabilir gibi geldi banaBebeğim susuz kalmış di mi
Sen yanında kalmadın mı canım? Hiç bilmiyorum duymadım. Ben yanında kalmıştım mama saatlerini kendim takip ettim. Aç kalmamıştır değil mi
Canım senin taktiği uygulaycam İnsAllah 2 saatte birde anne sütü mi verdinCanım bol bol emzirdim sürekli ağzına tıktım. Doktor dört saatte 1 30 cc mama dedi mama verdim. Değeri altıya düştü daha sonra 6 saatte 1 mama ver dedi öyle devam ettim sonra zaten üç küsüre düştü istersen 1-2 ver mama dedi ama sütüm fazlasıyla geldiği için mama vermedim ben de o şekilde atlattık. Mamadan korkmayın bence verin zaten sarılı atamamın sebebi aç olması oluyor sütümüz doyuracak kadar gelmemiş olabiliyor hipp mama kullandım ben yeni emdi mama saati ama vermiyim deme valla çünkü tok olunca almıyorlar zaten benimki her seferinde mamayı da bitirdi ve fazlasını çıkarma yapmadı
Ben üst kıyafetlerimin hepsini çıkarıyordum. Koridorda bir öte bir beri geziyorduk çıplak şekilde, bir de öyle kıyafetsiz dene istersen. 10 gün çok uğraştım sonra hastaneye kontrole gittik. Orda emzirme odasında önce solu deneyim dedim tuttu. 10 gün yapamadığım ne yaptım da tuttu hiç anlamadım. Doktora sormuştum ben anne karnındaki pozisyonlarıyla alakalı olabilir demişti. Ordaki duruşlarına göre emmek istiyorlarmış diğer taraf ters kalıyormuş.Canım bir kere tesadüf eseri aldı ayakta emdi o emzirme saatimi güzel güzel geçirdik sonra ne zaman denesem olmadı. Ben de neyi doğru yapmıştım sonra neyi yanlış yaptım bulamadım.
Philips avent cok güzel akıtmıyo kendi cekiyorLinkini atar mısın canım bakayım ona da. Çekince sadece geliyor değil mi? Akıtma olsun istemiyorum da benimkinden hiç memnun değilim ben
Evet canım bazen saatte bir verdim ne zaman isterse ver dedi doktorCanım senin taktiği uygulaycam İnsAllah 2 saatte birde anne sütü mi verdin
Sen ne diyorsun keşke babaannem dese kızım annem diye alıyor benim ki kuduruyoruuuuum bir kere babaannem demedi bir kereKızlar size bir soruşimdi diyelim ki kayınvalideniz sizde. Bebeğiniz de o esnada uyuyor. Sonra uyandığında kayınvalideniz kalkıp ‘oyy babaannem’ deyip bebişi kucağına alıyor. Sinir olur musunuz yoksa normal bir durum mu
Bestlak kullanıyor musun canımKızlar süt artırmak için neler yapıyorsunuz bugün göğüslerim hiç dolu değil.
Kullanıyorum canım suyuma damlatıyorum.Bestlak kullanıyor musun canım
Kuzum normal bir durum tabiki. Yani bence normal,Kızlar size bir soruşimdi diyelim ki kayınvalideniz sizde. Bebeğiniz de o esnada uyuyor. Sonra uyandığında kayınvalideniz kalkıp ‘oyy babaannem’ deyip bebişi kucağına alıyor. Sinir olur musunuz yoksa normal bir durum mu