2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bebeğin kaka rengi sarıya dönmüştü ama dün fototerapi ye gittik tekrar yeşile su gibi olmuş kakası neden böyle oldu ki başına gelen var mi? Orda mama vermişler mama yeşil yapar mı ki
Sen yanında kalmadın mı canım? Hiç bilmiyorum duymadım. Ben yanında kalmıştım mama saatlerini kendim takip ettim. Aç kalmamıştır değil mi

Dr brown aldım dün bugün kullandım bir tane hava yutmadı @Buddy x canımmm tavsiye için teşekkür ederimmmmm
Linkini atar mısın canım bakayım ona da. Çekince sadece geliyor değil mi? Akıtma olsun istemiyorum da benimkinden hiç memnun değilim ben

Canım aynı durumu biz de yaşıyoruz ve aynı süreçlerden geçtik . doğum sonrası taburcu olurken 11 di 3 gün sonra 16 ertesi gün 19 ile yatış yaptık fetoterapi ile 1 gün sonra 6 ya düştü taburcu olduk 1 hafta sonra değer 15.5 a çıktı .Uzayan sarılık olabilir dedi bazı kan testleri istedi yaptırmadım çünkü 1 aya kadar sarılık sürüyor oğlumda da yaşamıştım sadcee uykuya çok yenik düşüyo emzirmek ve beslemekte çok zorlanıyorum ve 50 cc den fazla içmio . Geçecek inşallah dediğin gibi çiş kaka hep var günde en az 10 bez değişiyoruz.Doktor kaka çiş varsa demekki iyi beslenio dedi.Bakalım 20 günden sonra genelde düşermiş bacağını bastır çek parmağını eğer beyazsa düşmeye başlamıştır önce bacaktan geçer sonra karnı en son yüz ve gözden geçecek .Ben çabuk atsın diye günde 1 kez mama da veriyorum ki mamaya çok karşıydım hep ama bian evvel atsın da normale dönsün beslenme düzeni yoksa kilo alımı yavaş gidiyor :/

Ay bu sarılıktan çektiğimiz nedir bizde aynı durum 15 den aşağıya düşmüyor. Bizim kontrol yarın vizede düşmezse araştırılması gerekir dedi. O zaman ben yaptırmayayım kan tahlili boşuna. Ama bizimde düşmedi bence yüzü gözü sapsarı

Canım odaya getirmediler kovezde yenidoğan yoğun bakımda kaldı hemşireleri mama vercez dediler gece 12 den sonra yanıma verdiler
Sen yanında kalmadın mı canım? Hiç bilmiyorum duymadım. Ben yanında kalmıştım mama saatlerini kendim takip ettim. Aç kalmamıştır değil mi

Canım senin taktiği uygulaycam İnsAllah 2 saatte birde anne sütü mi verdin

Canım bir kere tesadüf eseri aldı ayakta emdi o emzirme saatimi güzel güzel geçirdik sonra ne zaman denesem olmadı. Ben de neyi doğru yapmıştım sonra neyi yanlış yaptım bulamadım.
Ben üst kıyafetlerimin hepsini çıkarıyordum. Koridorda bir öte bir beri geziyorduk çıplak şekilde, bir de öyle kıyafetsiz dene istersen. 10 gün çok uğraştım sonra hastaneye kontrole gittik. Orda emzirme odasında önce solu deneyim dedim tuttu. 10 gün yapamadığım ne yaptım da tuttu hiç anlamadım. Doktora sormuştum ben anne karnındaki pozisyonlarıyla alakalı olabilir demişti. Ordaki duruşlarına göre emmek istiyorlarmış diğer taraf ters kalıyormuş.

Kızlar konustuysaniz kaçırdım süt parası analık parası iş göremezlik raporu ödemesi falan nasıl alınıyor biliyor musunuz nereye basvuracagiz

Kızlar süt artırmak için neler yapıyorsunuz bugün göğüslerim hiç dolu değil.

Sen ne diyorsun keşke babaannem dese kızım annem diye alıyor benim ki kuduruyoruuuuum bir kere babaannem demedi bir kere

Kuzum normal bir durum tabiki. Yani bence normal,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…